http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. helmikuuta 2017

Tehtiinkö HAARP:lla taas uusi testiajo nisäkkäisiin

Uudessa-Seelannissa ajautui rannalle n. 400 valasta, joista jo 300 on kuollut.


Ranta jonne valaat ajautuivat sijaitsee Farewell Spitissä. Pelastajilla on kuulemma jo aika loppumassa, koska valaista on jo 300 kuollut. Hälytys rannalle heikossa kunnossa ajautuneista valaista saatiin torstaina illalla, mutta pelastysyritykset olisivat kuulemma viranomaisten mukaan olleet pimeällä liian vaarallisia.2007 vuonna Iranin rannikolla (Persianlahti) kalastusveneestä kuvattiin tämä video lokakuun lopussa, jolloin tällä Naton ja USA:n armeijan skalaariaseella (HAARP) tehtiin ns. koeajo, että kuinka monta kalaa saatiin kerralla kuolemaan. 


Jonka jälkeen Iranin rannikolle ajautui useita satoja kuolleita delfiinejä, jotka olivat kuolleet voimakkaisiin palovammoihin.


Viime vuoden elokuussa 2016 Norjasta taas löytyi yli 300 poroa kuolleena, joista kaikki olivat kuolleet samanaikaisesti.

H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program) on Alaskaan (USA) ja Trömsaan (Norja) rakennettu ilmastontutkimusasema, jonka toiminta on kuitenkin militaarista. Koska tätä ilmastontutkimuskeskusta johdetaan sotilaiden ja NATO:n kautta myös Trömsasta.
Kyseinen skalaariase on rakennettu aika pitkälti Nikola Teslan patenttien avulla, jossa on hyödynnetty ionosfäärin sekä satelliittien keskinäistä vuorovaikutusta.

HAARP:n ydin on IonoSpheric Research Instrument (IRI) -lähetin, jolla voidaan lähettää 2,8–10 MHz taajuusalueella.

Mutta liikesalaisuus on se, että kuink näillä taajuuksilla hallitaan myös meidän aivojen aivoaaltoja, koska näillä IRI-lähettimen taajuuksilla voidaan myös muokata suoraan ionosfääriä.


HAARP toimii virallisesti ns. ionosfäärin lämmittimenä. Eli se lähettää suurella teholla korkeataajuista (HF) sähkömagneettista säteilyä ionosfäärin alaosan kerroksiin. 


Ionosfäärissä olevat sähköisesti varautuneet hiukkaset reagoivat säteilyyn absorboimalla sitä, josta seuraa lämpeneminen. Järjestelmällä voidaan kuumentaa hiukkasia n. 1600-asteisiksi, jolloin niiden ominaisuudet poikkeavat muun muassa sähkönjohtavuudeltaan normaalitilasta. 

Kuva: Varoituskyltti Alaskan HAARP-asemalta kertoo, että alue kuuluu USA:n ilmavoimille, eikä sinne ole ulkopuolisille mitään asiaa (Sec. 21 Internatl Security Act of 1950; 50 U.S.C. 797).

USA:n ilmavoimilla ei kuitenkaan ole virallisesti mitään ionosfäärin lämmittäjän virkaa HAARP- asemilla tarjolla, vaan näitä skalaariaseita on lupa käyttää vain hyvin korkea-arvoisilla kenraaleilla.

HAARP on erittäin vaarallinen skalaariase, jota voitaisiin myös teoriassa käyttää ihmisten tappamiseen, mutta palloliittouma on sanonut, että mikäli sitä yritettäisiin käyttää miljoonien ihmisten harventamiseen, niin silloin he puuttuisivat tilanteeseen ja näillä palloliittouman tahoilla olisi jopa valtuudet käydä pistämässä HAARP:n käämit vinoon. Joten ehkä tämän vuoksi nämä sotahullut kenraalit tekevät näitä HAARP:n testiajoja vain mereneläimiin ja muihin nisäkkäisiin.
  

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702102200068403_ul.shtml

http://www.payvand.com/news/07/nov/1170.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/08/mika-tappoi-yli-300-poroa-norjassa.html