http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. syyskuuta 2020

Saksalainen kilpimies lähdössä istumaan Madeleine McCannin sieppauksesta


Saksalaissyyttäjät ovat ilmoittaneet, että tämän vuonna 2007 Portugalin, Algarvessa siepatun Madeleine McCannin kuolemantapaukseen liittyy nyt todisteita.

Mutta sen sijaan, että poliisi lähtisi edes jututtamaan tätä kaksikkoa, jotka sieppasivat Madeleine McCannin siellä Algarvessa. Tony ja John Podestaa, niin sen sijaan tähän juttuun sotketaan Saksan poliisi ja pääepäilyksi nouseekin Saksassa tällä hetkellä huumausainetuomiota istuva pedofiili Christian Bruckner.


Eikä ole vielä sattumaa, että kuinka John Podesta poisti hädissään kaikki sähköpostinsa juuri 5.4.2007-14.6.2007 väliseltä ajalta, jolloin oli juuri tuolla Portugalissa sillä alueella, jossa tuo Madeleine McCann kolmevuotias pikkutyttö siepattiin.

Tuossa vieressä on tuo Scotland Yardin vuonna 2013 tehty tietokonemallinnus tästä Madeleinen siepanneesta kaksikosta, jossa ovat tunnistettavasti John Podesta veljensä Tony Podestan kanssa.

Mutta ei tässä kyllä mikään ennustaja tai selvännäkijä tarvitse olla, että mitä tuolla pikkutytölle siellä oikein kävi.


Hänet kidnapattiin tuon kuvassa näkyvän 2009 kuolleen brittipoliitikko Sir Clement Freudin huvilalle joukko raiskattavaksi, koska hänellä oli huvila tuolla Praida da Luzin alueella, jonka jälkeen Madeleine murhattiin satanistisessa rituaalissa.

Sinne Freudin huvilalle on tuolta sieppauspaikalta n. tunnin ajomatka.

Freud otti myöhemmin McCannin vanhempiin yhteyttä ja tarjonnut apuaan hänen etsinnöissään. 

Mutta kun tämä psykoanalyytikko Sigmund Freudin pojanpoika sitten kuoli muutama vuosi myöhemmin, niin tuo hänen pedofiili taustansa tuli Madeleinen vanhemmille järkytyksenä.

Sir Clement Freud oli entinen brittiläinen radioääni ja kansanedustaja, joka käytti useiden vuosien ajan pikkutyttöjä seksuaalisesti hyväkseen. 

Vuonna 2009 kuollut Freud oli käyttänyt brittiläisen The Independent lehden mukaan mm. erästäkin tyttöä seksuaalisesti hyväkseen, jota hän oli vielä kasvattanut omana tyttärenään. Sekä oli myös raiskannut erään toisen tytön väkivaltaisesti ollessaan kansanedustaja. 

Valtamedian toimittajat eivät vieläkään uskalla kertoa sitä, että tuo pikkulasten raiskaaminen ja murhaaminen on näiden satanistisen eliitin harrastus ja näiden lapsienkin kidnappaaminen sekä kauppaaminen on heille rahakas bisnes.

Ei näillä sen lapsikaupan harjoittajilla ole mitään moraalia, koska he ovat satanisteja ja satanistien moraali on heitetty täysin romukoppaan, koska nämä raukat olettavat, että Saatana itse sallii heille kaiken tuon pahuuden harjoittamisen ja lasten raiskaamisen, murhaamisen sekä kiduttamisen sekä kauppaamisen.

Tämän vuoksi maailmalla rehottaa edelleen tämä lapsikauppa ja lapsia pakotetaan sen nojalla mm. prostituutioon, pakkotyöhön, lapsisotilaiksi, kerjäläisiksi jne. 

Kun jo nämä Romanian romanikerjäläiset Suomessa ovat yksiä tämän saman ihmiskaupan uhreja. 

Lähde: ILTALEHTI