http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Schumannin resonanssi räjähti esiin - Valoa tulvii planeetalle


Kuva

Teksti: Teemu Vehkala

Ilmeisesti se 05.04.2020 klo 05.45 aamuyöllä Suomen aikaa alkanut yhteismeditattio tuotti tulosta, koska nyt Schumannin resonanssi (maan värähtely) tuottaa jo semmoista käyrää, joka näyttää sen faktan, että tänne planeetalle tulvii valoa nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

jupiter conjunct pluto moon omens

Tämä johtuu siitä, että koska Jupiter ja Pluto avasivat keskenään tänään aamuyöllä Suomen aikaa keskinäisen konjuktion.

Ja tällainen tähtiportti kun avautuu, niin sillä on valtava vaikutus meidän Tellus planetalle.

Viimeksi tällainen asetelma oli vuosina 1762-1778, j oina aikoina luotiin uusia yhteiskunnallisia ratkaisuja, kuten maailmalla nähtiin Amerikassa vallankumous.

Illuminati on salaliittoteoreetikkojen ykkössuosikki | Merkkien ...

Sekä Saksan Baijerissa perustettiin 1776 tämä jesuiittojen salakähmintäseura Illuminati, jonka perusti Saksalainen kirkko-oikeuden professori ja jesuiitta Adam Weishaupt.

Hän halusi ennenkaikkea kouluttaa Illuminatin jäsenet mm. filantropian saloihin sekä muihin maalisiin arvoihin, jotta ne pystyivät lopulta ottamaan poliittisen merkityksen ja ne tuotaisiin osaksi valtajärjestelmää.

The US Government is in too Deep (State) - The Oldie

Yhdysvaltain sekä muunkin maailman valtiolliset järjestelmät ovat sitten näihin päiviin saakka täyttäneet järjestäytyneen rikollisuuden kaikki tunnusmerkit, koska se on pesiytynyt myös valtioiden johtoon asti.

BIS- Banks For International Settlements ?

Kansainvälinen järjestelypankki (BIS) on se, joka on tämä kansainvälinen rahoitusjärjestö, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin Baselissa.

Se hoitaa osaa kansainvälistä valuuttavarannoista ja sitä voidaan pitää eräänlaisena pankkina maailman keskuspankeille.

Tämä on se Illuminaatien pankki ja siksi siellä on holveissaan Suomenkin edellisistä ministereistä kiristystarkoitukseen hankittuja videonauhoja.

Siellä on salaa kuvattuja videoita, joissa näitä ministereitä käy ilotaloissa tai eräskin miespuolinen poliitikko harrastaa bi-seksuaalista toimintaa miesten kanssa tai yksi on joutunut Bilderberg-kokouksessa muiden raiskattavaksi.

Kun tällaisia filminpätkiä löytyy BIS-pankkien holveista, niin sellaisella materiaalilla on todella tuhoisa vaikutus Suomen EU-talouteen, koska silloin nämä Deep Staten järjestäytyneet rikolliset BIS-pankissa pystyvät ohjaamaan koko Suomen talouspolitiikkaa ja tuhoamaan Suomen valtion aste asteelta.

Näiden keskuspankkia ohjaavien pankkiiri-roistojen valta perustuu velalla alistamiseen sekä poliittiseen kiristykseen.

Vatikaani on myös tässä valtaleikissä mukana ja sanelee ehdot, että miten se haluaa kyykyttää Euroopan maita. Jos ette sitä tiennyt, niin Suomenkin evankelisluterilaisen kirkon kirkollisveroista valtaosa menee Suoraan Vatikaaniin ja siellä on salaiset omistusrekisterit, joten Vatikaanin rahahanojen tiet ovat tutkimattomat herran tien tapaan.

Mutta jossain vaiheessa jokin kansakunta voi herätä sen verran voimakkaasti, että kun täällä Suomessakin riittävän monta ihmistä tajuaa, että kuinka nämä pankkiirihuijarit ovat huijanneet ja varastaneet Suomesta niin paljon rahaa pois vuodesta 1995 lähtien, että sillä ostaisi jokaiselle Suomen kansalaiselle jo nyt 290 000 euron arvoisen omakotitalon.

Että miettikää nyt, että onko tämä enää järkevää lähteä Saksan johtamaan liittovaltioon ja maksaa taas 25 vuodessa uudet 290 000 euroa per Suomen kansalainen näille samoille pankkihuijareille ? 

Nämä korruptoituneet poliitikot ovat sitä mieltä, että tälle ei voi tehdä mitään ja tässä käydään nyt läpi EU:sta tuttua muddling through vaihetta, jonka kustannukset kyllä tulisivat olemaan kyllä huikeat.

Tähän on kyllä olemassa lääke Suomen valtion osalta ja se on lopullinen EU ero.