http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. syyskuuta 2020

Saudi-Arabialainen lapsi kuoli koronatestin jälkeen

Saudi-Arabialainen lapsi kuoli koronatestin jälkeen, kun hänen nenänieluunsa asti työnnetty COVID-19 testipuikko haavoitti hänen nenäänsä.

Kyseinen lapsi ei sairastanut mitään perussairauksia ja nyt tapaus on jo Saudien terveysministerin Tawfig bin Fanzan al-Rabianin tutkinnassa.

Mutta tämä koronatestissä pitkän nylon puikon työntäminen nenänieluun kertoo BIG PHARMA:n lääketeollisuudesta kaiken olennaisen, että se melkein tarjoaisi lobotomiaa pelkän kausiflunssan ratkaisuksi, vaikka tämä koronavirus voitaisiin helposti havaita siitä pelkästä syljestä.

Mutta jo kaiken maalaisjärki logiikankin perusteella näiden koronatestipuikkojen on melkein oltava jo saastustettu jollain viruksella, kun niitä niin innokkaasti ollaan edelleen tunkemassa ihmisten nenänieluun sisään.

Lääkäri Antti Heikkilä oli jo keväällä oikeilla jäljillä, kun hän sanoi suoraan kotisivuillaan kuinka tämä COVID-19 koronavirus on vedätystä.

Heikkilä mainitsi tuolloin, että valtaosa ihmisistä saavat viruksen ilman, että edes huomaisivatkaan sitä. Mutta jos katsotaan koronaan menehtyneitä, on heillä pääsääntöisesti ongelmana tila, jonka nimi on insuliiniresistenssi ja kun Antti Heikkilä kirjoitti tuolloin aiheesta, niin hän joutui armottoman mediaryöpytyksen kohteeksi, jota on jo kestänyt toista vuotta.

Sillä tuo kyseinen ulostulo tiesi automaattisesti Heikkilän astumista BIG PHARMA:n lääketeollisuuden varpaille, koska heidän diabeteslääkitysbisnes oli vaarassa, jos Suomen kansalaiset saisivat Antti Heikkilän kautta vihiä mm. ketoosisesta ruokavaliosta, jolla tuollainenkin insuliiniresistenssi saadaan kuriin ja diabeteslääkitys jää sen jälkeen pois, jolloin taas BIG PHARMA lääketeollisuus jää nuolemaan näppejään.

Lähteet: english.alarabiya

Antti Heikkilä