http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 17. syyskuuta 2020

Englannin koronatoimet lähellä STASIA

Britanniassa on voimassa koronavirustaistelussa asetus nimeltä Coronavirus Act 2020 ja se on karua luettavaa.

Sivulla 233 puhutaan tartunnan saaneista henkilöistä, joihin liittyvät yksilönvapausoikeudet poistuu siinä vaiheessa, kun viranomaisilla on sitten jossain kohtaa valtuudet poistaa heitä kodeistaan ja viedä jonnekin toiseen paikkaan.

Että onko sattumaa, kun on olemassa Hollywood- elokuva viides aalto, jossa on keskitysleirit käytössä.

Sivulla 236 taas kerrotaan, että poliisiviranomaisilla on oikeus hakea sinut vaikka kodistasi, mikäli sinulla on pelkkä tartuntaepäily. Jolloin yksilönvapautesi pyyhitään tuolla Coronavirus Act 2020 paperilla.

Sivulla 239 tas todetaan kohdassa 14 b, että terveysviranomainen tai poliisi voi ryhtyä toimenpiteisiin, jos hänellä on edes hyväksyttävä epäilys henkilön altistumisesta. Kohta 3d kertoo, että sinun on pysyttävä eristyksissä tuossa fasiliteetissa määrätty aika, joka estää myös kaikki tapaamisesi sekä kontaktit.

240 sivulla taas kerrotaan tuo, että sinut voidaan pidättää 14 päiväksi

241 sivulla kohta 16 julistaa, että jos hangoittelet näitä vastaan, niin sinut voidaan tuomita vankilaan.



Facebook muuttuu tyrannimaisemmaksi Lokakuusta 2020 alkaen

Ja kun sopivasti kas kummaa Facebook on ilmoittanut, että sen uudet säännöt astuvat voimaan lokakuussa, jolloin harmillista sisältöä voidaan poistaa, jotta Facebook yhteisön jäsenet turvataan. Eli jos joku vaikka kertoo totuuksen korona huijauksesta, niin profiileja voidaan alkaa vetämään bittiavaruuteen.

Lähde: http://www.thepukki.fi/blog/post/englannin-koronavirusasetus-2020