http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. helmikuuta 2017

Susanne Päivärinta kyllästyi YLE:n jatkuvaan sensuuriin - Ei jatka enää YLE:llä


Hän jätti tiedotusvälineille viestin, jossa hän kertoo Ylen nykyisen pääjohtaja Atte Jääskeläisen kovasta ja tehottomasta johtamustyylistä, jossa hänen johdollaan Yleisradioon on rakennettu hyvin kallis ja tehoton uutis- ja ajankohtaisohjelmien organisaatio.

Päivärinta kertoi Helsingin-Sanomille, ettei kokenut enää pystymään tekemään vaativaa, yleisölleni tarkoitettua journalistin työtä niiden standardien mukaan, joihin hän itse uskoi.

Jääskeläisellä kun ei ole Päivärinnan mukaan ollenkaan tv-työstä aiempaa kokemusta, tai sitä miten hyviä televisio-ohjelmia tehdään.

Päivärinta kertoo myös kuinka parempi Suomi on sellainen, jossa tv-studioon päästetään yhteiskunnan laidasta laitaan, mutta Jääskeläisen johtamassa Ylessä ollaan nykyisin hyvin tarkkoja siitä, että keitä heidän ohjelmiinsa saa kutsua enää vieraiksi.

Päivärinta kertoo vielä A-studiosta esimerkkinä, kuinka työpäivät ovat raskaita ja niissä käsitellään vain miltei ainoastaan ajankohtaisaiheita, vaikka niitä käsitellään jo aivan tarpeeksi uutislähetyksissä.

Toimittajilla on sitten kulunut aamusta saakka yhden 53-minuuttisen ohjelman toteuttamiseen paljon aikaa, joka on vielä tehty kovassa kiireessä, vailla mahdollisuuksia tehdä syventävää (tutkiva) journalismia.

Päivärinta kertoo vielä, ettei hänellä ole selkeitä suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

Ensimmäisenä Päivärinnan irtisanoutumisesta kertoi Suomen Kuvalehti.


Iltalehti sai haltuunsa vielä Päivärinnan kaikille Yle-kollegoilleen tänään torstaina lähettämän sähköpostin, jossa hän syytti Ylen päätoimittajaa sensuurista. 

- Tätä työtä voi tehdä omalla persoonallaan vain, jos voi ylpeänä pystyä allekirjoittamaan työn jäljen ja tekemisen tavan. Päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Kiitos, kun suostuit haastateltavakseni A-studioon 30.11.16. Otetaanko joskus uusiksi? Sensuurisi ja kova johtamistyylisi tunnetaan jo Japania myöten, sähköpostissa luki.


Voin tähän loppuun sanoa yhden henkilökohtaisen mielipiteen Ylestä ja todeta, että kuinka se muistuttaa yhä enemmän 60- ja 70-luvun stallariaikaa. Vaikka nyt tämä nykyinen stallariaika kulkee tämän kommunistisen Eurostoliiton (EU-kommunismi/yhteisvaluutta/velkavastuu) sisällä.

Onko sellanen luotettavaa journalismia, jossa Ylen pääjohtaja kokoontuu vuosittain salaperäisessä Bilderberg-kokouksissa, joissa maailman varakkain rahaeliitti päättää tulevien vuosien varrelle kaikkea meidän jokaisen päänmenoksi, mukaanlukien tätä Eurostoliittolaista mediasensuuria.

Mikäli Suomen kansalta kysyttäisiin, että nauttisiko tämä Jääskeläinen heidän luottamustaan, niin en uskoisi että tämä luottamusäänestys päättyisi samoin kun kävi EU-äänestyksessä.
Nykyisen Yleisradion hallituksen ovat jo Mikael Jugnerin (kuvassa) aikakauden jälkeen miehittäneet Kokoomuslaiset, joista myös Jääskeläinen on Kokoomuksen politrukki, joka ajaa siellä vain Kokoomuksen epä-isänmaallista politiikkaa läpi.

Kokoomus Yle onnistui muutama vuosi sitten lakkauttamaan entisen pakollisen tv-lupamaksun ja siirsi sen Yle-veroksi, joka on tuonut Ylen johdolle huomattavan paljon lisää miljoonia heidän taskuihinsa. 

Mutta tämän lisäksi he ovat kupanneet sieltä myös veroparatiiseihin useita miljoonia ja sitä varten on tarvittu vain lakkauttaa jonkin kallis tv-ohjelma kesken kauden. Jolla tämä rahojen kuppaaminen veroparatiisien Holding tileille on onnistunut, siivoamalla ne ensin joidenkin juuri lakkautettujen tv-ohjelmien tuotannollisista taseista pois.

Vapaamuurari sarjan isokenkäiset valkokaulusrikolliset kuvittelevat, että he voivat myös Ylellä tehdä mitä lystäävät ja lypsää suomen veronmaksajien rahoja ulkomaisille Holding tileille.

Ylen ohjelmien taso on laskenut jo viimeisessä 10-vuodessa niin huonoiksi, etten pysty katsomaan nykyään mitään Ylen edes ajankohtaisohjelmia, koska alkaa verenpaine nousemaan viimeistään siinä vaiheessa, kun siellä näkee jonkun työttömien kyykyttäjän puhumassa mm. tempputyöllistämisestä. Tai näitä Kokoomuksen sekä Demarien ja Keskustan omahyväisiä narsisteja hymyilemässä tv-kameroille kertomassa siitä, kuinka he haluaisivat kasvattaa työllisyyttä. 

Nämä narsistiset puoluejohtajat haluaisivat kasvattaa yksityisille Holding tileille lisää miljoonia, jotka ovat siellä heille luvattu palkkio hyvin tehdystä työstä pimeyden hyväksi. Koska jokainen vapaamuurari, joka on 33-asteen sarjassa on vannonut valansa Luciferille, joka on langennut henkiolento. 

Tämän jälkeen myös näistä vihtahousujen palvojista tulee myös langenneita ja he alkavat käyttäytymään kuin olisivat jumalasta seuraava. Vaikka tuo heidän energiansa ei ole mistään jumalasta peräisin, vaan se on tätä Luciferin tummaa energiaa, jota he hyödyntävät mm. pankkijärjestelmän/koronkiskonnan sekä velkaannuttamisen avulla meidän ihmisten selkänahasta itselleen osinkoina.

Ylen tehtävänä ei tulisi olla mikään Holding yhtiöiden veroparatiisi imuri, jolla nämä rötösherrat imuroivat veronmaksajien rahat näihin yksityisille Holding tileilleen.

Ylen sensuurikin on toiminut vain sen takia, koska CIA:n edellyttämän informaatiosodan doktriini edellyttää valtiolliselta mediamonopolilta rankkaa sensuuria, johon Atte Jääskeläinen on YLE:llä myös sitoutunut. Näitä Ylen johtajia sekä muutamia Ylen toimittajia myös lahjotaan CIA:lta, jotta tämä sensuuri saadaan toimimaan.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005081822.html