http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 7. huhtikuuta 2020

Olemme sodassa - Lopetetaan tämä pelleily



Harvadin professori Dr. Shiva kertoi nyt julkisesti, että nämä koronaviruksen takana olevat elitistit yrittävät nyt tällä pelkohysterialla saada väkisin rokotteet koko maailman väestölle.

Anthony Fauci - Wikipedia

Tätä showta johtaa nyt immunologi Antony Fauci (kuvassa).

Dr. Shiva sanoo, että tällä operaatiolla on tarkoitus, että ihmiset alkavat palvelemaan johtajiaan ja yksi joka tätä tekee jo nyt ihmisilleen on Kiina sekä sen kommunistinen hallitus.

Kiinassa on jo nyt yksi maailman suurimpia rokotetehteita.



Harvadin professori Charles Lieber jäi kiinni helmikuussa, kun hän yritti salakuljettaa Covid-19 virusta Wuhaniin, Kiinaan. 

Eli oikeus puuttui peliin.



Dr. Shiva sanoi, että nämä ylläolevat organisaatiot ovat ajamassa pakotettuja rokotteita eteenpäin.

Clinttonien mafiasukukin on mukana tässä BIG PHARMA bisneksessä. Maailmanterveysjäjestö WHO, Chan Zuckerberg Initiative, Bill ja Melinda Gates Foundation, CDC sekä Kiinan Tasavalta.

Ihmisen kehossa on lukuisia viruksia sekä patogeenejä, jotka ovat taudinaiheuttajia.

Netissä on jo julkinen kampanja tämän Antonio Faucin erottamiseksi.

Dr. Shivan mukaan Kiina sekä siellä asuvat rikkaimmat suvut ovat nyt tekemässä taloudellista operaatiota amerikassa, jota hyödyttää tämä koronaepidemia eniten maailmassa ja nyt he ostavat amerikasta lukuisia kiinteistöjä.

Dr. Shiva puhui myös tuosta, että miten tilanne näyttää siltä, että nämä elitistit Faucin johdolla yrittävät pitää ihmiset kodeissaan ja joskus vuoden päästä he yrittävät käyttää tätä rokotetodistusta kiristyskeinona koko maailmassa, ettet pääse edes kuntosalille, jollet näytä rokotetodistusta. Etkä pääse lentämään sekä matkustamaan joukkoliikenteessä.

Fauci kuitenkin valehtelee sen, että kuinka sinun elimistösi immuniteetti on jo valmistaan riittävän vahva, jos käytät päivittäin d-vitamiinia, C-vitamiinia. 

Heillä kun on jo nämä rokotteet odottamassa, joilla sinun immuniteettisi saataisiin laskemaan niin alas, että sairastuisit ja ihmiset sairastuisivat suurella joukolla ja BIG PHARMA saisi heistä tuhansien miljardien dollarien voittoja.

Dr. Shiva kutsuu nyt ihmisiä vaatimaan eroa Faucille.

Dr. Shiva sanoi myös, että kuinka Harvadin yliopisto sekä monet muutkin USA:n yliopistot pyörivät Kiinalaisten rahoilla.

Fauci haluaa sinun pelkäävän sekä haluaa koko maailman pelkäävän.

Kuusi kuukautta sitten Kiinan, Wuhanissa oli suuria mielenosoituksia, jolloin paikalliset ihmiset vaativat puhdasta vettä sekä puhtaampaa ilmaa.

Ihmisen immuniteetti on sellainen asia, jota voit hoitaa jo pelkästään vihanneksilla sekä hedelmillä. Sekä päivittäisellä vitamiinintarpeella.



Nyt tästä Faucista täytyy päästä eroon ja siihen tarvitsee vain riittävän suuren joukkoadressin, niin tämä mies laitetaan pihalle.

Tämä joukkoadressi Faucin erottamiseksi löytyy tämän linkin takaa: https://shiva4senate.com/petition-fire-fauci/


Allekirjoituksia on tullut jo yli 24 000 ja määrä sen kuin vain kasvaa.


Linkki: https://www.youtube.com/results?search_query=%23FireFauci