http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. elokuuta 2016

USA:N F15-hävittäjät aloittavat kohta Venäjä-ilmasotaharjoitukset Suomen yllä


USA:n ilmavoimien F15-hävittäjät aloittavat viikon päästä "Atlantic Resolve" ilmasotaharjoitukset Suomen yllä Suomen ilmavoimien Hornettienkanssa, jossa simuloidaan ilmataistelutilannetta Venäjän ilmavoimien kanssa.

Tätä virallista ilmasotaharjoituksen strategiaa ei tietenkään kerrota suomalaisille, jottei vain totuus tulisi julki siitä, että kyseessä on Venäjän ilmavoimien kanssa simuloitu ilmataistelu Suomen yllä.

Mikäli Suomi liittyy Natoon ja syntyisi sotilaalinen konflikti idän ja lännen välillä, niin Suomi joutui automaattisesti tuon sotilaallisen konfliktin puskurimaaksi. 

Silloin myös ilmataistelut käytäisiin ensin pääosin Suomen yllä ja tätä tässä USA:n ilmavoimat ja Nato myös hakevat.

USA:n armeija F15-hävittäjineen ovat todellisuudessa miehittäjiä, eivätkä mitään sotilaallisia liittolaisia. 

NATO ja USA:n armeija toimii yhtä samalla röyhkeydellä tässä kuin Natsi-Saksa operaatio Barbarossan aikoihin, jolloin Suomea käytettiin röyhkeästi Venäjälle hyökkäyksen puskurimaana.Juuri tähän samaan aikaan Venäjän valtionjohto esitti useille Euroopan maille kustun tulla lentoturvallisuusneuvotteluihin.


Lehtitietojenmukaan Viro, Latvia, Puola, Liettua ja Ruotsi eivät ainakaan vastustaneet kutsua, mutta nyt fasistinen Helsingin-Sanomat julisti, ettei yksikään maa aio hyväksyä kutsua.  

Näin toimii sionistien hallitsema sekä omistama valtamedia, joka kääntää kaikki faktat valheiksi, jotta näillä valheilla saataisiin muokattua suuren joukon mielipiteitä.Helsingin-Sanomat pidättää kaiken oikeuden julistaa Venäjävastaista mielipidettä itsellään, koska heidän mediakonserninsa osakkeenomistajista suurin osa ovat hyvin vaikutusvaltaisia sionisteja.


Mutta myös Helsingin-Sanomien mediakonserni Sanomamedia omistaa myös useiden lääketeollisuuden suuryhtiöiden osakkeita. Joten tästä syystä Helsingin-Sanomissa et kuule yhtä ainuttakaan artikkelia, jossa kritisoitaisiin näitä suuria lääkeyhtiöitä.


Nyt Helsingin-Sanomien johto tekee kaikkensa, jotta se saisi jokaisen Suomen kansalaisen aivopestyä kannattamaan tätä Suomen Nato-militarisointia.


Se on aina käyttänyt hyväkseen ei valveutuneiden suomalaisten huomion kääntämistä pelkoon, jolla näiden massojen huomio saadaan lamaannutettua ja silloin kun tämä ihmislauma saadaan peloteltua Venäjän pelolla. Niin silloin he lopulta hyväksyvät sotatoimet Suomen ja Venäjän välillä, johon nämä sotakiihkoilijat globalistit pyrkivät.  

Mutta jos olet sodanvastainen aktivisti, niin silloin joudut Helsingin-Sanomien toimesta mm. mustalle listalle. Sinusta ei silloin saa kirjoittaa yksikään suuri sanomalehti, mutta lisäksi mustalle listalle päätyvät henkilöt joutuvat myös poliittisen työsyrjinnän kohteiksi. Esimerkiksi toimittajat jotka tälle listalle päätyvät, eivät tule enää työllistymään missään siellä, missä vaikuttaa nämä samat suuret media-alan yhtiöt. Taiteilijoiden kohdalla taas voidaan jäädyttää apurahojen saanti jne.  Ylelläkin vaikuttanut toimittaja Pekka Ervasti sai lähteä, koska hän kirjoitti Ylellä USA:n hallintoa kritisoivan blogikirjoituksen, joka oli Ylen johdolle liikaa.

Tämä ns. poliittinen korrektius on todellisuudessa sitä, että sinun tulee olla vain sitä mieltä kuin poliittinen ja korruptoitunut eliitti. Eli joko kannatat USA:ta, tai sitten olet hiljaa.


Mutta siinä tapauksessa jos uhmaat tätä poliittisen korrektiuden sääntöä, niin muuten voit päätyä tälle mustalle listalle, joka tuhoaa pahimmillaan sinun työurasi tai jopa maineesi kokonaan ja nykyaikaisessa yhteiskunnassa tällainen poliittinen leimautuminen on se viimeisin asia, jota kukaan haluaa kokea, koska niin moni pelkää lähteä kulkemaan omaa reittiään ja polkuaan.


Kuitenkin se todellinen poliittinen vainonta jota tässä maassa ollaan tiettyjä suomalaisia kohtaan harjoitettu, on tullut enimmikseen vain niiden unessa olevien suomen kansalaisten taholta, jotka eivät halua herätä vieläkään tästä unesta.


Kylmä totuus kun on, että mitä pidempään luet Helsingin-Sanomien kaltaisia lehtiä tai katsot tv-uutisia, niin sitä syvemmällä unessa edelleen olet, jollet kykene erottamaan todellisuutta tästä valveunesta.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/yhdysvaltojen_f-15-havittajat_aloittavat_viikon_paasta_harjoitukset_suomen_ylla/9094495