http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 23. huhtikuuta 2020

Toimeentulotukea köyhille - Koronahillotolppia rikkaille

Is There a Relationship Between Income Inequality and Happiness on ...

Teksti: Teemu Vehkala

Business Finlandin koronatuet puhuttavat edelleen.

Jopa asekauppias miljardööri Poju Zabludowicz sai Business Finlandilta 339 000 euron koronatuet.

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan Toimeentulotuen ehto: oma varallisuus on ensin Yritystukea saa, vaikka tilillä olisi 100 miljoonaa euroa.

Tämä on merkillistä, että köyhille työttömille tarkoitettu toimeentulotuen ehto on, että oma rahallinen varallisuus on ensin käytettävä, ennen kuin on oikeutettu toimeentulotukeen.

Mutta tällaista Business Finlandin myötnämää koronatukea tai yritystukea saa, vaikka tilillä olisi jo 100 miljoonaa euroa.

Eli nämä mm. huumekauppiaina toimivat julkisuudenhenkilöt pääsevät sitten vielä veronmaksajien taskuille, vaikka heillä on tuota koksukaupoista saatua rahaa niin paljon, ettei ne setelit mahdu enää edes ovista ja ikkunoista kiinni.

Onko siis oikein, että Suomen veronmaksajilta ei kysytä mitään siitä, että veronmaksajien taskuilla käydään nyt ja lahjotaan tätä Suomen rikasta viihdeteollisuudenkin eliittiä, joka on puolestaan rikastunut monesti mm. myymällä huumeita (mm. kokaiini).

Sillä tällainen meno muistuttaa kuin jotain kuninkaan linnan touhuja, joissa hovi saa sikailla tiettyyn rajaan asti vapaasti ilman, että linnan portieerit heittävät heidät ulos.

hovinarri 3 – Sentiero di Moda- Muotipolku

Kun käytännössä tämä Suomen viihdeteollisuuskin muistuttaa näitä satojen vuosien takaisia hovinarreja, joilla oli etuoikeus päästä viihdyttämään kuninkaita heidän linnaansa.

Hae mukaan uuteen ohjelmaan! - MTVuutiset.fi
Hetkinen-ruutu | Nostalgia-TV

Nyt vain tuo kuninkaan linna on muuttunut tässä ajassa MTV3 Nelonen tv-kanavien kaltaisiksi roskaviihdelaitoksiksi, joiden päivittäisiä kuluttajia ovat enää ne, jotka syövyttävät aivonsa tuolla kyseisellä viihde roskalla.

Mutta tämä televisiokanavien viihteen taso on jo niin surkeaa, että kohta näiden MTV3:n tai Nelosen viihdeohjelmien juontajina saatetaan kohta nähdä mm. joku Tampereen Tero tai Upi.

Asia kun on niin, että tämä nykyisen tv-viihteen taso juontajinen ja käsikirjoittajineen on jo niin surkeaa, ettei edes Teatterikorkeakoulusta valmistuneilla riitä enää resurssit ja taidot kilpailla näiden Youtubettajien kanssa. 

Joten tämä kertoo jo silloin siitä, että miten suurta viihdeteollisuuden rappion aikaa nämä ajat jo ovat, kun viihde on tehty yhä idiootimmille tv:n katsojille.

Eräs ystäväni mm. tarjosi noin pari vuotta sitten humoristista kuunnelmaansa Yleisradiolle, niin dramaturgi siellä kiinnostui siitä heti. 

Mutta eipä mennyt aikaakaan kunnes ne siellä päässä tajusivat, että tämä Forssalainen tyyppi sai aikaiseksi kymmenen kertaa korkealentoisempaa huumoria sekä materiaalia kuin yksikään yksikään siellä olevista palkollisista,  joten kateus voitti lopulta ja tämä kuunnelma ei enää päässyt jatkoon.