http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. huhtikuuta 2020

Internet ja puhelinliikenne katkeaa kolmeksi päiväksi



Nigeria among 20 countries monitored for internet shutdown – PI ...

Teksti: Teemu Vehkala

Tietoisuuden Valo blogissa kerrotaan seuraavaa, että kuinka kohta seuraisivat massapidätykset ja ne kestäisivät n. 72 tuntia.

Eli olisi kolmen päivän sulkutila.

Tuolloin kuulemma kaikki internet yhteydet ja puhelinyhteydet katkeavat ja netti hidastuu niin paljon, että se on käytännössä käyttökelvoton.

Vain hätäpuhelut toimivat ja valtakunnalliset uutiset lakkaavat toimimasta ja ihmiset saavat puhelimiinsa suoria hätätiedotuksia.

Tämä edellä mainittu skenaario koskee siis Yhdysvaltoja, mutta Suomessa jo monet ihmiset saivat tekstiviestin, jossa kerrottiin Uudenmaan sulkemisesta.

Edward J. Snowden kertoi jo muutama vuosi sitten, että kuinka NSA:lla on käytössään internet sulkunappula (Internet kill switch), jota voidaan tarvittaessa käyttää.

Donald Trump Is the First True Reality TV President | Time

Katkon jälkeen alkavat Liittouman tv-lähetykset

Kun tämä kolmen päivän sulkutila on ohi, niin tämän jälkeen maailmanlaajuisesti aletaan sitten kuulemma lähettämään samaa tv-lähetystä, joka kestää kahdeksan tuntia ja tätä toistetaan vuorokauden aikana kolme kertaa kymmenen päivän ajan.

Silloin ihmisille paljastetaan, että tätä planeettaa on hallinnut satanistinen eliitti, joka on tehnyt karmaisevia rikoksia mm. uhrannut pikkulapsia saatanalle ja juonut heidän verta sekä syönyt heidän elimiään jne. Kaikkea hirveää.

Tästä seuraa maailmalla luonnollisesti se, että monet ihmiset ovat järkyttyneitä.

Mutta heille tämä ei ole yllätys, jotka näitä asioita ovat tutkineet kaikki nämä vuodet.

Creating the Optimal Timeline for Full UFO Disclosure & Ascension ...

Optimaalinen aikalinja

Lähde tälle jutulle, joka on kosminen valo blogissa ei ole minun keksimää juttua, vaan sen alkuperäinen lähde on peräisin Yhdysvalloista ja on peräisin mieheltä nimeltä Corey Goode, joka on tehnyt viime vuodet yhteistyötä David Wilcockin kanssa.

Goode on nyt sanonut, että ihmiskunta on nyt viimein optimaalisella aikalinjalla, jossa nyt totuus on mahdollista tulla paljastetuksi ennen suurta auringonpurkausta. 

Mutta tätä auringonpurkausta ei kuitenkaan tultaisi paljastamaan tässä kahdeksan tunnin tv-lähetyksessä.

Wilcock sanoo, että ihmiskunnan olisi nyt mahdollisuus siirtyä neljänteen tiheyteen ilman suuria ekokatastrofeja, mikäli ihmiset inspiroituisivat nyt kohtelemaan toisiaan myötätunnollisesti. Jolloin ei Äiti Maan tarvitsisi pistää peliin suuria luonnonmullistuksia, kosak myös sekin puhdistaa Äiti Maan energioita negatiivisista puhtaamiksi.

Wilcock ja Goode ennustavat, että tämä kolmen päivän sulkutila voisi tapahtua 1-10.4.2020 välisenä aikana.

Goode ja Wilcock uskovat, että nyt aina heinäkuuhun järjestettävä NATO:n suuri sotaharjoitus, jonne USA:n armeija oli jo aikaisemmin lähettämässä omia sotajoukkojaan olisi peitetarina tälle massapidätysoperaatiolle, josta Goode ja Wilcock ovat puhuneet.

Wilcock ja Goode väittävät, että liittouma olisi jo ilmoittanut että tulisi pidättämään nämä eliitin satanistit ensi keskiviikkona klo 14.00

Heidän mukaansa sillä ei kuulemma ole enää tässä vaiheessa mitään merkitystä lopputuloksen kannalta, joten Cabal (eliitti) ei pääse enää pakenemaan.

Netin sensuuria on neutralisoitu

Tämä on totta, että internetin massasensuuria on neutralisoitu huomattavasti viime aikoina, kun mm. Facebookin käyttäjät ovat huomanneet, ettei Facebook ole enää yhtä kova sensuurin harjoittaja mitä oli ennen.

Federal Reserve System (FRS) Definition

USA:n keskuspankkia alettiin kansallistamaan

Yhdysvaltain keskuspankkia on nyt alettu taas kansallistamaan ja tämä tietää sitä, että se vuodesta 1913 asti Rothschild pankkisuvun yksityinen hillotolppa ei ole enää kyseisen pankkisuvun hillotolppana jatkossa, kun dollari sidotaan tod. takaisin kultakantaan.

Se on kuitenkin pakko sanoa, että vaikka näiden juttujen lähteenä olevat Goode ja Wilcock ovat kumpikin käyttäneet lähteinään QAnonin juttuja, niin en edelleenkään voi väittää, että QAnon olisi täysin CIA:n disinformaatio operaatiota.

En voi siis tämänkään blogin kirjoittajana luvata, että näin tulee tapahtumaan, mutta olen tutkinut jo yli 10 vuotta CIA:n disinformaatiota, niin kykenen näkemään sen lävitse, koska olen myös selvännäkijä ja näen myös tulevaisuuteen sekä eri aikalinjoihin.

Tässä täytyisi muistaa se, että aikalinjoja on useita.

Esimerkiksi tämä CERN kun käynnistettiin hiukkaskiihdyttimenä muutama vuosi sitten Sveitsissä, niin siellä he yrittivät saada yhtä rinnakkaisulottuvuutta aktivoitumaan tähän meidän nykyiseen aikalinjaan ja tuo ulottuvuus oli se, jossa nämä Illuminaatien satanistit olivat jo voittaneet ja orjuuttaneet koko planeetan ihmiset.

Mutta kun silloin CERN laitettiin paahtamaan täydelle teholle, niin se hiukkaskiihdytin yhdistikin aivan vääriin rinnakkaisulottuvuuksiin ja meni koko operaatio pieleen ja saivat nämä Cernin satanistit nenilleen.

CERN hankkeen avajaisseremoniakin oli satanistinen riitti, joka omistettiin Luciferille.

Se silti täytyy kritiikkinä sanoa tästä Wilcockista ja Goodesta, että Wilcock on jo yli 12 vuotta puhunut tästä The Eventistä, tai siitä jostain massapaljastuksista tai massapidätyksistä.

Kun joskus vuonna 2008-2009 näistä ufo-paljastuksista puhui sellainen mies Yhdysvalloissa kuin Stewart Swerdlow, joka ennusti että tulisi jokin PROJECT BLUEBEAN lavastettu alien invaasio.

Mutta miehellä kuitenkaan ei juuri hirveästi ollut näyttöä väitteilleen, joten luonnollisesti ihmiset tylsistyvät tällaisiin sanansaattajiin, joiden sanoilla ei ole juuri mitään todellista legiimiteettiä.

Että oliko Swerdlow väärä profeetta... Mene ja tiedä.

Sen sijaan oli QAnon CIA:n disinformaatio operaatio psyop vai ei.

Pizzagate oli todellinen ja siellä pitserian kellarissa John Podesta raiskasi pikkupoikaa, joka kuuluu edelleen tällä todisteaineistolla.



Varoitus tämä ääninauha ei sovi herkille.

John Podesta sieppasi veljensä kanssa Madeleine McCann nimisen pikkutytön 3. toukokuuta 2007, joka oli vanhempiensa kanssa lomailemassa tuolloin Portugalin Praia da Luzissa.

Sir Clement Freud accused of abusing two girls - BBC News

Tytön he veivät brittiläisen pedofiili poliitikon Sir Clement Freudin huvilalle, jossa tyttö raiskattiin ja murhattiin.

Poliisi tutki myöhemmin hänen osuutta katoamiseen ja murhaan.

Tuostakin edesmenneestä miehestä heijastuu hänen silmistään se suunnaton pahuus ulos, joka tulee siitä, kun kyseinen sir arvonimen saanut mies murhasi elinaikanaan lukuisia lukuisia pikkulapsia ja raiskasi ennen sitä.

Nämä lasten raakamaiset satanistiset rituaalimurhat he perustelevat sillä, että he saavat sillä keinoin portaaleja Satanistisiin ulottuvuuksiin, kun uhraavat pikkulapsen sielun ja peilaavat sitä kautta valoaan pimeyden asteille.

Tällainen on todella raakaa tohua ja sitä nuo saastat ovat harjoittaneet aina Babylonian ajoilta saakka. 



John Podestan kotoa löytyy seinältä insesti pedofiilitaidetta.



Scotland Yardilla on edelleen kuva Madeleinen sieppaajista, joka kertoo totuuden, että Madeleine McCannin sieppaajat olivat Podestan veljekset.

Sitten kun Sir Clement Freud kuoli vuonna 2009, niin brittilehdet saivat nyt tilaisuuden paljastaa hänen salattu pedofiilimenneisyytensä.

Freud kutsui vielä hieman Madeleinen katoamisen jälkeen hänen vanhempansa huvilalleen ja esitti auttavansa tyttärensä etsinnöissä, vaikka hän oli tämän tytön murhaaja sekä raiskaaja Podestan veljesten kanssa.

Freud oli psykoanalyytikko Sigmund Freudin pojanpoika.

Evidence shows Jimmy Savile abused 500 with youngest victim aged ...

Pedofiiliringit pyörivät ihan kaikkialla

Tätä mitä ihmiset eivät nyt ihan heti tajua on se, että näitä herra isoherrojen pedofiilirinkejä pyörii aivan kaikkialla. 

Helsingissä, Turussa ja Tampereellakin vaikuttaa myös tällainen poliitikkojen ja tunnettujen henkilöiden pedofiilirinki, johon kuuluu entisiä ministereitä, poliitikkoja, tuomareita, lakimiehiä, viihdetaiteilijoita, yritysjohtajia, poliisiylijohtajia. 

Vapaamuurarius on sen taustalla hyvin vahvasti mukana ja tämän ringin toiminta liittyy myös Suomessa toimiviin yksityisiin lastenkoteihin, joista he voivat helposti käymässä valikoimaan alaikäiset uhrinsa.

FSB Administration Manager -BIS(Bank for International Settlements)


Nämä eliitin pedofiiliringit toimivat myös sen vuoksi, että niiden jäseniä on helppo kiristää poliittisesti, jos nämä ministerit vaikka eivät suostu tekemään kotimaitaan köyhdyttäviä päätöksiä. 

Joten siksi erityisesti Sveitsissä oleva BIS-pankki on tallettanut jopa suomalaisista poliitikoista näitä videonauhoja, joilla entiset pääministerit harrastavat perverssejä asioita. 

Niitä voidaan käyttää heidän poliittisen kiristyksen välineinä. Mutta yleensä nämä pedofiilit tai perverssejä touhuja harrastavat poliitikot ja ministerit kyllä saadaan BIS-pankista asti ruotuun.




Ja nyt näyttäisi siltä, että USA:n Presidentti Donald Trump on laittanut tuulemaan ja hihat heilumaan, kun hän puhui jo tästä laittomasta ihmiskaupasta maailmalla. Englanniksi human trafficking.

Olisi jo todellakin viimeinen aika laittaa nämä Deep Staten satanistit kaikki rautoihin kerralla. 

Ettei meidän tarvitsisi enää päivääkään katsella näiden Deep Staten kilpimiesten vuosikausia kestäviä näytösoikeudenkäyntejä.

Kun se Ranskan Kuningas Filip IV pystyi myös vangitsemaan Temppeliritarit kerralla, niin tämä Deep Staten rikollisseura on sitä näiden samojen roistojen jälkeläisiä, koska salaisuuhan on, että tämä Deep Staten rikollinen eliitti omaa sen saman pahan verilinjan.

Että tämän planeetan tulevaisuus on nyt luojan hallussa ja luotan siihen, että korkeimmat voimat ja suuri suunnitelma kyllä kääntää tämän hyväksi. 

Muttei kannata liikaa silti passivoitua tämän muutoksen edessä, jonka kulminaatiopiste tulee olemaan ensi sunnuntaina, jolloin ilmeisesti tapahtuu se suuri auringonpurkaus ja voi jopa tulla niitä luonnonmullistuksia ja kaikkea muuta.

Massakaaos eliitin luoma harhautus

Tämä käynnissä oleva koronahysterialla aiheutettu massakaaos on tämän vallan kulisseista operoivan Deep State eliitin harhautus, jolla se yrittää nyt lietsoa pelkoa ja saada ihmiset koteihinsa, jotta he saisivat tämän Uuden Maailmanjärjestyksen toimintavaiheen toteutumaan.

Nyt he ovat onnistuneet ottamaan käyttöön poikkeustilan, joka tunnetaan valmiuslakina Suomessa.

Uudenmaanlääni on kiinni ja kohta on kuulemma myös Pirkanmaa sulkutilassa.

Seuraavat viikot ja kuukaudet näyttävät sitten sen, että olivatko Corey Goode ja David Wilcock oikeassa, kun käyttivät lähteenään mm. QAnonia.

Ihmiskunnan olisi nyt tulevien viikkon aikana mahdollisuus jopa siirtyä paremmalle aikalinjalle, jonka saavuttamiseen riittäisi vain n. 150 000 tietoisella mielellä heränneen ihminen kriittinen massa.

Tämä olisi toteutuessaan jo se shakkimatti, jolla tämä Deep State häviäisi tämän pelin Uudesta maailmanjärjestyksestä, koska se ei enää toteutuisi heidän haluamallaan fasistisella, totalitaristisella ja feodalistisella tavalla orjuuttane koko planeetan väestön.

Koska tilalle astuisivat ja astuvat jo nyt rakkaudelliset energiat, jotka positiivisella värähtelyllä tekee tämän orjuuttamisen täysin mahdottomaksi ja sitä varten tälle planeetalle silloin jo kauan aikaa sitten syntyi näitä ulkopaikkakuntalaisia sieluja, jotka tuntevat myös nimen Maan kohtalon varajoukko.

Joten jos tunnet kuuluvasi tähän joukkoon, niin nyt sinua tarvitaan tämän planeetan pelastamiseksi, koska ovat koittaneet ne toiminnalliset ajat, jolloin Äiti Maa kokee tämän suuren muutoksen, jonka keskiössä me kaikki täällä olemme.

Nämä sotaisat porukat täällä taas yrittävät lietsoa pelkoa sekä paniikkia ja alkaa taas sotimaan. 

Mutta tällä kertaa tämä ei tule ainakaan sen ydinsodan suhteen onnistumaan, sillä nämä avaruusporukat Valon Galaktisen liiton palloliittoumasta on jo tehnyt USA:n kuin Venäjänkin, Kiinan jne. ydinkärjet toimintakelvottomiksi lähes kaikki. Joten vaikka tämä tieto on salattu korkeimmilla Q turvaluokituksilla USA:n armeijassakin, niin onhan heillä edelleen mm. niitä skalaariaseita kuten HAARP, tai nyt tämä tuore 5G teknologia, jonka vaarat piilevät siinä 60 Ghz:n taajuuksissa.

Eläme siis erittäin mielenkiintoisia aikoja ja nyt kannattaa myös meditoida ja keskittyä maadoittamiseen


Lähteet: Kosminen Valo (Tietoisuuden evoluution edistäjä)