http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 26. joulukuuta 2019

Presidentti Sauli Niinistö: Hurstin köyhien linnanjuhlat hieno perinne


Teksti: Teemu Vehkala

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö totesi juuri äskettäin järjestetyistä Sini ja Heikki Hurstin järjestämistä köyhien linnanjuhlista, kuinka hän välittää tämän meidän kaikkien yhteisen kiitoksen Hurstin perheelle, jotta tämä hieno perinne jatkuu.



Köyhyyskö on hieno perinne ? 

Tasavallan Presidentti Niinistö kuuluu Kokoomus puolueeseen, joka on kautta linjan vihannut aina köyhiä ja pyrkinyt pääsemään heistä eroon keinolla millä hyvänsä. 

Kokoomus puolue kun on aina virallisesti olevinaan yrittäjien asialla, mutta puolueen arvomaailmaa kannattavat enemmänkin nämä Espoon Westendissä asuvat ihmiset, joiden yhden ihmisen mediaanitulot ylittävät vuodessa jo helposti yli 100 000 euroa. 

Piilovittuiliko Presidentti Niinistö tarkoituksella Suomen köyhille puheessaan ? 

Voisi luulla, että tuo Presidentti Niinistön lipsautus ei ollut lipsautus, vaan se oli aivan tietoisesti suunniteltu provokaatio Suomen köyhällistöä vastaan.



Sauli Niinistön vaalimainos Salon Seudun Sanomissa 26.9.1976 mies julisti, että on tuomittavaa käyttää verorahoja mm. palkkiovirkojen perustamiseen jne. 

Pian yli 20 vuotta myöhemmin hän itse sai palkkioviran investointipankissa, joka oli palkinto hänen tekemästään työstä Suomen valtionvarainministerinä.

On muistettava, että köyhyys on aina ollut poliittinen ase, jota nämä isokenkäiset rikkaat elitistit käyttävät kansalaisia vastaan.

Koksa kapitalismissa tärkein asia on vain se, että mitä jää sinne viivan alle loppulaskelmissa ja pelissä on silloin aina mm. muiden työpaikat ja koska rahaa syntyy vain velkaa vastaan, niin tämän takia kyseessä on melkoisen julma pudotuspeli.

Mutta nämä lukuisat Kokoomusporvarit on aivopesty edelleen luulemaan, että "köyhyys on valinta" ja "työpaikkoja sekä rahaa kasvaa puussa". Mutta he eivät ymmärrä talousdemokratiasta silloin juuri mitään.