http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. joulukuuta 2019

MGTOW (antifeministinen liike miehille)


Moni ei ole vielä varmaankaan kuullut tällaisesta termistä kuin MGTOW (Men Going Their Own Way), joka on amerikkalainen elämäntapa ja lähinnä vielä verkossa toimiva antifeministinen miesasialiike.

Tuttuni vinkkasi tästä itse aiheesta ja sanoi, että nyt suomalaisilla keskustelufoorumeilla esim. Vauva.fi melkein jokainen ketju, joka siellä on avattu tästä aiheesta on poistettu myöhemmin.

MGTOW -liike on tavallaan sama ideologia kuin feminismissä, että se keskittyy sukupuolten väliseen sotaan. Kuten feminismiin kuuluu vahva miesviha ja mieten vältteleminen, niin tähän MGTOW-liikkeeseen kuuluu myös voimakas naisvastaisuus, koska siinä ihan tietoisesti välitellään olemasta suhteissa naisten kanssa. Koska tässä MGTOW-liikkeessä miesten nähdään olevan feminismin uhreja.

Joten tätä MGTOW-elämäntapaa viettävät pyrkivät vastustamaan sitä suuntausta jossan miehen tulisi olla sekä todella rikas että hyvännäköinen kelvatakseen naisille.

MGTOW on nyt levinnyt myös Australiaan, jossa sen ympärille on myös levinnyt 15-vuotiaille pojille suunnattu Teens Going Their Own Way- liike.


Sekä MGTOW-liike, että feminismi -liike ajaa YK Agenda 21:stä

Tässä ei nyt mikään selvännäkijä tai ennustaja tarvitse olla, että näkee tämän MGTOW-liikkeen ideologian sisälle. 

Eli mistähän tämä koko liike on syntynyt ja ketkä sitä rahoittaa ?




The Rockefeller Foundation kaappasi 60-luvulla feministisen liikkeen itselleen ja alkoi rahoittamaan sitä, koska halusi ajaa naiset työelämään.

Naiset ajettiin sinne vain sen vuoksi, koska heistä haluttin a.) veronmaksajia ja b.) hajoittaa sen avulla ydinperheet.




CIA on myös ollut osallisena tässä operaatiossa 60-luvulta lähtien.

Feministithän julistivat jo aiemmin sen julkisen manifestin, että "Nyt me emme enää tarvitse miehiä mihinkään, koska nyt me naiset olemme itsenäisiä".

Mutta miehen rooli on sen jälkeen feministisessä maailmassa ollut enää korkeintaan lasten siittokone.

Joten tällainen miesvihaan ja naisvihaan kohdistuva arvomaailma on ollut äärimmäisen tehokas keino Illuminaateille hajoittaa kaikki ydinperheet, joka on tuo lopullinen suunnitelma, joka tukee myös tätä YK AGENDA 21:n suunnitelmaa.



Illuminaatit vihaavat vahvoja ydinperheitä

Illuminaatit vihaavat vahvoja ydinperheitä, koska niiden sisällä syntyvät lapset voidaan kasvattaa yhteiskuntaan paljon terveemmällä pohjalla kuin taas näiden ongelmaperheiden.

Feminismi kun on CIA:n kaappaama ja se on jo yksistään miesvihaltaan sellainen klusteri, että se jättää jäljet lapseen kuin lapseen.

Usein feministinen miesviha on lähtöisin naisen huonosta isäsuhteesta, joka alitajuisesti käännetään sitten kaikkien miesten syyksi. 

Tämän vuoksi feministi näkee muut miehet usein, että "kaikki miehet ovat sikoja".

Se ei ole tasa-arvoa, että feministisessä keskustelussa miehistä tuli maalitaulu.

Illuminaatit ovat aina pyrkineet pitämään tämän miesten ja naisten välisen sukupuolten välisen sodan ennallaan ja siihen he tarvitsevat feminismiä ja siitä syntyvää naisvihaan keskittyvää asennemaailmaa ja he saivat näin synnytettyä suuren joukon epätoivoisia miehiä ja naisia, jotka eivät enää kykene pariutumaan, koska heillä on voimakas viha, joka kohdistuu vastakkaiseen sukupuoleen.

Suomessa sinkkutalouksien osuus on jo EU:n neljänneksi suurin. Mutta vastaavasti Ruotsissa jo yli puolet kotitalouksista on yhden hengen talouksia.

Mutta Suomessa miesten yksinasuminen yleistyy vauhdilla.

Yksinasuvien miesten määrä on siis tuplaantunut kahdessa vuosikymmenessä.

No mikäs tähän sitten on ajanut ? 

Massatyöttömyys ja siitä usein seurannut alkoholismi sekä siitä seuranneet sosiaaliset ongelmat sekä feminismin aikaansaama miesten turhautuneisuus.



Feministi-liikkeiden rahoittajat ovat jopa tarvinneet kuuluisia näyttelijöitä puhumaan näiden valheellisten feministen ideologioidensa kanssa, jotta edelleen tämä miehiä syyllistävä ideologia saataisiin pidettyä vallitsevassa STATUS QUO:ssa.



Yksiä kuuluisimpia feministejä maailmalla oli aikanaan Gloria Steinem, joka oli yllättäen Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n agentti.

Hänelle annettiin tuolloin 60-luvulla tehtävä soluttautua silloiseen National Student Association järjestöön, joka pyrki varmistavaan, ettei kyseisen järjestön johtoon valittaisi kuin vain sinne sopivia ihmisiä, jotka ovat valmiita toistamaan vain USA:n hallituksen haluamia poliittisia mielipiteitä sekä kantoja.

Näin CIA soluttautui feministisiin liikkeisiin jo 60-luvulla.

Aivan kuten hippiliike oli myös CIA:n alullepanema ja sen ilosanoma vapaa seksi ja suhteet olivat myös CIA:n alullepanemia, eikä tämä nykyinen siitä myöhemmin seurannut polyamoria -liike juuri eroa tästä, jossa seksuaalimoraali hajoitetaan ja ydinperheet siinä samalla.

Koska Illuminaatien lopullinen tavoite on lopulta kieltää kaikki perheiden perustaminen ja siihen myös tähdätään massojen sterilaatiolla, jonka jälkeen lisääntyminen on vain mahdollista heille, joilla on varaa maksaa sinne tulevaisuuden spermapankkien tiskille se joku 300 000 euroa yhdestä lapsesta.



Mutta tuossa vaiheessa lisääntyminen on vain rikkaiden elitistien yksinoikeus, koska köyhän veronmaksajan ei enää katsota olevan riittävän hyödyllinen tuottamaan tänne jälkeläisiä. Koska Illuminaatien mielestä meitä on täällä liikaa ja he tarvitsisivat vain 500 miljoonaa alistettavaa ihmisorjaa veronmaksajana.

Se on ihan kaivettu sinne Georgia, Guidestonesissa sijaitsevaan kivimonumenttiin. Jossa lukee englanninkielellä, että 

"MAINTAIN HUMANITY UNDER 500.000.000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE".



Mutta jos ihmettelette, että miksi nämä Illuminaatit pitävät itseään muiden yläpuolella. 

Sitä he tekivät jo Atlantiksenkin aikoina, jolloin he olivat korottaneet itsensä ylipapeiksi ja lähes kaikki korkeampi tieto oli salattua, kuten se on edelleen.

No se johtuu siitä, että koska tämä heidän verilinjansa ei ole ihmisestä peräisin, vaan se tulee näiltä Anunnakeilta.

Sumerilaisten aikoina näitä jättiläisen kokoisia olentoja täällä kuulemma tavattiin, jotka sitten onnistuivat jotenkin jatkamaan lisko verilinjaansa täällä ja nämä nykyiset Illuminaatit väittävät omaavansa saman verilinjan. Jonka perusteella he katsovat oikeudekseen pompotella täällä muita miten haluavat.



Temppeliritarit olivat Ranskassa tätä aivan samaa porukkaa ja koska tuolloin 1300-luvulla Ranskan silloinen kuningas Filip IV tapatti monet heistä ja poltti roviolla tunnustusten kera, niin luonnollisesti nämä veijarit eivät vieläkään uskalla tulla kaapeistaan ulos. 

Vaan tuota toimintaa täytyy harrastaa edelleen näiden harvoin valittujen kabinettikerhojen sisällä kuten Bilderberg ryhmässä, Trilateraalisessa Komissiossa, 300 miehen komiteassa, Rooman Klubissa, CFR:ssä (Council on Foreign Relations)... 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin myös Illuminaatien salaisilla ajatushautomoillakin on monta nimeä, mutta niitä yhdistää aina sama juttu, että sinne pääsee vain harvat ja valitut sisälle.

Temppeliritarit tosin tuon Ranskan mestausten aikana pakenivat sitten mm. Maltalle ja Skotlantiin, jonne sitten perustivat omat ritarihuoneensa. 

Tämän vuoksi vapaamuurareissa tunnetaan mm. tuo Maltan ritarin arvonimi.

Temppeliritarit tuolloin aikanaan pyörittivät Ranskassa 1200-luvun lopulla ja 1300-luvun alussa pientä pikavippitoimintaa, jonka seurauksena silloinen kuningaskin Filip IV velkaantui heille pahasti. 

Mutta lopulta kun heillä poltti maa jalkojen alla, niin käry kävi ja Temppeliritareita alettiin vangitsemaan joukolla ja heidät poltettiin kaikki roviolla. 

Silloinen Temppeliritarien suurmestari Jacques de Molay ehti vielä roviolla ennen polttamistaan kirota silloisen Paavi Klemensin ja Ranskan kuningas Filip IV:n. Sekä ennusti, että he kummatkin olisivat vuoden sisällä hänen kanssaan helvetissä. Klemens V kuoli vain kolme viikkoa myöhemmin ja Filip vuoden loppupuolella marraskuussa.