http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. helmikuuta 2017

Lentomelua häiritsevä mystinen ilmailuoperaatio viime yönä HelsingissäKeskiviikon ja torstain välisenä yönä eräs Vantaan lentoaseman lähellä asuva valitteli, että joku kone lensi todella matalalla useita kierroksia. Kun normaalisti Finavian lentoliikenne on rauhoitettu yöllä klo n. klo 24.00-5.30 välisenä aikana.


Flightradarissa näkyi vain yksi kohde yöllä , joka oli Helsinki-Vantaan lentoasemalla, joka on siellä nimellä RAKES, joka tarkoittaa englanniksi haravaa.

Toisen silminnäkijän mukaan kone oli iso boeingin näköinen kone, joka lensi n. 400 metrin korkeudella.

Matkustajakone se ei voinut olla mitenkään, koska suomen Finavian lentoliikennelait kieltävät lentoliikenteen suomen ilmatilassa yöllä n. klo 24.00-5.30 jonka välisenä aikana, jolloin suomen lentoliikenne on rahoitettu.

Mutta mikäli Nato olisi tässä vaiheessa jo ottanut käyttöön tuon Suomen kanssa eduskunnan seläntakana vuonna 2014 solmimansa isäntämaasopimuksen, jossa Suomi sitoutuu käyttämään lentoasemiaan sekä myös satamiaan Naton armeijan sekä lentokoneiden tukikohtina/välilaskupaikkoina.


Naton kenraali vuosi jo 2017 vuoden sotasuunnitelman julki ? 

Joulukuussa 2016 eräs Naton kenraali  Sir Richard Shirreff (kuvassa) väitti tietävänsä kirjassaan War with Russia, että hänellä olisi sisäpiiriläisenä tieto tulevasta 2017 vuonna alkavasta sodasta.

Hän väittää että Venäjä aloittaisi hyökkäyksen Itä-Ukrainassa ja muutamassa päivässä sen armeija olisi vallannut maantien Krimillä ja ottanut puolet Ukrainasta Venäjän haltuun.

Mutta mikäli tämä operaatio toteutuu, niin se toteutettaisiin Naton aloittamana valehyökkäyksenä (false-flag operation), josta syytettäisiin Venäjää.

Tämän jälkeen sitten CIA olisi järjestämässä jo Riikan venäjänkielisen väestön järjestämän mielenosoituksen, jonka joukkoon solutetut CIA:n operoimat tarkka-ampujat ampuisivat muutamia mielenosoittajia ja näistä syytettäisiin Venäläisiä erikoisjoukkoja.

Operaatio olisi vähän kuin Maidanin aukion 2014 toisinto, koska myös Maidanin aukion helmikuussa vuonna 2014 toteutettu verilöyly oli CIA:n sekä Puolalaisen kenraalin järjestämä ja organisoima false-flag valtionterrori-isku.


Operaatio olisi toteutettu mitä todennäköisimmin mm. jälleen George Sorosin sekä näiden muiden isokenkäisten sotarikollisten likaisella rahalla, jonka takana nämä Rothschildien pankkiirit odottaisivat jo kieli pitkällä tuon Venäjää vastaan kaavaillun suursodan alkua, joka takaisi heille riskittömän tuoton miljardisijoituksilleen.

 
Shirreffin skenaariossa kaikki tapahtuisi vuorokaudessa eivätkä Belgiaan kokoontuneet nato-johtajat sitten pääse yksimielisyyteen, miten tilanteeseen tulisi reagoina. Lopulta sitten itämerellä harjoittelemaan lähetetty saksalainen ja brittiläinen miinanraivaus alus lähetettäisiin Riikan satamaan solidaarisuuden osoituksena, jonka sitten upottaisivat Venäläiset sotilaskoneet, vaikka tämä operaatio olisi tarkoitus tehdä jälleen CIA:n false-flag iskuna ja lavastaa ne Venäläisten upottamiksi. 


Saatiinhan USA myös mukaan ensimmäiseen maailmansotaan, kun matkustaja-alus Lusitania upotettiin torpedolla vuonna 1915, josta syytettiin Saksalaisten sukellusvenettä.


Vietnamin sotaa edeltävä false-flag hyökkäys taas oli kahden USA:n sota-aluksen lähettäminen kansainvälisille aluevesille ja nämä alukset upotettiin USA:n presidentin Lyndon B. Johnsonin käskystä.


Mutta jälleen etsivä löytää, kun google löysi Suomen rajavartijalaitoksen sivuille, jossa rajavartijalaitos ilmoittaa muuttavansa helmikuussa 2017 Helsinki-Vantaan lentoasemalle uusiin toimitiloihin.


Mutta tiedotteessa kuitenkin kerrotaan, että lentomelua aiheuttavat operaatiot suoritetaan päiväsaikaanm joten tämän suhteen mikäli tuo viime öinen lentomelu oli rajavartijalaitoksen kalustoa, niin silloin heidän osastonsa ei puhu tässä asiassa totta. Mutta Naton kohdalla asia saattaisi sittenkin osua oikeaan, koska Natohan sopi tämän laittoman isäntämaasopimuksen ilman eduskunnan hyväksyntää, koska tämä asia vain sovittiin kenraalien kesken ilman demokratiaa.


Suomen liittäminen Saksaan sovittiin myös tuolloin 1917 salaisesti kenraalien kesken, jolloin kenraali Erich Ludendorff tuli oikein vielä Helsinkiin asti tästä salaisesti sopimaan Mannerheimin kanssa.


Mutta lopulta kävi näin, että Suomesta ei tullutkaan Saksan alusmaa, koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan.


Tällä kerralla Saksan kenraalit ovat jälleen sopineet salaisesti, että kuinka Suomi tultaisiin liittämään jälleen laittomin keinoin osaksi Saksan liittovaltiota. Tälläkään kerralla Suomen kansalta ei kysyttäisi mitään, vaan aiottaisiin liittää tämä maa suoraan Saksan alaisuuteen.


Tuolloin vajaa 100 vuotta sitten tätä vielä edelsi verinen sisällissota, jossa ensin suoritettiin etninen puhdistus täällä, jossa saatiin paljon suomalaisia murhattua, kun Saksan jääkärit vielä tulivat tänne näitä suomalaisia tappamaan. Nämä Saksan jääkärit kun vielä olivat näiden rikkaiden suomalaisten sekä suomenruotsalaisten fasistisukujen oma yksityisarmeija sekä suojeluskunta.


Nämä rikkaat fasistisuvut ovat aina ajatelleet suomalaisia vain palkkaorjina, joiden tehtävänä on tuottaa isännille miljardivoitot. Kuten näimme että näistä Koiviston konklaaveista syntyi lopulta 12 miljardista eurosta peräti 354 miljardin voitot, jotka Suomen valtio myi yksitysille pankeille vain 100 000 eurolla. 


Yli 11 000 suomalaista konkurssiin pankkien ajamaa yrittäjää teki vielä itsemurhan, joten tästä näkee sen, että velalla tappaminen on erittäin tuottavaa liiketoimintaa, jota itseasiassa rahaeliitti käyttää jatkuvasti tämän maailman väestön vähentämiseen tuon luomansa talouden nollakasvun avulla.


Kun Suomi voisi yhtä hyvin palauttaa markan ja alkaa taas harjoittamaan omaa talouspolitiikkaa, mutta tämäpä ei kelpaa Erkki Liikaselle sekä näille muille sielunsa Luciferille myyneille rahaeliitin miehille. 


Nämä taloustappajat ovat toimineet myös koko ajan ajaen USA:n hallinnon takana vaikuttavien sijoituspankkien etuja, jolloin Suomenkin valtion yksityisyrittäjät ovat joutuneet tämän kansainvälisen jyrän alle.


He puhuvat että globalisaatio olisi meidän kaikkien etua ajava asia, mutta se on todellisuudessa vain näiden miljonäärien ja miljardöörien rahamiesten henkilökohtaista etua ajava asia. 


Kapitalismissa rahanluonti syntyy vain velasta ja korkojen kiskominen kuuluu myös osana tämän raha ja pankkijärjetelmän luomaan ponzi-huijaukseen. 


Se perustuu uskolle siitä, että vain rahalla olisi arvoa. Mutta vain tuotteilla on arvoa ja rahalla näitä tuotteita voi vain sen vuoksi ostaa, koska kulutusyhteiskunta on luotu vain tälle yksityisten keskuspankkien luomalle mädännäiselle rahajärjestelmälle.


He markkinoivat siis mätää omenaa, joka näyttää nettipankissa ehjältä. Mutta koska nettipankkien käyttäjät eivät kaikki ole selvännäkijöitä, niin heistä suurin osa ei näe, että siellä pankkiholveissa pyörii usein vain pelkkä tietokoneen kovalevy, jonne on algoritmeina luotu muutama bitti-numero tietokoneen näytölle.


Kun voisit tässäkin ihan mielikuvituksellasi kirjoittaa omankin tietokoneenne ruudulle 1 000 000 000 ja painaa Enter-nappulaa, jonka jälkeen loitte itsellenne miljardin arvoisen virtuaalivaluutan. 


Mikäli onnistuisitte koodaamaan tuolle virtuaalivaluutalle tarpeeksi kestävän alustan, niin lopulta siitä saattaisi tulla Bitcoinin kaltainen tekijä, joka käänsi koko Keskuspankkialan päälaelleen, koska tämän kryptovaluutan arvo nousi aina yli tuhanteen euroon asti. Vaikka sen yhden kolikon (BTC) arvo oli alussa vain muutamien senttien arvoinen.

Tämä länsimaalainen kulutusorjayhteiskunta on nojannut hyvin paljon sotateollisuuden sotanyrkille (military industrial complex), joka tarkoittaa sitä että suurin osa kulutusyhteiskunnan kuluttajista, jotka käyvät vielä töissä sen takia, kun tarvitsee aina kuluttaa. Niin tukevat huomaamattaan tätä monikansallista militaristista asebisnestä, jonka budjetti on aivan järjettömän suuri verrattuna vaikka jo USA:n bruttokansantuotteeseen.


Jos USA:n armeijan kaltainen maailmanpoliisiarmeija saisi käsiinsä vaikka näitä valon galaktisen liiton palloliittouman vehkeet ja tekniikan aluksineen, niin menisi vain muutama viikko, niin USA:n armeija julistaisi sodan seuraavaksi varmaan Siriusta, Andromedaa ja Jupiteria vastaan.


Sillä tämä sama seinähullu sotadoktriini vain jatkuisi ja paisuisi yhä suurempiin mittasuhteisiin. Tai no kerrottiinhan vuonna 1985 kuinka USA:n hallinto lanseerasi StarWars program nimisen ohjelman, jonka sisältö oli salainen. Eli mistäs tiedämme vaikka USA olisi jo nyt lähettänyt miehiään avaruuteen sotimaan ja tuonut raketilla sinkkiarkuilla takaisin kotiin :) 

Diipein puolihan tässä on vielä se, kuinka USA:n sekä Venäjän hallinto vielä kilpailevat keskenään näistä salaisista projekteista, että kummallako on kovemman luokan salaiset avaruusohjelmat. Eräskin CIA:n vuonna 1985 kirjaama salaiseksi silloin julistettu dokumentti kertoo tästä aiheesta, jonka voi jokainen käydä nyt lukemassa pdf-muodossa tämän linkin alta: https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP90-00965R000403720050-4.pdf


Vaikka tämä suurvaltojen välisen geopolitiikan on sanottu olevan vapaamuurarien ylimystön suunnittelemaa, niin jo tämä keskus- ja sijoituspankkien asenne sekä toiminta tavallista kuluttajaa kohtaan on kertonut jo tämän pelin hengen.


Sen että tavallinen ihminen kuluttajan asemassa on tehty vain näiden rikollisten ja korruptoituneiden rahaeliitin pelureiden pelinappuloiksi.


Armeijalla nämä pelinappulat ovat tietenkin sotilaita ja heistä jos USA:n entinen puolustusministeri Henry Kissinger oli nimittänyt heitä kirjassaan tyhmiksi eläimiksi, joita voidaan käyttää osaksi näissä ulkomaille tehdyissä hyökkäyssodissa.

Kissinger on vielä kaikenlisäksi pedofiili, jota ei olla vieläkään tuomittu edes niistä raiskauksista, joita hän teki Vietnamin sodan aikaan viidelle USA:n armeijan sotilaalle Kamdodzassa.

Washington DC:ssä huhuillaan jo tulevia sarjapedofiilien pidätyksiä, jotka tehdään FBI:n johdolla.

Maailman rikollisen eliitin päivät ovat kohta luetut, kun Donald Trumpin 100 päiväisen ohjelman aikana ehtii tapahtua vielä ihmeitä.