http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. helmikuuta 2017

Ranskalaisessa ydinvoimalassa tapahtunut räjähdys - Lehdistö vaikenee


Ranskalaisessa Flamanvillen ydinvoimalan konehuoneessa sattui räjähdys varhain aamulla.

Le-Figaro lehden mukaan voimalassa loukkaantui viisi ihmistä hengitettyään savukaasuja. EDF:n energiayhtiöt taas kertoi, että voimalan 1300 watin reaktori 1 kytkettiin pois päältä heti räjähdyksen jälkeen. Räjähdys tapahtui 9.40 paikallista aikaa, jolloin palokunta myös hälytettiin paikalle räjähdyksen vuoksi. 


Voimala sijaitsee 25 kilometrin päästä Cherbourgista.


Maailmalla on säteilymittausasemia, joista pitäisi näkyä reaaliaikaiset säteilylukemat, joista yksi toimii osoitteessa: http://radioactiveathome.org/map/


Esimerkiksi Helsingin keskustassa Töölössä olevan mittausaseman säteilylukemat ovat tällä hetkellä STUK:n mukaan 0,118 mikrosieverttiä tunnissa.

Suomen säteilyturvakeskuksen kuuluisi lain mukaan seurata näitä säteilytasoja ja mikäli Tsernobylin kaltainen ydinonnettomuus uusiutuisi ja sen mukana tulisi myös tänne mahdollinen säteilypilvi. Niin STUK:n kuuluisi siitä raportoida median kautta.

Mutta tämän Iltalehden yhden uutisen jälkeen ei enää tästä koko ydinonnettomuudesta olla enää uutisoitu mitään, koska väitettiin asiantuntijoiden todenneen, ettei siitä olisi enää mitään vaaraa muille.

Silloin kun Japanin Fukushiman ydinkatastrofi tapahtui 11.3.2011, niin silloin suomenkin kaikki iltapäivälehdet käyttivät sitä irtonumeroidensa myynnin maksimoimiseen, jota luotiin tuolla jännitykseen ja pelkoon pohjautuvalla journalismilla.


 Iltalehden valemedia kertoo taas omiaan.

Vaikka tämä Ranskalainen Le-Figaro -lehti kertoi jo, että ydinvoimalassa olisi viisi ihmistä loukkaantunut lievästi hengitettyjään savukaasuja, niin tämä Iltalehden valemedia otsikoi sen, että "Turmassa voi olla loukkaantuneita".

Eli ensin kerrotaan, että voi olla loukkaantuneita. Sitten kerrotaan että loukkaantuneita on 6. Tuon jälkeen Reuters sitten voi ilmoittaa jälleen, että loukkaantuneita voi olla lisää, jonka jälkeen CIA:lta saattaa tulla jälleen uusi disinformaatio-ohjeistus, jolla näitä uutisia kuuluu muokata niin, että ne sopivat CIA:n disinformaatio-ohjelman standardeihin.

Propagandan kun ei koskaan kuulu saada kriittistä ajattelijaa ajattelemaan, vaan se on tekosyy antaa näille moraalittomille pelkureille tekosyy olla ajattelematta lainkaan.


CIA:n entinen pääjohtaja William Caseyhan sanoi aikanaan, että tämä CIA:n luoma median disinformaatio-ohjelma on siinå vaiheessa valmis, kun Amerikan väestö uskoo näihin valheisiin, joita heille uutisina myydään.

Nyt nämä valemediat ovat sitten aloittaneet vielä sodan vaihtoehtoisia totuusmedioita vastaan, koska nämä totuusmediat uhkaavat jo liian tuntuvasti valemedian näkyvyyttä ja saavat ihmiset hereille.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702092200067917_ul.shtml