http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Business Finland jakoi HYVÄ VELI kavereilleen sadan tonnin hillotolpparahoja

Huutokauppakeisari ja Sampo Kaulanen jättivät ansiotuloillaan ...

Muutama päivä sitten tätä Suomen korruptoitunutta poliittista eliittiä jakoi toisilleen ja yrityksilleen 100 000 euron hillotolppa rahaa Business Finlandin kautta. Näitä jaettiin yhteensä 5200 yrityksellle.

Business Finland on isoille ja kansainvälisillekin yrityksille suunnattu hillotolppakeskus, jonka palveluja tarjoaa Finpro ja teknologiarahoittaja Tekes, jotka yhdistäytyivät vuoden 2018 alussa.

Salkun arvo tuplattu: 100 000 euron rajapyykki rikkoutui - Nordnet ...

Huutokauppakeisari Aki Palsamäki sai oman satatonnia.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen sai myös oman satatonnia.

Etusivu | Petri Sarvamaa

Lisäksi euroedustaja Petri Sarvamaan (kuvassa) puoliso Sari Helin sai myös tuon satatonnia hillotolpparahaa, kun se myönnettiin hänen omistamalle Huono Äiti Oy nimiselle yritykselle. 

On jääviys huipussaan, kun Petri Sarvamaa on aikaisemmin ollut kyseisen yrityksen toimitusjohtaja. Mutta hetken päästä luopui tehtävästä ja jäi yrityksen hallitukseen.

Tällä hetkellä lukuisat pienyrittäjät ovat todella pahassa hädässä ja monet yritykset sieltä saneerattiin jo konkurssiin.

Heitä ei tämä BUSINESS FINLAND suostu auttamaan, koska nämä pienyrittäjät eivät ole vapaamuurareita eivätkä kuulu edes tähän korruptoituneen Suomen eliitin hoviin.

EKP rikkoo markkinat” | MOT | yle.fi

Euroopan keskuspankki (EKP) voisi helposti elvyttää EU-maiden tulehtuneen talouden, jos se alkaisi syytämään vastikeetonta rahaa euromaille.

Mutta EKP:n talous on perustunut vain ja ainoastaan tuhokapitalistiseen talouspolitiikkaan, joka tarvitsee köyhiä, joilta voi riistää, jotta tämä suunnattoman ahne pankkieliitti voisi harjoittaa maailmalla tätä käymäänsä huumekauppaa, asekauppaa ja lapsikauppaa.

Salattu puoli näistä huumekartelleistakin on se, että nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut niitä siellä Kolumbiassakin pyörittää. 

Mexico Cartel Involved in 7 Ton Colombia Cocaine Load – Q COSTA RICA

Mutta ei Jacob de Rothschild voisi vaivaantua lähtemään kokaiinipensaiden viljelyyn, joten siksi hän pankkisukunsa kautta rahoittaa näitä Meksikon huumekartelleja.

Kun taas tämä USA:n hallinnon maailmalla käymä huumeiden vastainen sota, on todellisuudessa sotaa näitä huumeita ilman CIA:n välikäsiä käyviä huumekauppiaita vastaan.

Kun nämä CIA:lle työskentelevät huumekauppiaat vihaavat vapaata kilpailua huumemarkkinoilla.

Hillotolppa on myyty – ”Ihan neutraalisti asiaa lähestyin ...

Mutta näköjään nämä poliittiset raha hillotolpat ovat maan tapa ja näistä ei voi kukaan poliitikko tai ministeri koskaan kieltäytyä.

Että suostuisitko sinä myymään sielusi sen edestä, että saisit tilillesi 100 000 euroa vastikkeetonta rahaa ? 

Nämä Suomen Pankkivaltuuston miehet myivät sielunsa vuonna 1992 Suomen EU-jäsenyydestä 100 miljoonalla dollarilla, jonka he saivat Sveitsiin rekisteröidyn pankin yksityisille tileille. 

Tässä olisi nyt ymmärrettävä se, että nämä EKP:n keskuspankkiirit pitävät veronmaksajien sieluja kauppatavarana, joilla on arvoa.

Koska sillä on arvoa näille pankkiireille hyvin paljon, jolla voidaan keinotella suunnattomia voittoja, kunhan tätä velkaa vain kasvatetaan riittävän paljon.

Tuhokapitalismin nousu | Into Kustannus

Tuhokapitalismi onkin rakennettu kestämättömälle pohjalle, jossa työläiset veronmaksajat ovat suoraa sosiaaliturvatunnuksilla polttomerkattua karjaa.

Kun taas työttömät edustavat tälle globalistien pankkiirieliitile hyödyttömiä suursyömäreitä, joiden on sitten eliitin mukaan määrä mennä Talouden Nollakasvun kilometritehtaalle, eli mm. juoda itsensä hengiltä hitaasti.

Anne Lindell, ajankohtainen, poliittinen blogi: 9. NWO, UMJ ...

Planeettamme maa on kahleissa.

Näissä pankkijärjestelmän kahleissa, koska nämä kyseisen pyramidihuijaukselle rakennetun rahajärjestelmän loivat Dracojen avaruusrotu, joita toimii tälläkin hetkellä useissa ihmiskehoissa.

St. Germain On Life After The Reptilians | Alien art, Aliens and ...

Dracot ovat liskoa muistuttava avaruusrotu.

Must See Proof of Reptilian Shape Shifters |Alien-UFO-Research|

Bushien suvussakin on sama verilinja.

The-Reptilian-Elite - Mozilla Open Design

Heillä on liskomaiset silmät, josta tämä liskorotu tulee.



Nyt jopa lasten videopeleihin on laitettu tätä aihemaailmaa, kuten Nintendon Wii konsolille julkaistu REPTILIAN REBELLION konsolipeli, jossa lapset ampuvat pahoja liskomaisia avaruusliskoja.

Dennis McCarthy - V: The Series (Original Soundtrack Recordings ...

Tämä 80-luvulla tv:ssä pyörinyt V-sarjakin kertoi tästä liskorotu aiheesta.

Essencia Ayam Eu Sou: Dialogues with an Alien

Mutta tosiaan kun koko tämän Maa Planeetan pankkijärjestelmä on annettu tällaisten ahneiden kilpikonnien käsiin, niin ihmekkös se Pukki on päästetty Kaalimaan vartijaksi ja Pukki (pankkiiriliskot) söivät yli 95 prosenttia koko sadosta, joten me loput joudumme tulemaan sillä vajaalla 5 prosentilla sitten toimeen.

Että jos päästät Pukin vartioimaan kaalimaata, niin Pukki ei osaa jakaa niitä kaaleja tilanomistajille.

Aivan samalla tavalla Dracojen liskorotu ei kykene ylläpitämään tasapainoista ja kestävää talousjärjetelmää, jossa keskityttäisiin antamaan ja jakamaan taloudellista hyvinvointia ilman vastikkeita.

Pin on Graphics, Symbolism, Charts, etc.

Mutta Dracot perustavat pankkijärjestelmän sekä rahanjärjestelmän heidän katsomaan oikeuteen orjuuttaa koko maailman väestö, koska heillä nyt sattuu olemaan tuo Aninnaki olennoilta peritty verilinja.

Tämän vuoksi Jacob de Rothschildillakin on tuollainen täysin epäihmisen muotoinen pääkallo, joka on se Anunnaki olentojen muotoinen.

Annunaki Page - Home | Facebook

Israelin ex pääministeri Shimon Peresillä oli myös tuon muotoinen kallo ja hänelläkin on tuo Anunnakien verilinja.

The Donald: the Serpent Seed from the Royal Bloodline/Tribe of Dan ...

Mutta USA:n nykyisellä Presidentti Donald Trumpilla ei ole tuo lisko verilinja.

Ruotsalaisstrategi USA:n harvinaisesta koronlaskusta: Fed toimii ...

Nyt on liikkunut huhuja, että USA:n keskuspankki on palautettu takaisin USA:n valtiolle, joka tietää yleensä sitä, että Rothschildit raivostuvat ja suunnittelevat presidentin salamurhaa tai alkavat jo rahoittamaan USA:n tulevaa sisällissotaa.


Federal Reserve Lowers Interest Rate to Near-Zero As Coronavirus ...

Sillä tämä USA:n keskuspankki (Federal Reserve) on jo sen mittapuun hillotolppa Rothschildien pankkisuvulle sekä näille muutamalle muulle keskuspankkiomistajille, että jos sen rahahanat laitetaan kiinni, niin he raivostuvat siitä täysin, koska USA:n keskuspankin rahanpainaminen tapahtuu tälläkin hetkellä niin nopeasti, että näitä velkadollareita syntyy kiertoon nopeammin kuin lehtiä kasvaa puihin.

Monikansalliset yhtiöt taas edustavat tässä touhussa sitä tuhokapitalistista imuria, joilla imuroidaan monikansallisten yhtiöiden kilpailijavaltioista kaikki pienyrittäjät pois ja nyt on käynnissä jo se vaihe, että EU:ssa imuroidaan pienyritykset pois, joita nämä suuryhtiöiden omistajat kutsuvat mm. vitsaillen rikkaruohoiksi.

Bilderberg-ryhmän osat globalistit taas nimittävät tavallisia ihmisiä mm. torakoiksi ja tämä kyllä kuvastaa sitä suunnattoman ylimielistä asennemaailmaa, minkälaisena nämä elitistit näkevät muut heidän mielestään heistä alempiarvoiset ihmiset.

USA:n keskuspankki laskee ohjauskorkonsa käytännössä nollaan ...

Korruptoituneet Illuminaatit aikovat nyt putsata koko pörssin itselleen keinolla millä hyvänsä, kuten he tekivät silloin 1929 talouskriisin aikana

Kuten he tekivät myös silloin 2008 talouskriisin aikana.

Siellä puhalletaan nyt kaikki rahat pois köyhien taskuista, joiden taskuissa ja tileillä sitä rahaa vielä on, jota puhaltaa pois.

Sitten nämä huijarit esittävät uuden narratiivin, että heillä on Saksan liittokanslerin Merkelin puolelta ratkaisu EU:n talouden pelastamiseksi koronakriisin jäljiltä.

Liittovaltio...

Sitten he alkavat painostamaan kaikkia EU:n jäsenmaita luopumaan kaikki valtionvarainministeriöistään ja liittymään Saksan johtamaan EU liittovaltioon.

Mutta nämä kierot globalistit aikovat pitää senkin jälkeen tämän vapaan liikkuvuuden poissa.