http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. syyskuuta 2020

Facebook uhkaa nyt lähteä EU:sta ja heittää EU-maiden Facebook käyttäjät kaikki ulos

Irlannin tietosuojaviranomainen DPC on ilmoittanut, että se on päättänyt kieltää Facebookia luovuttamasta Yhdysvaltoihin EU-maiden käyttäjistä keräämäänsä dataa, jonka seurauksena EU sanoo nyt vetäytyvänsä Euroopasta, jos irlantilaisviraonomaisen päätös jää voimaan. Tällöin 410 miljoonaa käyttäjää heitettäisiin samalla Facebook- ja Instagram palveluista ulos kerralla.

Joku ei nyt matchaa tässä jutussa ja homma suoraan sanottuna haisee ? 

Mutta niille jotka ovat vähänkään tehneet kotiläksynsä ja tutkineet mm. Facebook palvelun vakoilua, niin tietää sen, että Facebook kerää aina käyttäjistään dataa ja ne data ovat menneet jo ajat sitten sinne CIA:lle ja NSA:lle, että ei tämän kaltaiset vakoiluorganisaatiot ala soittelemaan Euroopan unionille, että he haluavat Facebookin EU-maiden käyttäjien kaiken datan itselleen.

Vaan tässä aiotaan nyt käyttää Irlannin tietosuojavaltuutettua poliittisena keppihevosena EU-maiden Facebook käyttäjien ulosheittämisessä.

Facebook on jo useamman vuoden kasvanut äärimmilleen ja se on tuottanut äärimmäisen paljon heräämistä ja sekös syystä pelottaa tätä valtaeliittiä, joka tämän ruohonjuuritason heräämisilmiön haluaisi kitkeä nyt keinolla millä hyvänsä pois.


Kun nyt nämä valtahierarkian huipulla olevat elitistit ovat jo siinä vaiheessa, että he yrittävät pelastaa vielä oman nahkansa, mutta haluavat tuhota koko maailman talouden tässä kerralla, koska näille maailman rikkaimpaan useiden miljardien dollarien tuloluokkaan kuuluvalle eliitille yli 95 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä on pelkkiä hyödyttömiä suursyömäreitä (Eng. useless eaters), joista tulisi heidän mukaansa päästävä eroon keinolla millä hyvänsä.

Toisaalta aika jännään, että natsi saksassa myös tätä hyödyttömien suursyömäreiden termiä käytettiin ahkerasti.

Mutta katsoppas Euroopan unionia, niin natsi saksan salainen projekti se on alusta asti ollut. Sillä marraskuussa 1944 natsit koontuivat siellä Strasbourgissa eräässä hotellissa, jossa suunniteltiin nykyisen EU:n syntyä.

Lähteet: MTV UUTISET

CBS News (11.7.2011)