http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. syyskuuta 2020

Toinen AstraZeneca rokoteyhtiön rokotekoehenkilö sairastui vakavasti koronarokotteesta


Jo toinen henkilö on sairastunut vakavasti saatuaan AstraZeneca rokoteyhtiön koronavirusrokotteen britanniassa.

Kyseisen rokoteyhtiön papereista selviää, että sekä ensimmäinen, että tämäkin rokotuskokeeseen osallistunut henkilö sai saman neurologisen vamman, kuin tämä edellinenkin. 

Kyseessä on 37 vuotias britanniassa asuva nainen, joka ei kärsinyt aikaisemmin mistään perussairauksista. 

Mutta hän sai heti koronarokotteen jälkeen neurologisen sairauden nimeltä transversaalimyeliitti, eli selkäytimen poikittaistulehdus.

Eli ilmeisesti tämän AstraZenecan koronapiikin neurologinen tuhovoima on nyt sitä luokkaa, että näitä korona piikkejä täytyisi kohta alkaa tilaamaan aina tänne Suomeen asti, koska Suomihan on tehnyt jo tämän samaisen AstraZenecan kanssa sopimuksen, koska EU on luvannut tuoda Suomeen omat annoksensa tuosta 300 miljoonan rokote-erästä.


Näillähän haetaan sellaista kemiallista vaikutusta ihmisen solutasolta, että rokotteen saajan sielu yhteys saadaan katkeamaan, koska tämä koronarokote (RNA-rokote) aikaansaa ihmisen kehossa luciferase enstyymien vasta-aineet tuhottua. 

Lusiferaasientsyymit ovat jokaisen ihmisen kehosta löytyviä vasta-aineita, jotka tuottavat bioluminenssiä ja taas tämä bioluminenssi on biologista valontuotantoa.


Bioluminenssi syntyy kemiallisessa reaktiossa, jossa lusiferiini-pigmentti hapettuu lusiferaasientsyymin katalusoimasta reaktiosta.


AstraZeneca on ruotsalais-brittiläinen rokotteita valmistava pörssiyhtiö 


Tämä koronarokotteita kehittelevä ja valmistava AstraZeneca yhtiö on ruotsalais-brittiläinen pörssiyhtiö, jonka koronarokote kokeissa on jo kaksi henkilöä sairastunut vakavasti.

Heidän liikevaihtonsa oli vuonna 2017 22 465 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2014 yhdysvaltalainen lääkejätti Pfizer yritti saada AstraZenecan ostaettua, mutta kaikki ostotarjoukset hylättiin.


Koronarokote ei ole turvallinen

Suomen THL (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) on jo tiettävästi saanut yli 6 miljoonaa euroa tämän tulevan koronarokotteen markkinointiin ja on äärimmäisen törkeää, että koska tästä AstraZenecan koronarokotteesta on koitunut näinkin vaarallista tehoa sen koehenkilöille, että ensi vuonna viimeistään THL alkaa sitten markkinoimaan näitä koronarokotteita mainostamalla niitä jälleen turvallisina, kuten se myös mainosti 2009 niitä pandemrix sikainfluenssarokotteita, joista monet sairastuivat sen seurauksena mm. narkolepsiaan.

AstraZeneca Oyj kertoi jo viikkoja sitten keskeyttäneensä koronavirusrokotteensa testit, koska rokotetutkimuksessa ollut henkilö sairastui vakavasti britanniassa.



EU on solminut sopimuksen rokotteiden hankinnasta AstraZenecalta

EU:lla on tämän pahamaisen AstraZeneca rokoteyhtiön kanssa jo sopimus ja kyseisen lääkeyhtiön mukaan nämä rokotteet olisivat käytössä jo kuluvan vuoden lopussa.

Myös Suomelle on luvattu oma osuus tästä EU:n sopimasta 300 miljoonan rokoteannoksen erästä.

Euroopan komissio kertoi jo tämän vuoden kesäkuussa, kuinka se oli suunnitellut omaa rokotestrategiaansa, jonka avulla EU toivoo saavansa etuosto-oikeuden korona rokotteisiin.


Tämä koronapetosta jenkeistä johtava immunologia sekä National Institute of Healthin ja Kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin johtaja Anthony Fauci ja Bill Gates olisi hyvä saada myös ottamaan tämä sama AstraZenecan rokona testirokote. 

Sillä myös he tulisivat silloin saamaan todennäköisesti tuon saman selkäydinvamman.

Mutta Bill Gates tulee mitä todennäköisimmin pistämään itseensä jonkun placebo rokotteen näytiksi, joka on ollut hänen tavaramerkkinsä jo aiemminkin.


Eihän hän edes suostu omia lapsiaan rokottamaan, koska kyllä hän tietää, että mitä nämä hänen rahoittamansa rokoteyhtiöt (mm. GAVI) ovat mm. Intiassa halvaannuttaneet lähes puoli miljoonaa lasta.

Mutta seuraavien vuosien kuluessa miljardien ihmisten terveys ja ihmishenki on noiden kahden psykopaatin Bill Gatesin ja Anthony Faucin käsissä ja psykopaatit eivät tunne lainkaan empatiaa.


Sillä näillä psykopaateilla on aikomus saada aikaiseksi näillä koronarokotteilla samaa mitä silloin 20-luvulla saatiin sillä eliitin viruksella nimeltä Espanjan tauti aikaiseksi.

Myös silloin tämä maskeilla pelottelu oli muotia, koska se toimi silloisen Espanjan taudin rokotuskampanjan promotilaisuutena.

Myös tuolloin 20-luvulla virkavalta uhitteli maskittomia ihmisiä rangaistuksilla.

Mutta erityisesti ihmetyttää tämä, että miten siellä Australiassa mm. ja britanniassa sillä eräällä tartuntalailla pelotellaan ihmisiä, että maskista kieltäytymisestä voisi seurata se jopa 3kk vankilaa, että tämähän jo yksistään olisi suora poliittinen vankeustuomio.


USA:n armeijan Guantanamon kidutusvankilassa on vangeilla maskipakko sekä pakko käyttää myös tuollaisia suojalaseja, joita taas tämä Anthony Fauci jo väläytteli suojaukseksi koronalta.

Suojalasit eivät suojaa kuinka korkeintaan puutöissä niistä on apua, etteivät puun päreet lennä silmiin.


Mutta tämä koronatestauskin on täysin hullujen hommaa, kun siinä sellainen pitkä nylon tikku tungetaan nenänieluun asti.


Koronavirustestejä tekevä yhtiö, joka toimii britanniassa on nimeltään Ipsos MORI.


ja kas kummaa, mitähän se IPSOS MORI tarkoittaakaan Latinaksi.

Googlaappa google kääntäjällä itse, jos et usko.

Latina on katolisen kirkon pääkieli ja sitä käytetään myös lääketieteen tautiluokituksista.


Paavi Franciscus ei aio kuitenkaan tehdä itselleen koronatestiä eikä hän ole menossa ottamaan koronarokotetta.

Näitä vallan ytimen takaisia elitistejä kuitenkin yhdistää yksi asia, joka on äärimmäisen syvä viha ihmiskuntaa kohtaan ja he erityisesti vihaavat näitä ihmisiä, joita nämä pirulaiset itse eivät kykene enää kontrolloimaan. Eli siis näitä, joiden korkeimman minän sieluyhteys on jo löytynyt.

Erityisesti nämä elitistit vihaavat näitä ihmisryhmiä jotka muodostavat työttömät sekä eläkeläiset, koska he eivät tuota riittävästi voittoa mm. veronmaksajina.

Heitä he kutsuvat hyödyttömiksi suursyömäreiksi (eng. useless eaters).

Amerikkalainen poliitikko Cyrus Vance laati jo 70-luvulla muistion nimeltä Global 2000, jossa laadittiin suunnitelma miljardien ihmisten hävittämiseksi tältä pallolta, joita Vance myös nimitti hyödyttömiksi suursyömäreiksi.


Mutta todellisuudessa nämä maailman rikkaimmat elitistit, eli pankkiirit ja monikansallisen yhtiöiden suuromistajat ovat niitä hyödyttömiä suursyömäreitä.


Eli ne niitä hyödyttömiä suursyömäreitä ovat, koska nuo heidän järjettömän suuriksi paisuneet yli 147 maailman suurinta monikansallista yhtiötä ovat jo kasvaneet sen suuruisiksi jättiläisiksi, että jos sellainen jättiläinen yrittäisi edes Helsingin stockmannin tavaratalosta sisään, niin ei sen kokoiselle hirviölle löydy siitä rakennuksesta yhtään ovea tai ikkunaa, joista tuollainen miljardööri parasiitti mahtuisi sisään.

Joten kun kerran tämä kohtelu heille on tällaista, niin siksi nämä finanssimaailman parasiittit toimivat heidän maailmallaan tutulla tavalla ja tuhoavat pienyrittäjät toisensa jälkeen, jotta saavat tuolle tuhokapitalismin globalisaatiolleen sen väylän, joita he näillä monikansallisten yhtiöiden nollakasvun puskutraktoreilla itselleen luovat ja jokainen joka tietää edes vähän miten talousdemokratia toimii, niin tuo heidän käyttämä bisnesmalli on alusta saakka täysin tuhoon tuomittua metodia, joilla he lopulta tuhoavat lopulta itsensä.

 Lähteet: RT

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0090382