http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Englannin kuningattaren juvijahdissa juonittiin Euroopan pankkien tuhoutuminen kesäkuussa 1992



Englannin kuningatar Elisabeth II kutsui kesäkuussa 1992 Italian rannikolla sijainnelle huvijahdilleen silloiset Euroopan pankkiirit.

Ekonomi Jukka Davissson, joka oli Samuli Perälän vieraana hänen ohjelmassaan paljasti asian.

Yacht Leander on Loan to Queen of England—Maybe - Megayacht News

Siellä sovittiin 1992 vuoden lamasta ja Eurooppalaisten pankkien ja rahajärjestelmän tuhoamisesta sekä EU:n perustamisesta.

Tilaisuudessa olivat mukana keskuspankkiirien johtohenkilöitä.

Siellä sovittiin myös saman vuoden helmikuussa 7.2.1992 solmitun Maastrichtin sopimuksen sisällöstä, joka oli tie EU:lle sekä euron käyttöön otolle.

Mutta nämä asiat päätettiin jo salaisesti 1950-luvulla Bilderberg kokouksessa salaisesti.

Davidsson kertoo kuulleensa eräältä brittiläiselta herrasmieheltä, jonka hän epäilee jopa olleen britannian tiedustelupalvelun palveluksessa tiedon, että kuinka tämä Maastrichtin sopimus saatiin silloin vuonna 1992 läpi, niin että jokaisen paikalle tulleen Euroopan maan johtajat ne allekirjoittivat.

Sitä varten varattiin erikseen Sveitsiin yksityiselle tilille 5 miljardia dollaria ja jokaiselle osallistujamaalle jaettiin tätä kahdessa slotissa, josta tuli 100 miljoonaa taalaa per nuppi lahjuksia.

Ja asiahan on tosiaan näin, että kun siellä jo sinä kesäkuun päivänä vuonna 1992 Suomen silloinen pankkivaltuusto otti vastaan nuo lahjukset, niin siinä samalla myös korvamerkittiin Suomen valtio velkaantumaan jatkossa Euroopan keskuspankille ja tämä EU jäsenyys on maksanut Suomen valtiolle jo yli 1600 miljardia taalaa.


Jukka Davidsson- Totuudesta muutokseen 14.5.2019 - YouTube

Davidsson väitti, että nyt pääsiäisen aikana USA:n keskuspankki oltaisiin otettu takaisin USA:n valtiolle.



Davidsson myös mainitsi englanninkielisen kirjan CONSPIRATORS HIERARCHY The Story of the Committee of 300, jonka kirjoitti englannin tiedustelupalvelulle työskennellyt tutkija Dr. John Coleman

Davidsson vielä lisäsi, että kuinka suursijoittaja George Soros oli jo kertonut, että kuinka USA:n nykyinen Presidentti Donald Trump on tullut heidän tielleen. >Davidsson mainitsi myös kuinka vuonna 2008 silloiset maailman virkamiehet esittivät jo talouden korjaamiseksi yhteistä maailmanhallitusta, koska silloin oli käynnissä talouskriisi.




Davidsson mainitsi myös hyvin mielenkiintoisesta Wall Streetin pankkien laatimasta raportista "EIR SPECIAL REPORT 'CO2 Reduction' Is a Mass Murder Policy  Designed by Wall Street and the City of London".

Tuossa raportissa selvästi mainitaan se, että kuinka ilmastonmuutos ja hiilineutraali tulevaisuus on suoraa eugeenista massamurhapolitiikkaa. Eli hiilidioksiidin vähentäminen onkin osa YK:n Agenda 21:n salaista depopulaatio agendaa. 

Mutta tätäpä ei yksikään Vihreän Puolueen poliitikko uskalla kertoa, eikä edes ulkoministeri Pekka Haavisto.

Se voisikin olla melkoinen suoritus, jos joku viitsisi printata tuon yllä olevan raportin ja mennä sitten vilauttelemaan sitä näiden Vihreän puolueen ilmastovouhottajien nenän eteen ja tiedustella, että ovatko he tietoisia siitä, että hiilineutraali ilmastopolitiikka on koko väestön massamurhapolitiikkaa.

Davidsson sanoi vielä, että kuinka muutamia vuosia sitten tämä keskuspankkiirien eliitti kokoontui jälleen salaisesti ja suunnitteli, että he keräävät ensin 43 triljoonaa dollaria kokoon, jonka jälkeen sitten he alkavat rakentamaan tätä yhtä maailmanhallitusta ja maailmanväestöä aletaan ns. polttomerkkaamaan (rokotteilla /ID2020 ohjelma).