http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Totuus pääministerin syrjäyttämiselle - Kepun lestamafia suuttui Rinteelle


Raadollisen vallan kulisseista kuuluu sellaista tietoa, että Pääministeri Antti Rinne syrjäytettiin Keskustan lestadiolaismafian toimesta, koska he suuttuivat AY-liike taustaiselle Rinteelle siitä, että hän uhkasi hajoittaa Postin nykyisen hallituksen.

Antti Rinteen syrjäyttämiskokous pidettiin kuulemma viime viikon perjantaina edellisen hallituskauden Pääministeri Juha Sipilän johdolla, joka kutsui koolle tekstiviesteillä joukon Lestadiolaisveljiään, joiden kanssa juonivat seuraavat siirrot, joilla Pääministeri Rinne saataisiin lopulta syrjäytettyä ja eroamaan pääministerinä.

Keskustan paikallistason vaikuttajat alkoivat viime viikolla lähettää omien alueidensa kansanedustajille tekstiviestejä, joista käy ilmi se että he haluavat kostaa tuon 16 vuotta sitten tapahtuneen silloisen pääministeri Anneli Jäätteenmäen eroamisen.

Lestadiolaiset ovat pitkävihaista sakkia.

Mutta nyt yrittäjähenkiset ja uskonnollisiin herätysliikkeisiin kuuluvat keskustalaiset miehet näkevät heidän tilaisuutensa koittaneen ja heille on nyt avautumassa yllättävä mahdollisuus päästä eroon kiusallisesta ay-taustaisesta pääministeristä, joka on haittaamassa Suomessa tapahtuvia palkanalennustalkoita.

Rinteen kohtalo on jo sinetöity käytännössä perjantaille, jolloin viimein keskustalaiset olisivat kaataneet lopulta hallituksen, jos pääministeri ei olisi sinne mennessä eronnut.

Keskustavaikuttaja Kari Hokkasta raivostutti vielä se, että miten ay-taustainen Rinne ei saanut Postin lakkoa kuriin, vaikka ay-liike oli rahoillaan nostanut ensin Rinteen demariedustajaksi ja lopulta Rinne yleni pääministeriksi.




Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kritisoi jo aiekaisemmin Suomen hallitusta posti-asiassa

Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kritisoi kovin sanoin, että Suomen pääministeri tai omistajaohjausministeri puuttuu Postin työehtoshoppailuun, eli palkanalennutalkoisiin.

Tässä tämä lestadiolaistaustainen Pentikäinenkin paljastaa todelliset korttinsa, että hän ei ole yksityisyrittäjien asialla, vaan hän on vain näiden ahneiden palkkoja polkevien suuryritysten asialla.

Nämä kyseiset teollisuuden öykkärit ovat nyt yrittäneet kovalla työllä saada työehtoja heikennettyä ja laskemaan palkkoja, jotta työmarkkinoille voitaisiin ajaa uusi halpatyövoima nimeltä maahanmuuttajat.

Joten silloin Suomen pääministerin tai omistajaohjausministerin puuttuminen tällaiseen TES-shoppailuun raivostuttaa näitä suurpääoman asialla olevia tahoja, kuten tätä keskustan sisällä vaikuttavaa lestadiolaismafiaa, joilla on hyvin paljon valtaa Suomen yritysmaailmassa.

Sdp:n eduskuntaryhmässä tätä Rinteen syrjäyttämisoperaatiota kutsuttiin tiistaina "yrittäjien kostoksi".



Lähteet: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/604d5454-52f8-43f6-8ca2-443fa26e331f