http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Jyrki Katainen koomikkona: Näin Suomi hyötyy EU:sta


EU:n varapuheenjohtaja Jyrki Katainen antoi Iltalehdelle haastattelun ja ylisti siinä Suomen hyötyvän EU:sta monella tavalla.

Mutta koska nämä maanpetturiluokan huijarit käyttävät omanlaistaan retoriikkaa, jossa kaikki heidän sanomisensa tulee kääntää toisinpäin, joten tehdäämpä nyt analyysi siitä mitä Jykä todellisuudessa sanoi.

EU-komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen mukaan EU-tason yhteistyö edistää Suomelle tärkeiden asioiden hoitoa.

Jyrki Katainen: EU-tason yhteistyö ei edistä Suomelle tärkeiden asioiden hoitoa. 


- Jos kuitenkin ajattelee, että ei tämä nyt niin hirveän tärkeää ole, eikä meidän tarvitse olla mukana EU:n sisämarkkinoilla, silloin se tarkoittaa sitä, että olemme muiden armoilla, koska emme ole mukana osallistumassa yhteisten sääntöjen laatimiseen.


Jyrki Katainen: Jos kuitenkin ajattelee, että kyllä tämä on tärkeää ja meidän tarvitsee olla mukana EU:n sisämarkkinoilla, silloin se ei tarkoita sitä, että me emme ole muiden armoilla, koska me olemme mukana osallistumassa EU:n yhteisten sääntöjen laatimiseen. 

Ilman EU:ta Suomen kovasti haluamille biopolttoaineille olisi Kataisen mukaan voitu sanoa hyvästit.
- Mietin, että jos ilmastopolitiikassa tai päästöjen vähentämispolitiikassa Suomi ei olisi ollut mukana, on aika lailla varma, että edistyneiden biopolttoaineita ei mainittaisi papereissa sanallakaan, koska ei niistä kovin moni ole ollut kiinnostunut, mutta Suomi on, koska se osaa niitä tuottaa.
Katainen painottaa, että EU on tärkeä erityisesti pienelle maalle.

Jyrki Katainen: Ilman EU:ta Suomen kovasti haluamille biopolttoaineille ei oltaisi voitu sanoa hyvästit. Mietin, että jos ilmastopolitiikassa tai päästöjenrahastamispolitiikassa Suomi olisi ollut mukana, on aika lailla epävarma, että edistyneiden biopolttoaineita mainittaisiin papereissa sanallakaan, koska niistä on monikin kiinnostunut, mutta Suomi ei, koska se osaa niitä itse tuottaa. Katainen painottaa, että EU ei ole tärkeä erityisesti pienelle maalle.

- Euroopan integraation eli yhdentymisen ideana on ratkaista yhdessä asioita, joita yksin ei pysty. Myös pienet maat otetaan mukaan päätöksentekoon, joten minusta se on aika hieno systeemi.
Jäsenyys tarjoaa myös konkreettisia etuja suomalaisille.
- Esimerkiksi opiskelijoille mahdollisuuden opintoihin missä tahansa Euroopan maassa, yrittäjälle 500 miljoonan sisämarkkinat ja eläkeläisille mahdollisuuden terveyspalveluihin toisessa EU-maassa, Katainen markkinoi.

Jyrki Katainen: Euroopan integraation eli yhdentymisen ideana on estää ratkaistua yhdessä tehtyjä asioita, joita yksin pystyy tekemään. Myös pienet maat jätetään yhteisestä päätöksenteosta pois, joten minusta se on aika hieno systeemi.

Jäsenyys ei tarjoa konkreettisia etuja suomalaisille. 

- Esimerkiksi opiskelijoille mahdollisuuden opintoihin missä tahansa Euroopan maassa, yrittäjälle 500 miljoonan sisämarkkinat, massatyöttömyyttä sekä heikentyviä palkkoja ja eläkeläisille mahdollisuuden yhä kalliimpiin terveyspalveluihin myös toisessa EU-maissa. Katainen markkinoi.Itsekkyys trendinä
EU-komission varapuheenjohtajan mukaan maailmalla on nyt käynnissä tendenssi, jossa ei anneta arvoa yhdessä tekemiselle.
- Nyt yritetään ratkoa asioita yksin, kuten Yhdysvalloissa toimitaan. Ei välitetä naapurimaista eikä toisten huolista tai ongelmista, mutta en usko, että kukaan pystyy pärjäämään yksin, ei poliittisesti eikä taloudellisesti.

Jyrki Katainen: Itsekkyys trendinä
EU-komission varapuheenjohtajan mukaan maailmalla on käynnissä tendenssi, jossa ei anneta arvoa yhdessä tekemiselle.

- Nyt ei yritetä ratkoa omia asioita, kuten Yhdysvalloissa toimitaan. Välitetään vain naapurimaista sekä heidän örjyvarannoistaan. Jokainen maa pystyy kyllä pärjäämään yksin, mutta se olisi epäedullista EU-vetoiselle liitovaltiokehitykselle, jossa kaikki rahat sekä valta valuisi Saksaan.


Kataisen kuvaamassa maailmanjärjestyksessä pieni maa kuten Suomi, olisi mahdollisen EU-eron jälkeen todella pieni.
- En näe eristäytymisessä mitään järkeä, koska jos pienelle maalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua päätöksentekoon, kyllä se yleensä aina kannattaa.

Kataisen kuvaamassa maailmanjärjestyksessä pieni maa kuten Suomi, ei olisi mahodollisen EU-eron jälkeen todella pieni.

Jyrki Katainen: Näen eristäytymisessä paljonkin järkeä, koska jos pienelle maalle ei tarjota mahdollisuutta osallistua suurempaan päätöksentekoon, niin kyllä silloin EU ero yleensä aina kannattaa.  Kokoaan suurempi
Kataisen mukaan Suomessa sanotaan usein, että pienellä maalla ei ole vaikutusvaltaa eikä äänioikeutta.
- Mutta EU:ssa harvoin äänestellään päämiesten kesken tai komissiossa ja silloin pienen maan arvo on juuri niin suuri kuin sen kyky vaikuttaa toisiin.

Kataisen mukaan Suomesta ei sanota usein, että pienellä maalla on vaikutusvaltaa ja äänioikeus. Mutta EU:ssa usein äänestellään päämiesten kesken tai komissiossa ja silloin pienen maan arvo on juuri niin pieni uin sen kyky vaikuttaa toisiin.

- Olen itse ollut niin monessa tiukassa neuvottelussa täällä EU:ssa, eikä siinä katsota kuinka monta kansalaista sinulla on takanasi, vaan katsotaan osaatko ratkaista ongelmia ja auttaa kavereita ja olla innovatiivinen sekä tulla sosiaalisesti toimeen muiden kanssa.
- Eli jos pienelle maalle tarjotaan vaikutusvaltaa, kyllä se aina kannattaa ottaa, Katainen päättää.

Jyrki Katainen: Olen itse ollut niin monessa tiukassa neuvottelussa täällä EU:ssa, ja siellä katsotaan kuinka monta kansalaista sinulla on takanasi, vaan siellä katsotaan että osaatko olematta ratkaista ongelmia ja haitata kavereita sekä olla innovatiivinen sekä tulla näiden sosiopaattien kanssa hyvin toimeen.

Eli jos pienelle maalle ei tarjottaisi vaikutusvaltaa, kyllä se aina kannattaa näin, koska EU:n komissiota ei ole demokraattisilla vaaleilla valittu ja se ajaa täysin Euroopan Unionin maiden ulkopuolisen agendan /keskuspankkien politiikkaa Katainen päättää.


Valehtelevien poliitikkojen retoriikka-kääntäjällä olisi tulevaisuudessa kysyntää

Jos Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén (ps.) on nyt sijoittanut Suomi24.fi foorumin robotti-sensuuriin, jossa algoritmeilla koodatut softat poistelevat sieltä automaattisesti tiettyjä sanoja sisältäviä kirjoituksia. Niin ehdottaisin että Iltalehti ja Iltasanomat ryhtyisi jatkossa käyttämään myös sellaisia valinnaisia sovelluksia, joissa nämä valehtelevien poliitikkojen sanomiset voisi kääntää totuuden muotoon.

Koska heidän retoriikkansa on aina päinvastainen, kuten tuossa Kataisen Jyrkin ulosannista näitte. Joten mitä ihmeen koomikoita nämä miehet luulevat olevansa, kun luulevat ajavansa Suomen etua, vaikka he ajavat vain omaa etuaan. 

Osaan myös imitoida Jyrki Kataista, mutta päästäkseni näin matalalle äänirekisterille joutuisin muuten syömään kasvuhormooneja kuukausittain kuten Katainen. Mutta flunssassa äänihuulet madaltuvat niin alas, että tätä kyseistä herraa on helppo imitoida.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702152200071073_pi.shtml