http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. elokuuta 2016

JFK:n lentokenttää evakuoidaan, ampumavälikohtauksesta raportoitu


New Yorkissa sijaitsevaa kansainvälistä JFK:n lentokenttää evakuoidaan tietojen mukaan, koska alueella raportoidaan tapahtuneen ampumavälikohtauksen.Laukauksia kuultiin tietojen mukaan terminaali 8:ssa. Alueen evakuointi on käynnissä.


Ensimmäisenä googlen hakukoneen mukaan tapauksesta ensin uutisoi Venäläisomisteinen RT. Mutta vieläkin omituisempi juttu on se, kuinka google näytti että 20 tuntia sitten tästä raportoitiin jo hyvin suositulla salaliittoaiheisella God likes Productions  -keskustelufoorumilla.

Indepentin mukaan ammuskelu alkoi JFK:n lentoaseman sisällä Terminaali 8:ssa n. 21.30 paikallista aikaa.

Silminnäkijä kertoi kuuleensa kaksi aseen laukausta alueella.

Paikallisen poliisin antaman tiedon mukaan JFK:n lentoasemalla on nyt kaikki lennot peruutettu väliaikaisesti.


False-flag operaation mahdollisuus ? 

Mikäli tässä on kyseessä false-flag tapaus, niin siinä tapauksessa todennäköisesti myöhemmin raportoidaan vielä useimmista kuolonuhreista. Mutta koska tilanne on vielä tällä hetkellä hyvin tuore, niin tässä vaiheessa joudumme vielä odottelemaan tiedotusvälineiden seuraavaa raportointia.

False-flag iskujen toteutuksesta kun vastaavat tiedustelupalvelut, jotka myös vastaavat näihin operaatioihin liittyvän propagandan julkaisuaikataulusta myös. Joten tässä suhteessa näissä tapauksissa tulisi olla äärimmäisen tarkka, että onko kriisialueelta uutiskanaville tuleva tieto oikeaa vai väärennettyä tietoa.

False-flag iskujen tiedotus on aina erittäin sekavaa, koska sillä varmistetaan se, ettei oikeaa tietoa pääse alueelta eteenpäin. Ettei vaan totuus paljastuisi, että kyseessä onkin USA:n hallinnon, FEMA:n, Homeland Securityn sekä tiedustelupalveluiden ajama false-flag operaatio.Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001240169.html

 http://www.independent.co.uk/news/world/americas/jfk-airport-shooting-shot-fired-terminal-8-latest-update-live-a7191171.html

https://www.rt.com/usa/355938-jfk-airport-shooting-evacuation/