http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. joulukuuta 2019

Mitä siellä Espoossa eilen oikein tapahtui ?


Teksti: Teemu Vehkala

Poliisi siis väittää, että eilen Espoossa karapellontie 6 osoitteessa tapahtui törkeä ryöstö, jossa joukko ulkomaalaisia miehiä pakotti aseella uhaten rekka-auton kuljettajan avaamaan lastinsa.

Nyt poliisi väittää, että lastissa (sinetöity kontti, joka oli tullut Vuosaaren satamasta) oli huumeita, joita ulkomaalaiset Tanskasta tulleet miehet etsivät.

Kaikki epäillyt otettiin poliisin mukaan kiinni eilen maanantai-iltana Helsingin olympiaterminaalista, jossa miehet olivat pyrkimässä Tukholmaan päin menevään laivaan.

Toimivatko ammattilaiset näin ? 

Ensinnäkin ammattirosvot eivät toimi noin... Ensimmäinen juttu joka ryöstökeikan jälkeen tehdään on pakoauton hävittäminen.

No tiettävästi nämä sankarit ajoivat samalla etsintäkuulutetulla Passatilla suoraan Helsingin, Olympiaterminaaliin, jonka rekisterinumerokin oli jo selvillä.

Sen verran olen jenkkiläisiä pankkiryöstöön liittyviä elokuvia katsonut sekä seurannut uutisia ammattirikollisten tekemistä ryöstöistä. 

Niissä miltei aina tämä ryöstökopla hajaantuu aina lopulta viimeistään siinä vaiheessa kun pakoauto on valeltu bensiinillä ja siitä on päästy eroon.

Mutta nämä Tanskasta Suomeen tulleet Irakilaismiehet eivät selvästikään olleet ammattilaisia, koska eivät olleet edes naamioituneita. Vaan paljastivat myös naamansa.



Joten tämä nyt asettaa jälleen pienen kysymysmerkin sille, että mistähän tässä koko Espoon tapauksessa oli kysymys. Ettei vaan poliisi kinuaisi tämän tapauksen seurauksena jälleen lisää määrärahoja. Nähtiinhän se Toyotan panssarijeeppi eilen siellä Espoossa jälleen lehtikuvissa.

Kuitenkin paljon suurempi turvallisuusriski Suomen turvallisuudelle ovat nämä terrorijärjestö ISIS:sin asekätköt, joita löytyy eri puolilta pääkaupunkiseutua. 

Erään ulkomaan suurlähetystö on sekaantunut niiden ase-erien maahantuontiin, joihin on huhujen mukaan käytetty Helsingin, Malmin lentoasemaa, jossa sopivasti päivittäinen lentoliikennekin rauhottui vuosia sitten pakonomaisella lakkautuspäätöksellä.



Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on salakuljettanut Suomeen ISIS:sille aseita.

Mutta täytyy muistaa myös, että CIA salakuljettaa myös Suomeen suuria huume-eriä. 

CIA toimii näiden salakuljetusten vastaavana salakuljettajana ja itse huumelasteista taas New Yorkiin rekisteröidyt sijoituspankit käärivät oman osuutensa voitoista. 



Homma ei käsittääkseni ole sen kummempaa ollut, kuin että huume-erät on tuotu pienkoneilla Helsinkiin ja lasti pudotettu jossain kohtaa Cessnasta (pienkone) alas, jolloin huumelastin hakevat sitten joko poliisien erikoisryhmä tai jokin muu osasto, joka osallistuu näiden huume-erien jakeluun. 

Jotkut moottoripyöräkerhothan osallistuvat huume-erien jakeluun.  Tästä syystä Kokoomuksella on lämpimät välit näiihin eräisiin liivijengiläisiin, koska näiltä samoilta moottoripyöräkerholaisilta myös toimitetaan Kokoomusnuortenkin bileisiinkiin ne kuuluisat valkoiset viivat ja kummasti vessajonot pitenee sen jälkeen.



Helsingin huumepoliisia ei kiinnosta tähän Etelä-Amerikasta tuodun valkoisen pulverin myyntiin, niin kauan kuin kauppa pyörii tämän saman rikollisen tahon käsissä.

Tätä se todellinen huumeiden vastainen sota on, että USA:n hallinto ja CIA käyvät kansainvälistä sotaa huumeiden freelance myyjiä vastaan.

Kun katsos CIA:lla kuuluu olla monopolioikeus pyörittää kansainvälistä Cocaine.Import.Agency (CIA) bisnestään.



Tämä kova hinku päästä tuomaan Suomeen palaavia ISIS taistelijoita on hyvin kumma juttu ?

Jos he kerta ovat sinne mm. Syyriaan lähteneet vapaaehtoisesti tappamaan ihmisiä, niin mikä heitä tänne on pakko repiä nyt vaikka puoliväkisin ? 

Turkin Erdogan avasi nyt ne Turkin rajat Kurdialueiden osalta ja nyt nähdään se seuraus, kun Al-Hol leiri tyhjenee näistä traumatisoiduista lapsista ja ISIS hirviöäideistä, jotka ovat myös äiteinä tappaneet rynnäkkökivääreillä ihmisiä Syyriassa. 

Joten Suomeen heidät täytyisi nyt tuoda keinolla millä hyvänsä. 

Näillä ISIS taistelijoilla on jo Helsingissä salaisia asekätköjä ja näiden ISIS terroristien ideologia on se, että suomalaiset ovat kaikki vääräuskoisia, jotka kuuluu silloin tappaa. Tätä on radikaalimuslimien ääri-islamilainen ideologia, jota ISIS ajaa. 

Eli se ajaa länsimaihin omaa islamilaista kalifaattiaan ja tätä poliittista suunnitelmaa CIA tukee täysin rinnoin, koska se aseistaa ISIS terroristeja ja hankkii heille lähi-itään myös Toyotan lava-autot alle, jonne vielä se konekivääri mahtuu katolle.

Joten sissisotaanko tässä Suomen armeijaa vielä valmistellaan tulevaisuudessa näitä ISIS terroristeja vastaan, sillä siinä leikissä kyllä Suomen sotilaat pervitiinin voimin näyttäisivät näille maahantunkeutujille sen viimeisimmän kaapin paikan.

Mutta korostan tässä, että sen suurimman turvallisuusuhan Suomeen on tälläkin hetkellä aikaansaanut USA:n tiedustelupalvelu CIA, joka on tuonut Helsinkiin useita laatikoita Irakista tulevaa tavaraa, joka voi olla ISIS terroristeille meneviä aseita.


Suomen hallituksella kuitenkin on jatkuvat nöyrät välit USA:n suurlähetystön kanssa, joka patistaa tälläkin hetkellä Suomea Natoon.

Mutta ei tämä ISIS ole mikään itse itsensä perustanut terroristijärjestö, vaan sen on perustaneet CIA ja Mossad.

Sitä käytetään vain länsimaalaisten yhteiskuntien pelotteena ja sen avulla tämä Illuminaatien porukka pyrkii hajoittamaan kaikki Eurooppalaiset kulttuuri-identiteetit, jotka nähdään vaaraksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle, jossa kaikki rajat poistetaan ja luodaan lopulta Jerusalemiin tuleva maailman järjestyksen keskus.

Tämä on heidän kauaskatsoinen suunnitelmansa, jota ennen nämä pankkiirien elitistit haluavat hajoittaa mm. humanitaarisella maahanmuutolla EU-maiden vahvat kansallisidentiteetit.

Tästä tässä on kyse.

Sillä he eivät salli itsemääräämisoikeutta edes valtioille, joista tulisi heidän mielestään luopua, koska he pitävät itseään niin älykkäinä, että heidän tulisi olla lopulta vallassa.



He ovat jo suunnitelleet, että sopiva määrä ihmisiä tällä planeetalla olisi vain 500 miljoonaa ja lopusta on päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Joten kiire tulee, jos tämä death-line tosiaankin oli heillä vuonna 2050 mennessä.



Tämä satanistinen horuksen silmää symbolinaan pitävä järjestö koostuu n. 8500 miehestä. Mutta heidän joukossaan on myös naisia. Esimerkiksi Englannin kuningatar Elisabeth II on sen sisällä hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa Britannian valtionpäämiehenä.



Winston Churchill, joka toimi aikanaan Englannin pääministerinä II-maailmansodan aikoihin kirjoitti erääseen silloin ilmestyneeseen lontoolaiseen sanomalehteen vuonna 1920 näin: "Spartacus-Weishauptin ajoista Karl Marxin aikoihin ja niin edelleen tämä maailmanlaajuinen salaliitto sivilisaation kukistamiseksi sekä yhteiskunnan uudelleen rakentamiseksi pysäytetyn kehityksen, kateellisen pahantahtoisuuden, sekä mahdottoman tasa-arvoisuuden pohjalta, on ollut tasaisessa kasvussa. 

Hän puhuu kommunismista ja illuminismista yli 140 vuotta vanhana salaliittona sivilisaation kukistamiseksi. Tämä Yhdysvaltojen isä George Washington lausui tämän kirjeessään eräälle pastorille. Ei ollut minun aikomukseni epäillä etteivätkö Illuminatin doktriinit olisi levinneet Yhdysvaltoihin. Sitä vastoin, kukaan ei ole tyytyväisempi tästä tosiasiasta kuin minä olen".

Mutta mistä tämä sitten johtuu, että näillä Illuminaateilla on jo ajat sitten lähtenyt vähän enemmän kuin keulimaan, koska ovat ylentäneet itsensä suoraan jumalan paikalle ? 

No koska he ovat vannoituneita langenneen henkiolento Luciferin palvojia, jolta väittävät saavansa voimaa.

Lucifer ja Saatana ovat ne voimat, joinne päin he kumartavat ja koska nämä voimat heille lupasivat kolmannenkin valtakuntansa materiaa ja rikkauksia vastaan, jos vain he suostuivat heille kuulijaisiksi.



Hyvin harva on uskaltanut puhumaan näistä piireistä, joissa uhrataan lapsia saatanalle. Mutta yksi heistä on hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard.