http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Hengitysmaskit eivät suojaa virustartunnoilta


Tämä kirurginen hengitysmaski, jota nyt tyrkytetään jopa julkisissa liikennevälineissä käytettäväksi ei suojaa miltään virus- tai bakteeritartunnoilta.

Se lukee jo näiden kasvomaskien valmistajien oppaissa kuten tuossakin lukee selvällä suomen kiellellä, että HUOM! Kasvosuojat eivät suojaa käyttäjäänsä virus- tai bakteeritartunnoilta.

Mutta tähän väliin sitten varmaan monia ihmisiä askarruttaa, että miksi näitä hengitysmaskeja ollaan nyt tyrkyttämässä joka paikkaan ? 

No tietenkin siksi, että tämä feikkipandemia nimeltä KORONA ja siihen liittyvä pelon lietsonta pysyisi edelleen yllä ja koska nämä hengityssuojaimet alentavat käyttäjiensä immuniteettia, niin erityisesti vanhukset jotka näitä maskeja käyttävät vaarantavat niillä jo suoraan ensimmäisenä terveytensä.

Kuuban etelä-kärjessä sijaitseva USA:n armeijan Guantanamon kidusleirivankila on tunnettu siitä, että siellä on vangeilla maskipakko ja siellä kun tälläkin hetkellä on sellaiset rapiat 25 C + lämpötila. 


Niin siihen päälle tuollainen hengitysmaski, niin tajunnantilat alkavat heikkenemään jo pelkästä happivajeesta. Mutta näin siellä onkin tarkoitus.


Suomen THL:llä (TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOS) saa korona strategiansa Maailman terveysjärjestö WHO:lta. Mutta myös tämän korona pandemia huijauksen takana vaikuttaa USA:n terveysviranomaiset kuten National Institutes of Health johtajansa Antohony Faucin johdolla.

He ovat suunnitelleet ja valmistautuneet, että tätä korona huijausta jatkettaisiin aina tartittaessa vuoteen 2025 mennessä ja he tulisivat käyttämään kaikkia laittomiakin keinoja, jotta ihmiset suostuisivat luopumaan itsemääräämisoikeudestaan tuon Uuden Normaalin edessä, joka olisi jo Uusi Maailmanjärjestys.




Sosiaalinen turvaväli ei ole virukselta suojautumisen takia otettu käyttöön

Mutta tämä turvaväli sääntö ei ole otettu miltään virukselta suojautumisen takia käyttöön, että tehdään se tässä nyt ihan perusidiooteillekin selväksi. Sillä virus leviää ihan turvaväleistä huolimatta ja jos korona olisi vaarallinen virus, niin edes nuo hengitysmaskit eivät siltä suojaisi ollenkaan, koska virukset ovat niin pieniä, että ne lävistävät tuollaisen hengitysmaskin.

Joten tämä hengitysmaski hysteria on silloin täysin turhaa ja näistä hengityssuojaimista tulisi luopua jo nyt heti kättelyssä ja on hyvä, ettei Ruotsin terveysministeriö ole lähtenyt tähän touhuun mukaan.

Mutta Suomen Terveysministeriössä on selvästi idiootteja töissä ja miksi sinne on päässyt tuollaiset järjen jättiläiset noihin virkoihin ?

Tosin suomalaisilla poliitikoilla tämä maskihomma on nyt sellainen, että jos he eivät niitä suostu teatterin näytiksi laittamaan naamalle, niin silloin heidän poliittinen ura on vaarassa ja uhkaa jäädä hillotolppa virat saamatta eduskuntauran jälkeen.


Tämän COVID-19 teatterin tarkoitus on laajemmin tuhota EU:n talous näiden seuraavien 5 vuoden aikasyklillä, jonka päätepiste on vuodessa 2025, jolloin Euroopan unionista on jo päätetty salaisesti tehdä liittovaltio keneltäkään EU-jäsenmaalta kysymättä.

Kun siihen 2025 vuoteen mennessä olisi Suomenkin valtion velka jo ylittänyt tod. sen 180 miljardia euroa.

Siinä välissä tietenkin Sveitsin BIS-pankki omistajineen olisi saanut jälleen uudet tukipaketit aikaiseksi, joka edelleen tarkoittaisi sitä, että nämä samat roistot putsaisivat uusia tukia BIS-pankkiin, jotka eivät kuitenkaan auttaisi EU:n taloutta juuri ollenkaan elpymään.

Asia kun on niin, että se Saksan havittelema EU-armeija tarvitsee rahaa ja se on niin suuri rahareikä, että sillä nämä 750 miljardin euron tukimiljardit selittyy helposti.


Tosin Euroopan unionia suunniteltiin jo vuonna 1971 britanniassa, josta kertoo salainen dokumentti.