http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. helmikuuta 2017

David Brock fantasioi Alex Jonesin radio shown lakkauttamisesta

 
Suursijoittaja George Sorosin rahoittaman Media Matters for America järjestön toiminnanjohtaja David Brock fantasioi jo Alex Jonesin radio shown sekä muiden vaihtoehtomedia sivustojen lakkauttamisesta. Hänellä kun on lähtenyt jo mopo keulimaan liikaa, koska Soros on maksanut hänelle on miljoona lahjuksia.

Tämä on juuri tyypillinen esimerkki siitä, että miten nämä miljoona lahjukset saavat tällaiset täysi-ikäiset miehet käyttäytymään kuin uhmaikäiset pikkukakarat. Jolloin heille tulee tuo miljoona lahjusten tuoma tunne siitä, että he olisivat jumalasta seuraava.

George Sorosin kaltaiselle finanssipelurille tällainen elämä on arkipäivää, mutta Brockilla nousi keltainen neste jo hissillä päähän vasta viime aikoina, jolloin hän sai Sorosilta miljoonia dollareita lahjuksia sitä varten, että pystyisikö hän kaatamaan näitä USA:n hallinnon virkamiesten rikoksia sekä pedofiili-rinkejä paljastavia internet-sivustoja.

Alex Jonesin perustama Infowars.com on edustanut Amerikassa vaihtoehtomedioiden monopolia, jolla on jo yli parinkymmenen vuoden kokemus tästä kentästä. Mutta Infowarsin toimintaan kuuluu myös joka päiväinen radio-ohjelma, jota lähetetään myös lauantaina sekä sunnuntaina välillä vaihtuvin juontajin.

Jonesin hieman teatraalinen ja agressiivinen tyyli on myös ärsyttänyt monia ja tästä syystä häntä on mm. dissattu vaikka miksi Sionistien agentiksi jne. Mutta ne jotka Jonesin tietävät, niin huomaavat sen että juurikin tämänkaltaisella teatraalisella sekä hieman adrenaliinimaisella showlla saa parhaiten Amerikkalaiset ihmiset hereille. Missä mr. Jones on tehnyt viimeisten parinkymmenen vuoden sisällä erittäin arvokasta työtä.


Brock haluaisi lakkauttaa Facebookin vaihtoehtomedia uutisoinnit

Amerikkalainen toimittaja Eric Schmidt edustaa monikansallista Alphabet Inc. nimistä yhtiötä, joka on tekemisissä Googlenkin kanssa. Niin viime joulukuussa 14.12.2016 Schmidt oli kutsunut koolle joukon vaikutusvaltaista porukkaa teollisuuden alalta, joilla oli tapaaminen vastavalitun presidentti Trumpin kanssa.

Tammikuussa 17.1.2017 Politico uutisoi että Schmidt oli ennalta ilmoittamatta ilmaantunut Trump Toweriin, jossa hän oli lounastanut Jared Kushnerin kanssa, joka on Trumpin kiinteistöyhtiöiden toiminnassa mukana. Hän on vielä naimisissa Trumpin tyttären Ivanka Trumpin kanssa.

Tässä kirjassa "Media Matters, The Top Watchdog Against Fake News and Propaganda: Transforming the Media Landscape", jonka Brock julkaisi jo yksityisesti tammikuussa, jotta saisi kerättyä kirjalle rahoitusta.


Tässä teoksessa kerrotaan se kuinka tämä valtamedian korporaatioiden suunnitelma hyökätä vaihtoehtomedioita vastaan syyttämällä vaihtoehtomedioita valeuutismedioiksi. 


Hyökkäyksen kohteina ovat erityisesti USA:ssa mm. Breitbart.com, jota on luonnehdittu eräänlaiseksi Amerikan MV-lehdeksi, jota rahoittavat vielä ekstremitisteiksi luokitellut miljardöörit, jotka ovat näitä hyvin varakkaita henkilöitä, joilla ei ole satanistinen agenda. Eli eivät ole näitä rahamiehiä, jotka ovat vannoneet valansa alakerran vihtahousun kanssa.
Brock on nyt rakentamassa poliittista narratiiviä siitä kuinka saisi Amerikkalaiset äärivasemmistolaiset hyökkäämään konservatiivien kimppuun. 
Tällainen tekniikka on hyvin yleinen rahaeliitin keskuudessa, jossa se vain tällä narratiivilla harhauttaa keskiluokan myös hyökkäämään köyhien kimppuun, syyttäen siitä että työläisten pitäisi maksaa näiden köyhien elatus. Mutta mitenkäs se olikaan kuinka nämä 12 miljardin suomalaisenkin yrittäjän velat muutettiin pankkiiririkollisten taikatempulla 2016 vuoden loppuun mennessä 354 miljardin suuruisiksi. 

Oli tapahtunut Suomen hallinnon taikatemppu, johon Suomen valtio myi näiden yrittäjien velat vain 100 000 eurolla Norjalaiselle perintätoimistolle ja sponsoroi sillä samalla yli 11 000 suomalaisen yrittäjän itsemurhan aiheuttaman tuoton. 


Google julisti 14.11.2016 sodan valeuutisia vastaan

Vain kuusi päivää Donald J. Trumpin tullessa Amerikan presidentiksi, New York Times julisti tiedon, että Google oli julistanut sodan valeuutissivustoja vastaan.

Mutta tähänkin sisältyy CIA:n silmänkääntötemppu, joka on perustunut valtamedian (valemedia) toimintaan.

CIA:n entinen johtaja sanoi näin vuonna 1981; 

"Hyvin tunnettumme vääräntiedon levitysohjelmamme on silloin valmis, kun kaikki amerikkalaisten ihmisten julkiset mielipiteet ovat valhetta."

Tämä oli aika hyvin kiteytetty, koska tämä asia on juuri näin.

Nyt CIA:n ja Pentagonin luomalla narratiivilla hyökätään Infowarsin ja Breitbartin sekä suomessa MV-lehden kaltaisia internet-sivustoja vastaan ja syytetään näitä sivustoja valemedioiksi. Mutta ei perustella millään muulla näitä kuin, että syytetään niitä valheiden levittämisestä.

Vaikka asia on ollut koko ajan toisinpäin, että valtamedia on syöstänyt jatkuvasti valeuutisia, joita se on uutisoinut uutisina.

CIA:n retoriikka on toiminut tässä koko maailman valtamediassa juuri sillä narratiivilla, että miltei kaikki propagandaan liitetyt asiat ovat aina toisinpäin miten ne meille uutisissa kerrotaan.

Juha Sipilä ilmoitti että opiskelijoita ei leikata ja opiskelijoilta leikattiin.

Sipilä ilmoitti myös ettei postia olla pilkkomassa osiin ja posti laitettiin lihoiksi.

Nokia ex-johtaja Stephen Elop sanoi, ettei hän ole Troijan hevonen, vaikka hän oli Microsoftin ja Nokian välisen sisäpiirikauppojen troijan hevonen.

Carl Haglund kertoi muutama vuosi sitten puolustusministerinä, ettei tämä Naton isäntämaasopimus juttu vie lähemmäksi Natoa, vaikka se vei Suomea lähemmäksi Natoa.

Valepukit siis johtavat tätä maailmaa sekä Suomea ja näitä Nokian kaltaisia suuryhtiöitä. Joten näiden valepukkien kanssa pitää osata silloin pelata oikein ja kääntää jokainen heidän sanomansa asia toisinpäin, niin silloin olette päässeet näiden valepukkien retoriikan tasolle.Google on siis todellisuudessa hyökkäämässä internetin totuusmedioita vastaan, koska tuolla valemedialla he tarkoittavat tätä valemedian vastakohtaa.

Totuus peittoaa valheet, siinä missä valo tuo pimeään huoneeseen valoa.

Jos valtamedia edustaa tätä pimeää huonetta ja vaihtoehtomedia sitä valaistua huonetta. 

Niin jos pimeällä huoneella on monopoliasema (kaikki raha ja valta), niin pimeät huoneet eivät kestä valoa. 

Jos tätä valoa edustavat vaihtoehtomediat, niin mikä olisikaan parempi keino suojata tämän valon lisääntymistä, kuin yrittämällä kieltää valon (vaihtoehtomedian) valta.

Joten miten valoisa huone (totuus) voi edustaa pimeätä huonetta (valhe), jos pimeä huone (valhe) syyttää valoisaa huonetta (totuus) pimeydestä (valhe) ? 

Huomaatteko miten helppoa on valveunessa olevien ihmisten julkisen mielipiteen hallinta, jos heidän tietoisuutensa elää vielä siinä pimeydessä (valhe/pelko/epätietoisuus).

Mutta tässä valveunessa elävien ihmisten on myös mahdollista irroittautua tästä vanginvartijatietoisuuden psyykkisestä paradoksista ja herättämällä oman korkeimman itsensä ja ylipersoonan voima, niin ihmisestä kasvaa silloin yksikö, joka ei enää tarvitse näitä valemedian (Helsingin-Sanomat, MTV3 Uutiset, YLE:n uutiset) hypnoottisia käskyjä siitä, että mikä on totta ja mikä ei. 

Vaan tämän jälkeen ihmisestä tulee myös luova ja hän voi alkaa vaikka kirjoittamaan kirjoja sekä keskittymään siihen itse luomiseen, eikä enää tarvitse kulkea muun ihmismassan mukana nämä valemedioiden (valtamedia) siteet silmillä eläen tuossa vanhassa ja kaavamaisessa joukkomielenmuokkauksen tilassa, jossa vaikutti tuo epätietoisuuteen kuuluva pelko sekä epävarmuus.Nämä David Brockin kaltaiset narsistit eivät tule missään vaiheessa saamaan suljettua tätä tietoisella mielellä heränneiden joukkoa, koska tämän planeetan värähtelyt nousivat jo Schumannin resonanssista +36 viimeisen vuoden sisällä. Joten tämä henkinen ulottuvuuden tasonnousu sekä maan perusvärähtelyn ollessa korkeami, on tänne tullut jo sellainen henkinen ulottuvuus, joka on siirtänyt tämän planeetan kolmiulotteista matriisia jo neljänteen ulottuvuuteen, jossa ihmismielen kapasiteetti muuttuu ulos tuosta laatikkomaisesta todellisuudesta.


Vaikka nämä Brockin kaltaiset kontrollifriikit elävät kuin uhmaikäiset pikkulapset, joiden on pakko pakottaa viereisen hiekkalaatikon tarharyhmä heidän kurinpitonsa alle. Niin siitäkin huolimatta tällä Tellus-planeetalla ei tarvitse näiden negatiivisten sielujen pomottelun alle alistua.

Sillä vain tämän muutaman negatiivisen avaruusrodun retoriikka on ollut tämä, että heillä on aina ollut tuo sisäinen pakko saada hallittua muita ihmisiä ja he saavat vain muiden ihmisten peloista itselleen energiaa ja sille myös tämän ns. Saksassakin vuonna 1776 perustetun Illuminaatin salainen maailmanvalta on perustunut.

Nyt tuot heidän ponzinsa on kuitenkin alkanut kaatumaan ja Kaliforniassa pidätettiin jo joukko pedofiilejä, joten nämä rahaeliitin korruptoituneet ja sielunsa Luciferille myyneet huijarit tulevat menettämään lopulta kaiken poliittisen sekä taloudellisen valtansa, koska heidän kaikki varansa takavarikoidaan. Vaikka vielä toistaiseksi he istuvat suurien vuorten kokoisien kultaharkko kasojensa päällä.Lähde:  http://www.infowars.com/leaked-docs-brock-conspires-with-facebook-google-to-shut-down-conservative-media/