http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 24. syyskuuta 2020

Venäläiseversti paljasti koronavirusagendan


Venäläinen eversti Vladimir Kvachkov on paljastanut koronavirusagendan.

Hän sanoi, että tämä on globaali ihmiskuntaa ja ihmisyyttä vastaan käytävän  sodankäynnin yritys 11.9.2001 jälkeen, jolla nämä sen takana olevat yrittävät nyt käyttää koronavirusta tekosyynä näiden kaikkien poliittisten ihmisoikeuksien rajoittamiselle ja poistamiselle.

Jotta ihmiset alkaisivat pelkäämään sionisteja sekä heidän takana olevia rahoittajia.

Kunnes lopulta poistamme nämä kansainvälisellä tasolla toimivat parasiittit, jotka pompottelevat meitä.

Naulan kantaan... Nämä parasiittit täytyy kaikki poistaa vallasta ja he eivät enää täällä kauan hillu, koska tämä heidän Uusi Maailmanjärjestys leikki tulee kohta päätökseen ja globalistit kokevat siinä lopulta suuren tappion, koska eivät he onnistu orjuuttamaan koko ihmiskuntaa missään vaiheessa, vaikka sitä niin hartaasti haluaisivat. 

Joten tämä heidän satanistiseen tyranniaan ja totalitarismiin tähtäävä NEW WORLD ORDER suunnitelmansa tulee valumaan lopulta sieltä YK:n vessasta alas. 


Mutta maailmanrauha sekin tulee lopulta, kunnes tämä eräs pieni maa nimeltä Israel lopettaa sen palestiinalaisten Apartheid sortohallinnon.

Israel on maana tässä Uusi Maailmanjärjestys hankkeessa näiden sionistien suunnittelema keskus, koska nämä elitistit ovat jo kauan sitten suunnitelleet sen Uuden Maailmanjärjestyksen tulevaksi pääkaupungiksi Jerusalemia, jonne se tultaisiin lopulta perustamaan.

Tämä Uusi Jerusalem on kristinuskon mukaan se kaupunki, joka lasketaan taivaasta jumalan asuinsijaksi ihmisten keskelle uuteen maailmankaikkeuteen. Mutta se lasketaan kristinuskon mukaan vasta aikojen lopussa viimeisen tuomion lopussa.

Mutta tämä kristinuskon käsitys tuomiosta tai tuomionpäivästä on kyllä harhaanjohtava siltä osin, että kirkollisneuvostot poistivat jo tuhansia vuosia sitten mm. jälleensyntymisopin lisäksi karman lain opit raamatusta, joka sai ajettua monen kristittyjen moraalin sivuraiteille.

Sillä mitään virallista tuomionpäivää ei ole olemassa sekä myöskään mitkään jumalat eivät jakele tuomioita, vaan ne tekee karman neuvosto.

Karman neuvosto on se toimikunta, jonka jokainen ihmissielu joutuu kohtaamaan elämänsä jälkeen, joka seuraa ennen sitä ns. taivaaseen astumista. Eikä sitä mikään Jeesuksen vuodatettu veri sivuta keneltäkään ihmissielulta, koska karman laki on universaali laki, josta ei kukaan ihmissielu voi välttyä.

Näillä koronavirushuijausta ja petosta johtavilla seurakunnilla se vasta onkin nyt niskassaan jo melkoisen suuri karmalasti, josta ei edes Bill Gates pääse enää pakoon. 

Eikä sitä karmaa pääse kukaan miljardöörikään karkuun, eikä sitä voi lyhentää pois millään mm. rahalla.

Mutta näille eliitin monille pahan puolella operoiville miljardööreille joihn myös Gates kuuluu on tapana ollut lahjoittaa n. 10 prosenttia heidän omaisuudestaan ns. filantrooppisesti hyväntekeväisyyteen, niin tällä he sitten ikään kuin katsovat oikeudekseen harjoittaa niillä lopuilla miljardeillaan tätä ihmiskunnan tuhoamista ja edistää tuota kumartamaansa Saatanan agendaa.

Jehovantodistajatkin maksavat sen kymmenyksen sinne seurakuntiinsa, mutta taas nämä Illuminaatit tekevät sen vähän eri tavalla, koska heidän Satanistisessa filosofiassaan se on se kymmenys hyväntekeväisyyteen, jolla he oikeuttavat sen pahan agendan ajamisen.


Eikä ollut myöskään sattumaa, että kuinka tämä ex Hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard pääsi silloin siihen rahamiesten kulttiin mukaan vasta kun hän oli lahjoittanut heille 10 prosenttia koko omaisuudestaan. 

Hänelle kun  sanottiin silloin suoraan, että "Voit ansaita paljon rahaa, mutta joudut maksamaan siitä kovan hinnan, sillä tätä ei voi tehdä puhtaalla omatunnolla".


Hengitysmaskeja käytetään Guantanamon kidutusvankilassa kidutusvälineinä.

Hengitysmaskit ovat Guantanamo Bayn CIA:n kidutusvankilassa siellä käytetty kidutuksen väline, koska ne alentavat veren happipitoisuutta ja saavat huonomman tajunnan tilan sekä heikentyneen immuniteetin.

Ei siellä mitään virusta ole liikkunut koskaan.


Guantanamon vankien ihmisoikeuksista on osoitettu mieltä.

Mutta edelleenkään yksikään toimittaja ei uskalla kyseenalaistaa tätä hengitysmaski hommelia.


Koska nämä maskit ovat täysin hyödyttömiä miltään virukselta suojautumiseen, koska mitään vaarallista virusta ei vieläkään leviä missään, sillä on jo tutkittu, että kuoleminen koronavirukseen on yhtä todennäköisempää kuin voittaisit lotossa päävoiton, joten miten nämä järjettömät ja mielipuoliset sulkutoimet sitten oikein perustellaan ?

Nämä naamavisiirit mm. ovat täysin hyödyttömiä, joita on nyt näkynyt ihmisten päässä mm. ravintoloiden tiskien takana.

Mutta tämä koronaviruspandemia huijaus on nyt niin laaja operaatio, että siinä kun ovat mukana aina jenkkien sotilastiedustelupalvelu CIA, britannian tiedustelupalvelu MI6 jne. Niin tämä on niin laaja informaatiosodankäynnin opeilla käytävä operaatio, jonka poliittinen agenda on saada 5 vuoden kokoisella aika sykillä hajoitettua yhteiskunnat niin syvään henkiseen rappioon, jotta ne voitaisiin tuolloin vuonna 2025 ajaa seuraavaan vaiheeseen, ja EU:n kohdalla tämä on liittovaltion perustaminen, joka on jo salaisesti sovittu alkavan vuonna 2025.

EU:n komissio ilmoitti jo aikaisemmin tänä vuonna Ruotsille, että sen tulee viimeistään vuoteen 2025 mennessä luopua Ruotsin kruunusta, koska Saksan johtamassa EU-liittovaltiossa ei enää sallita sitä, että mikään EU-maa painaisi omaa rahaansa ja toimisi omalla keskuspankilla, koska tämä EU on ollut Sveitsiläisen BIS-pankin ponzi huijaus ja senkin BIS-pankin varat omistavat nämä maailman rikkaimmat pankkiirisuvut. 

Mutta siellä on myös rosvopäälliköinä näitä Vatikaanissa toimivia maailman rikkaimpia sukuja, jotka myös operoivat tätä maailmanlaajuista koronahysteria huijausta.

He todellakin haluaisivat, että sinä uskoisit kaiken tämän mediassa esitetyn teatterin ja huijauksen, mitä sinulle kerrotaan uutisissa koronasta ja näistä tartuntaketjuista, vaikka nämä tartuntaketjut ovat täysin huuhaata alusta loppuun.