http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 11. joulukuuta 2019

al-Hol pakolaisleirin terroristilapset ja terroristit lennätetty Suomeen ?


Teksti: Teemu Vehkala

Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestettiin eilen "suurharjoitus" biologisen sodankäynnin varalle. 



Mutta tämä suurharjoitus oli pelkkää hämäystä, sillä samaan aikaan lentokentälle laskeutui Turkish airlinesin lento TK1109 (huom. numerosarja 11 09 = 9/11 toisinpäin), jonka kuitenkin myöhemmin kuulutettiin että se olisi peruuntunut.

Kone oli tullut Erbilistä ja Istanbulista.

Erbilistä käytiin noukkimassa nämä al-Hol terroristileirin pakolaiset, naiset, lapset sekä muutamat ISIS terroristit koneeseen.




Mutta vaikka kyseinen kone laskeutui eilen Helsinki-Vantaalle, niin kuitenkin Finavian järjestelmistä tämä lento pyyhittiin pois, ettei tästä salaisesta "OPERAATIO KORPI" operaatiosta jäisi mitään jälkiä.

Terroristien vaimot sekä terroristilapset ja muutamat al-Holin leirin terroristit sekä sotakarkurit sen sijaan salakuljetettiin eilen erikoisbussilla, joka taas eilen virallisesti oli lentokentällä ikään kuin biologisen sodankäynnin harjoituksen vuoksi.



Minkä vuoksi al-Hol terroristileirin pakolaiset, lapset sekä terroristit piti salakuljettaa Suomeen, eikä siihen riittänyt pelkkä julkinen reittilento ? 

Tämä että miksä vuoksi al-Hol terroristileirin pakolaiset, pakolaislapset sekä terroristit piti salakuljettaa Suomeen konsulilennolla, eikä siihen riittänyt pelkkä julkinen reittilento ? 

Että tämä asettaa kysymyksen, että tuliko sillä "OPERAATIO KORPI" lennolla myös Suomeen räjähdevöitä näiden terroristien mukana, sillä tuollaisia pommiliivejä ei ihan mihinkään Finnairin tai Turkish airlinesin normaalille reittilennolle voisi koskaan ottaa mukaan.

Mutta jokin asia tuossa al-Hol operaatiossa on, joka ei kestä päivänvaloa ja siksi se on salattu.



Ulkoministeri Pekka Haavistohan sanoi itse niissä aikaisemmin valtioneuvostoon lähettämissä sähköposteissa, että kyseessä olisi sen luokan salakuljetusoperaatio, että jos siitä jäisi kiinni, niin kyseinen virkamies joutuisi todennäköisesti istumaan siitä.

Eli tämä sulkee jo pois minkään pakolaisten tai terroristien salakuljettamisen, koska näitä ISIS terroristeja käveli Suomeen suoraan Tornion rajalta vuonna 2015, eikä siihen mitään salakuljetuksia tai salaisia konsulikyytejä silloin tarvittu.

Mutta Suomen korruptoituneen hallinnon ministereistä osa tietää nyt jotain al-Hol operaatioon liittyen, joka on niin salaista, että se piti salata Suomen kansalaisilta. 

Että mistä me tiedämme, että mikä meitä nyt odottaa, jos sillä eilen Suomeen tulleella salaisella lennolla päästettiin myös ISIS vaimoja pommiliiveillä Suomeen.

Sillä jos niillä joku al-Hol leiriläinen täällä Suomessa vielä räjäyttää itsensä, niin Suomen ulkoministeriö on syyllinen, koska OPERAATIO KORPI päästi nuo terroristit Suomeen täysin tietyillä poliittisilla motiiveilla.

Mutta valtionterrorismi tuossa ISIS muodossa on aina CIA:n sekä Mossadin kaltaisten tiedustelupalvelujen organisoimia, joten siinä tapauksessa, jos tässä "OPERAATIO KORPI" operaatiossa on kyse valtionterrorismin valmistelemisesta, niin silloin siihen mitä todennäköisimmin liittyy CIA, MOSSAD tai tämä Mariankatu 3 osoitteessa Helsingissä majaansa pitävä Suomen Chabad-Lubavitch järjestö, joka on koko tämän ajan toiminut Israelin tiedustelupalvelu Mossadin salaisena tukikohtana Etelä-Helsingissä.



Täytyy muistuttaa, että SUPO sanoi vielä vuoden alussa, että kuinka seuraava mahdollinen terrori-isku kohdistuu todennäköisimmin Turkuun tai Helsinkiin.

Minä veikkaisin Helsinkiä tällä kerralla ja hyvin todennäköisesti tällä a-Hol "OPERAATIO KORPI" operaatiolla on jotain tekemistä sen kanssa.



Sillä nämä al-Hol leirin ISIS vaimot sekä lapset ovat kumpikin niin vahvasti traumatisoituneita, että heidät voitaisiin hyvin helposti vaikka puhua räjäyttämään itsensä täällä länsimaissa Allahin nimeen.



Läntisessä valemediassa sivutetaan täysin se, että kuinka tämä Syyriassa sijaitseva al-Hol leiri saa jatkuvasti tukea CIA:lta, koska se koko terroristi ja pakolaisleiri toimii jenkkien tiedustelupalvelun alaisuudessa.

Sitä kautta kyseisellä leirillä voidaan traumatisoida lapsia sekä ISIS vaimoja yllyttämällä heitä mm. pyhään sotaan (Jihad) sekä kouluttamalla heitä kuinka he voivat räjäyttää itsensä toreilla Allahin nimeen.

Suomen ulkoministeriökin on valitettavasti kartalla tästä, että mikä on pelin todellinen henki. Mutta koska he eivät suostu kertomaan Suomen kansalaisille totuutta tästä "Operaatio Korpi" operaatiosta, niin silloin he todennäköisesti ovat jo valmistautuneet johonkin valtionterrori-iskuun, jonka kohteeksi on todennäköisesti jo määrätty ja valikoitu Helsinki.

Toivoisin kyllä, että mitään tällaista ei kävisi ja KRP hoitaisi SUPO:n kanssa sen homman, että laittaisi seurantaan jokaisen al-Hol leiriltä Suomeen palanneen ISIS terroristin vaimon sekä ISIS terroristin, koska kyllä heillä siihen resurssit riittävät.

Mutta tuossa Turun tapauksessa KRP joutui laskemaan sormien lävitse tuon Marokkolaisen puukottajan, koska hän saattoi jo tuolloin olla tiedossa, että hän kuuluu CIA:n sekä Mossadin suojeleman ISIS terroristien verkostoon. Joten silloin heidän kaltaisten terroristien toimintaan ei edes SUPO:lla tai KRP:llä ole lulpaa puuttua, koska CIA voi tulla jossain vaiheessa väliin ja kieltää kaiken seurannan.

Valtionterrorismi on aina pelote, jolla pyritään aiheuttamaan maksimaalinen määrä pelkoa, jota sitten kylvetään kansakuntaan ja ISIS terroristijärjestö on viime vuosina ollut monopoli tässä miljöössä, koska CIA rahoittaa sen toimintaa huomattavan suurilla summilla.

Siksi ISIS terroristit mm. ajavat Yhdysvaltain Pentagonista lahjoitetuilla Toyota pikap autoilla.

Suomen ulkoministeriö yrittää nyt kaikilla keinoilla avata vielä ohituskaistan näille Syyriasta palaaville ISIS terroristeille, että heille ohjattaiin kaikki mahdolliset diskorahat, KELA-etuudet, sossun kotouttamistuet sekä asunnot takuuvuokrineen. 

ISIS-terroristi on Suomen ulkoministeriön silmissä kunniakansalainen, jolla on paljon paremmat sosiaaliturvaedut kuin Suomen kansalaisilla.

Tähän lienee ehkä myös syynä se, että kuinka Suomen ulkoministeriön psykopaatti virkamiehet ihailevat ISIS massamurhaajia ja päiden leikkaajia. Mutta ei ole myöskään ihme, että miten näitä sotarikollisia sekä raiskaajia on sitten pesiytynyt erityisesti SDP:n puolueen jäseniksi asti.

Pekka Haavisto Suomen nykyisenä ulkoministerinä on syyllistynyt nyt al-Hol "OPERAATIO KORPI" operaation vuoksi siihen, että hän on asettanut Suomen ja tässä tapauksessa Helsingin kaupungin suuren turvallisuusuhan alle ja silloin hän on tehnyt jo niin vakavan virkavirheen, että hänen tulisi erota. Mutta jos hän ei siihen suostu, niin silloin eduskunnan kuuluisi erottaa hänet.


Mutta koska eduskunta äänesti jo Haaviston luottamuksesta, koska al-Hol operaation salattu operaatio on sellainen, jonka ylitse Suomen hallituksella ei ole toimivaltaa kajota, joten alan hyvin vahvasti epäillä sitä, että tässä on nyt kyse CIA:n sotkeutumisesta Suomen turvallisuuspoliittisiin asioihin ja ISIS terrori-iskun valmistelusta Helsinkiin. Joten siinä tapauksessa SUPO:n ja KRP:n täytyisi nyt olla hyvin hereillä siellä.

Lähde: Seiska