http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Microsoftin board member työntekijän puhelin hakkeroitiin

In leaked emails, women at Microsoft share stories of alleged ...

Teksti: Teemu Vehkala

Microsoftin board member työntekijän puhelin hakkeroitiin ja sen kameran kautta näkyi kuinka Microsoft kävi neuvotteluja partnerinsa BEZH-yhtiö kanssa.

Bezh on tanskalainen it-firma, jonka viralliseen päätoimialaan kuuluvat mm. it teknologiasovellukset.

Tämä on se yhtiö, joka kuulemma on vastuussa Microsoftin implanteista, jotka olisi tulossa siihen ID2020 ohjelmaan, eli niihin Bill Gatesin kohta maailman ihmisille koronavirusta vastaan tarjottuun RNA-rokotteisiin nano koossa.

Hitachi Develops World's Smallest RFID Chip - TFOT

Nanokoko on hiustakin pienempi kokoluokka, joten RFID sirunkin saa rokotteen sisälle helposti sisään.




Salakuvatussa kännykkävideossa näkyy kuinka neuvottelupöydän ääressä istuu mm. tämän Tanskalaisen Bezh-yhtiön johtohenkilöitä.

Vasemmalla puolla oleva mies on nimeltään Torben Dhalvald, jonka myös epäillään olevan Euroopassa lähes Epsteinin tasoinen lapsikauppias, joka välittää siis kidnapattuja lapsia suoraan varakkaille ja vaikutusvaltaisille pedofiileille eri puolin Eurooppaa ja maailmaa.

Oikealla puolella oleva mies on taas Bezh-yhtiön toiminnanjohtaja Finn Rosenkranz.

Hänen väitetään myös omistavan sen turvallisuusfirman, joka vastaa tämän ruotsalaisen Sorosin rikastaman eliittikakara Greta Thunbergin henkivartijoinnista.



Gretaa vartioivat mm. Irakin komennuksilla olleet yksityiset palkkasotilaat.



Kanadalainen toimittaja Keena Bexte (kuvassa) mm. joutui Gretan henkivartijoiden pahoinpitelemäksi jokin aikaa sitten, kun nämä Irakin sodassa palkkasotilaina olleet Gretan turvamiehet löivät häntä vatsaan kovaa.

Kyseinen pahoinpitely tallentui aina videolle asti.

Kyllä George Soros tietää, että Greta tarvitsee koulutettuja Irakin sodan tappajasotilaita turvamiehikseen, joilla on mieli valmiiksi rikki ja vähintäänkin postraumaattinen stressioireyhtymä (PTSD).



Nyt valemedia joutui reagoimaan tähän tietoon, että Bill Gates Foundationin ja YK:n työntekijöiden sähköposteja oli vuodettu ulos.

Tosin minä näin tämän asian, ettei tämä ollut mikään vitsi jo eilen, koska olen selvännäkijä.

Microsoft exposed 250 million Customer Service and Records Online ...

Ylipäänsä tämä, että miten Bill Gatesin kaltainen Harvardin yliopistosta pois pudonnut it-nörtti päästetään yhtäkkiä koko maailmamme rokote tohtoriksi.



Hänellä ei ole minkäänlaista lääketieteen alan tutkintoa. Mutta ei se merkkaa mitään, koska hänen isänsä asianajaja William H. Gates oli jo aikanaan erittäin suuri pamppu näissä DEEP STATE-eliitin organisaatioissa.

Bill Gates and the Mark of the Geek | Winter Watch

Joten koska Bill Gatesin isä William hengaili näiden eugeniikka setien kuten David Rockefellerin (John D. Rockefellerin poika) ja David Rockefeller jr:n kanssa. Niin hänellä oli erittäin vaikutusvaltaiset suhteet 

William toimi myös co-chair virassa Bill ja Melinda Gatesin säätiössä.

Bill Gates Sr. - Wikipedia

WIlliam Henry Gates II on nykyään 94 vuotias mies ja edelleen hengissä. Mikähän nyt pahan tappais. Kun nämä tyypithän yleensä aloittavat aamunsa ripauksella adrenochromia, joka on otettu siitä jostain murhatusta pikkulapsesta, jolla on erittynyt vereen adrenaliinia ennen heidän rituaalimurhaa.

Marina Abramović mention in Podesta emails sparks accusations of ...

Niin tätä adrenochromia myös Marina Abramovic (73) laittaa varmaan joka aamu aamu smoothien sekaan sblenderiinsä.




Tästä nämä DEEP STATE eliitin vanhukset sitten saavat sitä elinvoimaa, kun juovat sitä nuorten lapsien adrenaliinia sisältävää verta aina aamuisin.



Hollywood elokuviin tästä adrenochromista (adrenaliinin hapetustuote) ollaan piilotettu viestejä mm. Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa elokuvaan 



Ja mm. Simpsoneihin.

Lähteet: MSN

Boot Prime

Usa Hackers

Twitter