http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 21. huhtikuuta 2020

Bill Gates Foundationin hakkeroidut sähköpostit kertovat: Covid-19 virus jäi suutariksi


Minulla on nyt ensikäden tietoja.

Äskettäin Bill Gates Foundationin työntekijöiden sähköposteja hakkeroitiin ja sieltä selvisi kuulemma sähköposteista jotan todella mielenkiintoista.




Elikkäs näistä vuodetuista sähköposteista selvisi, että tämä COVID-19 viruksesta yritettiin luoda SARS viruksen tyylinen ja se yritettiin laboratorioissa risteyttää HIV-viruksen kanssa.

Tähän käytettiin sen tason mittausmenetelmiä, jotka eivät liity virukseen itseensä, mutta tuottaa bioluminesenssiä osoittaakseen yhdistymisensä itse virukseen. 

Bioluminenssia syntyy kemiallisessa reaktiossa, jossa lusiferiini-pigmentti hapettuu lusiferaasientsyymin katalysoimassa reaktiossa.

Tällä oli tarkoitus sitten luoda tämä COVID-19 virus, joka olisi samalla tuhonnut potilaiden hapensaannin.

Tämän vuoksi potilailla on mitattu keuhkoissa suuria ongelmia.

The Gates Foundation - Bill and Melinda Gates publish their annual ...

Kyllä mahtaa olla Bill Gatesilla ja Warren Buffetilla hauskaa, kun saavat kuulla raivostuneiden Rockefeller Foundationin virusrahoittajien palautteita siitä, ettei COVID-19 SARS pohjaisen viruksen tappavuusaste ollut taaskaan riittävän tehokas.

Tämä Anthony Fauci joutui jo jenkeissä myöntämään, että nämä koronasta julkisuuteen annetut kuolinluvut olivat liioiteltuja.

Joten kuivuu kohta tämä feikkipandemia täysin kokoon. Mutta kun nämä fasistit ovat saaneet nyt jo maistaa tuota totalitarismin hedelmää, niin tällainen vallankäytön väline kun heillä on jo käsissään komennella ihmisiä, niin mikäpä nyt psykopaatin tuosta ajaisi pois, kun heille on annettu jo nuo tyrannian avaimet käteen.



Maailmanterveysjärjestö WHO:lle on annettu tässä feikkipandemiassa lähes jumalasta seuraava rooli.

On silti uskomatonta, että näitä psykopaatteja ei saa sieltä pois ei sitten millään, koska Suomen valtio syytää sinne vielä tulevana vuonna 5,5 miljoonaa euroa rahaa.

Opetusministeri Li Andersson sanoi nyt, että kokoontumisrajoituksia joudutaan todennäköisesti jatkaman myös kesällä. 

Eli ihmiskoe jatkuu.