http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 13. helmikuuta 2017

Gang Stalking (Joukkovainoaminen) SuomessaGang Stalking eli joukkovainoaminen on puhuttanut Suomessa viime vuosina, josta on avattu lukuisia keskusteluketjuja aina suomi24.fi foorumia myöten. 

Kansainvälisesti Targetted Individuals aiheesta on pidetty jopa kansainvälisiä konferensseja, joita Rauni-Leena Luukanen-Kilde oli alustamassa muutama vuosi sitten Brysselissä Ruotsalaisen Magnus Olssonin kanssa. 

Markus Haikara joutui joukkovainonnan, eli gang stalkingin kohteeksi jo Italiassa vuonna 1999. 

Hän uskaltautui nyt puhumaan näistä kokemuksistaan julkisesti mm siitä, että mitä tämä joukkovainoaminen todellisuudessa on. Koska nämä asiat eivät CIA:llakaan kestä päivänvaloa, vaikka niistä on jo alettu puhumaan julkisesti maailmalla. 

Markus ylläpitää Facebookissa ryhmää nimeltä New World Orde:rin vainonnan kohteiden verkko (Targetted Individuals)Gang stalking on ollut myös Infowarsissa tapetilla viime vuosina.

Elektromagneettisilla laitteilla tehtävä kidutus on yksiä pahimpia ihmisen kidutusmuotoja, vaikka kansainväliset tiedustelupalvelut aina CIA:ta myöten pitää sitä vain normaalina tutkimuksena.

Markus kertoo että kuinka joukkovainonnan (gang stalking) operaatoihin kuuluu yhtenä olennaisimpana kidutuskeinona mm. hermoimpulssien lähettäminen, jolla pidetään kohde jatkuvassa stressitilassa. Tämä onnistuu monilla eri PSI-tekniikoilla joihin CIA on erityisesti erikoistunut.


Markus kertoi vielä siitä, että kuinka Venäjällä olisi viime vuosina kehitetty laite jolla olisi mahdollista poistaa mm. lapsuudentraumoja. Näitä Tesla laseja myy eräs http://mindtechenterprises.com/ niminen yhtiö. 


Näitä kyseisiä Tesla- laseja käyttää myös Venäjän olympiamaajoukkue.


Gang Stalking, eli joukkovainonnan piiriin kuuluu maailmalla arviolta 30 miljoonaa ihmistä tällä hetkellä, mikä on todella suuri luku.

Näitä elektronisen kidutuksen kohteita ovat mm. lukuisat tiedemiehet, jotka vain tietävät liikaa asioista, sekä myös lukuisat yksityishenkilöt, joiden tietoisuus taso ylittää valtiollisen tyhmän kadunmiehen rajan. Mutta ennen kaikkea korruptoituneen valtiovallan ns. poliittiset viholliset ovat myös Suomessa päätyneet näiden kansainvälisten tiedustelupalveluiden joukkovainottaviksi.


Suomalainen lääkäri sekä kirjailija Rauni-Leena Luukanen-Kilde (kuvassa) päätyi lopulta n. pari vuotta sitten kansainvälisten tiedustelupalveluiden elektronisen kidutuksen kohteeksi, kun hänet onnistuttiin lopulta tappamaan näillä operaatioilla. Hän ehti hakeutua aina Vaasan sairaalaan, jolloin hän kertoi sen, että kuinka hänelle tehtiin hoitovirhe. Hän lopulta menehtyi tuossa sairaalassa elektromagneettisesti aiheutetun säteilysairauden komplikaatioihin 75-vuotiaana.Viime kesänä taas Englantilainen Max Spiers oli kutsuttu puhumaan Targetted Individuals konferenssiin Puolaan, mutta hänet myrkytettiin hengiltä ennen kuin hän ehti tuolla puhumaan. Niin ikään näitä Targetted Individuals konferensseja jo vuosia järjestänyt Ruotsalainen Magnus Olsson joutui myös myrkytysyrityksen kohteeksi viime kesänä Puolassa. Mutta hänen verestään löytyi joitain omituisia kristallihiukkasia.

Eli kuten näkyy niin tämä Targetted Individuals sarjan tiedot eivät ole enää mitään leikkiä, koska tässä on kansainväliset tiedustelupalvelut paskomassa housuun. 

Koska siinä vaiheessa kun joku CIA:n tai NSA:n system analyst tason tekijä vuotaa nämä tiedot ja dokumentit julki, niin siinä joutuu YK:n ihmiskidutuksen vastainen komitea sekä Suomenkin hallitus hieman selittelemään, että miksi se on sallinut tällaisen elektronisen CIA:n kidutuksen Suomessa omiin kansalaisiinsa. Ai senkö takia, että me edustamme heille poliittisia vihollisia

Valtion tehtävänä ei ole vainota kansalaisiaan poliittisesti, mutta näissä targetted individuals vainottujen kohdalla CIA:ta kiinnostavat myös näiden vainottujen sekä elektronisesti kidutettujen ihmisten paranormaalit sekä psioniset kyvyt (PSI).  

On jopa huhuttu, että kuinka CIA:lla olisi pyörinyt näitä Targetted Individuals yksiköiden salaisia PSI-projekteja aina Thaimaassa asti, jossa kokonaisia kyliä on käyty kiduttamassa näillä elektromagneettisilla aseilla ja koko kylä on seonnut. 


James Walbertin tapaus

Yhdysvalloissa tapahtui muutama vuosi sitten harvinainen tapaus, kun eräs Amerikkalainen mies löysi kädestään RFID-mikrosirun ja haastoi valtion aina oikeuteen.
 
Wichita on Yhdysvaltain keskilännessä sijaitsevan Kansasin ovavaltion suurin kaupunki. Siellä Walbert sekä hänen perheensä joutui elektronisen sodankäynnin kohteeksi.

Korkeimman oikeuden raporteista 20. huhtikuuta 2009

"Wichitalainen keksijä joka väittää jotuneensa mikroaalloilla suoritetun elektronisen hyökkäyksen kohteeksi. Uhriksi joutunut kertoo tähän liittyneen myös tarkoin kohdistettua vainontaa sekä seurantaa (organized gang stalking).

Sedwick Countryn oikeuden syyttäjän mukaan. Ennen kuin James Walbertin tapaus tuotiin oikeudessä eteenpäin, niin tuomari Terry Pullman esitti, että tapaus on tuotava esille.

Walbertilla oli todisteita mm. hallinnon salaisia dokumentteja, valokuvineen ja myös tieteellistä dataa, että satelliiteista on onnistuttu aiemminkin lähettämään mikroaaltoja ja käyttämään niitä kidutuskeinona ihmisiä vastaan.

Hänellä oli myös radioaktivisuuslukemat mukana, jotka hän oli mitannut.

Walbert oli joutunut tietyntaajuisten mikroaaltotaajuuksien säteilytyksen kohteeksi ja näytti myös sen, ettei hän ole ainoa uhri näiden rikosten sarjoissa.

Walbert toi myös julki sen, että Missourin osavaltion edustaja James O. Guest oli aiemmin tutkinut n. 300 elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutuneen tapauksia.

Tietojen mukaan näiden vainottujen kokonainen lukumäärä on maailmanlaajuisesti paljon isompi mitä luullaan.

Yksi näistä Walbertin tapauksista sattui 2004, jolloin hän joutui elektronisen sodankäynnin kohteeksi.

Jeremiah Redford, 27 oli myös kotoisin Wichitasta ja he keskustelivat tämän keksijän (James Walbert) kanssa, kuinka Redford voisi alkaa markkinoimaan Walbertin keksintöä antimikrobiologisesta tiivisteestä alumiinitölkkeihin.

Redford ei kuitenkaan ilmaantunut oikeuden eteen 30. joulukuuta 2008.

Kun sitten tämä bisnes-idea mureni, niin Walbert sai kuulla, että hän saattaisi saada suuria määriä säteilyä itseensä.

Muutama päivä myöhemmin hänen kotiinsa alkoi tulla radioaktiivista säteilyä, joka lävisti hänen ruumiinsa, joka aiheutti mm. jatkuvaa pahoinvointia sekä päänsärkyä.

Samalla alkoi korvissa kuulua äärimmäisen ilkeitä korkeita äänitaajuuksia.

Nämä ovat samankaltaisia kertomuksia, joita eräs USA:n Moskovan suurlähetystön työntekijät tekivät vuonna 1976. Jolloin he joutuivat Neuvostoliiton KGB:n toimesta samankaltaisten elektronisten aseiden kohteiksi Henry Kissingerin mukaan.

Näitä säteilyaseita valmistetaan nykyään useiden puolustusmenoihin liittyvien aliurakoitsijoiden voimin ja yksi näistä on yhtiö nimeltä Raytheon Corporation.

He valmistivat käteen sopivan pistoolinmuotoisen aseen, joka pystyy ampumaan eteenpäin satelliiteista tulevia impulsseja.

Radioaktiivinen piikki joka tulee ulos säteilynä, voidaan kohdistaa ihmiseen tai sotilaaseen.

Sillä välillä kun näitä aseita alettiin kehittelemään ja testaamaan mm. valtaväestön massapidätyksiin tai vihollisjoukkojen hajottamiseksi. Niin tämänkaltaiset aseet voisivat silti päätyä myös muidenkin valtioiden kuten Amerikan käsiin.

Tämä republikaanien edustaja James O. Guest, joka on vielä entinen ilmailualan insinööri sanoi Walbertin tapauksesta, että hänen tapauksensa on hyvä esimerkki. Nyt tämä sama edustaja edustaa Missouria yksityisessa komiteassa.

Guest työskentelee parhaillaan lakia, jolla elektroninen sodankäynti ja sen varjolla harjoitettava kidutus saataisiin loppumaan. Hän sanoi, että on paljon helpompaa olla uskomatta uhreja ja heidän kertomuksiaan. Koska melkein kukaan ei ole valmis uskomaan sitä mitä näille elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutuneille henkilöille on tapahtunut täällä Yhdysvalloissa.

Tämänkaltaiset aseet ovat vaikeasti tunnistettavia mutta todisteet on olemassa, että niistä on USA:n armeijalla patentit olemassa. Olen nähnyt uhreja kertomassa kokemuksistaan joutuessaan elektronisen sodankäynnin kohteiksi ja voin sanoa, että nämä tapaukset ovat tosia.

Jopa yksi Guestin työryhmän jäsenistä kertoi, että myös häntä vastaan oltiin hyökätty ja häiritty mikroaaltoaseilla.

Kun Walbert sai ensimmäisen lähestymiskieltonsa marraskuussa 2008. Niin hän kertoi tuolloin tuomari Pullmanille, että hänen tarinansa mikroaaltoaseilla käytävän elektronisen sodankäynnin kohteeksi joutumisesta oli tosi ja siihen liittyi vielä paljon muutakin. Kuten puhelinsalakuuntelua, kännykkäsignaalien häirintää, kyber-rikoksia.

Walbert myös kertoi, että tähän vainontaan liittyi myös omituisten ajoneuvojen liikkuminen hänen talonsa lähettyvillä, jotka tööttäilivät siitä ohimennessään joka päivä."   Mikä tästä Targetted Individuals touhusta tekee niin aran ? 
dr. Robert Duncan (kuvassa) kun on kehittänyt suurimmat osat näistä elektronisen joukkovainonnan kidutuksen laitteista. Niin nämä CIA:n ja USA:n hallinnon armeijan käsissä olevat kidutuslaitteet maksavat mm. USA:n hallinnolle sekä veronmaksajille todella paljon.

Näillä elektronisen sodankäynnin laitteilla kun maailman salainen hallinto kuvittelee pystyvänsä eliminoimaan kaikki nämä yli 30 miljoonaa ihmistä pois tieltään. Mutta nämä kontrollifriikit eivät kaikki tiedä sitä, että näitä joukkovainottuja ja elektronisesti kidutettavia ihmisiä myös suojellaan mm. palloliittouman taholta. Joten silloin nämä autolla yliajotkaan eivät onnistu. Jolloin nämä Illuminatin eliitin vallassa roikkujat taistelevat jo liian vahvan vastavoiman kanssa, eivätkä suostu luovuttamaan vieläkään, vaikka ovat jo yli satoja eriä hävinneet.

He eivät voi mitään näille satojentuhansien bloggarien sekä internet-aktivistien yhteiselle joukolle, jota vastaan NATO tässä yrittää epätoivoisesti viritellä Hybridisotaansa. Suomeenhan vielä perustetaan tämä Hybridi-osaamiskeskus

Hybridiuhka on korruptoituneen eliitin itse luoma, joka kuvastaa tuota suunnatonta pelkoa, jota nämä psykopaattiset kontrollifriikit kokevat tietoisella mielellä heränneistä valveutuneista ihmisistä.

Kun näiden kontrollifriikkien mukaan valtioiden ihmiset eivät saisi olla luovia sekä mieleltään vapaita. Koska tämä asettaisi suuren uhan tämän koko länsimaisen MATRIX-kehän yläpuolelle.

Jos sinä olet joutunut joukkovainonnan kohteeksi, niin silloin on hyvä mm. hankkia sen kokoinen videokamera, joka mahtuu taskuun. Koska näitä ammattistalkkereita voi kyllä kuvata julkisilla alueilla, koska julkisilla paikoilla kuvaaminen ei ole kiellettyä.


Lähteet:  https://www.youtube.com/watch?v=Rw8F8Fp-GG8&feature=youtu.be

http://www.laki24.fi/aihe/targeted-individual-electronic-harassment-mielenhallinta-termeja-monia/ 

http://www.collective-evolution.com/2016/11/11/cia-document-confirms-reality-of-humans-with-special-abilities-able-to-do-impossible-things/ 

http://mindtechenterprises.com/teslaglasses.html 

https://fightgangstalking.com/what-is-gang-stalking/