http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 18. joulukuuta 2019

100 000 - 1 000 000 euroa tietyllä taikasanalla


Teksti: Teemu Vehkala

On olemassa lukuisia rekisteröityjä yhdistyksiä, joille voidaan hankkia ihan julkisesta Patentti- ja rekisterihallinnosta rahankeruulupa.

Sen jälkeen tämä ry voi sitten ilmoittaa, että sen toiminta keskittyy vaikka maahanmuuttajien kotoutumiseen jne. 

Vantaalla toimiva YIB in Sport (Youth win immigrant background in sport) on ollut Vantaan Liikuntapalveluiden koordinoima hanke, joka sai rahaa EU:lta.

Erasmus+Sport ohjelma myönsi sille 400 000 euroa rahaa.

Mutta mitä lopulta tässä kaksivuotisessa hankkeessa saatiin aikaan?

Projektityöntekijöiden palkkakuluihin upposi ensimmäiset 300 000 euroa.

Siihen päälle tulivat lukuisat seminaarit Bulgariassa, Italiassa ja Suomessa.

Hallinnointikuluista jäi enää 30 000 euroa käytännön hankkeisiin.

Kyseistä maahanmuuttajille suunnattua urheiluhanketta on nyt yksi vuosi takana, ja Vantaalla näitä urheilutapahtumia on järjestetty vain yksi, joka oli Mini Fun Run- niminen juoksutapahtuma Vantaan maratonin yhteydessä.

Mitään muuta tuon 400 000 euron EU-tukisumman eteen tarvinnut juuri sanoa kuin tuo taikasana "maahanmuuttajat", niin johan alkoi rahaa satamaan taivaalta.

Mutta myös Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) myöntää rahaa myös samankaltaisiin hankkeisiin vuosittain, joka on sosiaali- ja terveysministeriön yhdeydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen. Systeemi siellä toimii Veikkauksen tuottoja hyödyntämällä.

Maahanmuuttojärjestöt saavat vuosittain STEA:lta useita miljoonia yhteensä rahaa, ja kukaan ei voi tietää, että jos jotain tällaista somaliliittoa hallinnoikin joku ISIS terrorismin rahoittaja, jolloin ne Veikkaustuotot valuvatkin pahimmillaan suoraan lähi-itään ISIS taistelijoille. Toki KELA:han rahoittaa heitä jo muutenkin.



Veikkausmonopolihan on jo nykyään yhtä RAY:n sekä Fintoto:n kanssa.


Ry:n rahoilla voi matkustaa vaikka maailman ympäri

Niille jotka eivät vielä ymmärrä, että mitä tämä ry-toiminta on, niin se on syvimmillään ihan puhdasta rahanpesua, mutta jos se tehdään uskottavasti, niin parhaimmillaan ry:n rahoilla voidaan vaikka matkustaa maailmanympäri, jos se reissu saadaan tehtyä käyttämällä jotain taikasanaa kuten "maahanmuuttajien kotoutuminen".



Järjestetään vaikka maahanmuuttajille maailmanympäripurjehdusmatka, jonne joku ry hakee rahaa. Niin lopulta siinä voidaan vaikka kustantaa jokaiselle Karibian risteilyt, jos vain rahoittajat näkevät sen virkamieslasien läpi, että sillä edistetään maahanmuuttajien kotoutumista viemällä heidät Karibialle risteilemään.

Mutta on silti enemmän tai vähemmän moraalisesti väärin, että näitä rekisteröityjä yhdistyksiä käytetään näiden lukuisten huuhaa hankkeiden suojatyöpaikkojen tukemiseen. 

Eli jos toimintaan kuluista menee vain 10 % ja loput sikaillaan ulkomaan matkoihin, niin silloin ei ole yleensä edes kyse mistään oikeasta työn tekemisestä.

Mutta EU:n Erasmus-rahasto ja STEA ovat sellaisia instansseja, että sanot sinne ry:nä oikean taikasanan ja jos vielä tunnet muutaman poliitikon, joka toimii STEA:n johdossa, niin silloin voit varmistaa jopa miljoonien eurojen virtaamisen yhdistyksellesi ja sen jälkeen rahantuloa ei voi estää, kun sitä alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista.

Lähde: HS