http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 12. elokuuta 2016

Senaattori Rand Paul: Hillary Clintonin kuuluisi olla vankilassaAmerikkalainen Kentuckyn senaattori Rand Paul uskalsi viimein sanoa totuuden siitä, että kuinka Hillary Clintonin kuuluisi olla vankilassa, koska hän aseisti terroristijärjestö ISIS:stä.

                                          Kuvassa Kentuckyn senaattori Rand Paul.


Tämä käy ilmi Wikileaksiin vuodetuista Clintonin sähköposteista.

USA:n oikeusjärjestelmä kuitenkin on niin kiero, että se suojelee näitä oikeita rikollisia, joita istuu aina jenkkihallinnon sisällä korkeissa ja julkisissa viroissa. 

Hillary Clintonia erityisesti suojellaan tällä hetkellä, jottei hänen presidentinvaalien kampanja menisi puihin, koska Donald Trump on eliitin inhokki ehdokas USA:n presidentiksi. Hän on mies jolla on liikaa omaa rahaa (miljardeja), joiden avulla hän vielä pystyy rahoittamaan miltei kokonaan oman presidentinvaalikampanjansa.USA:n presidentinvaalien ehdokas Trump jopa uskalsi laukoa suoraan vuorokausi sitten, että USA:n nykyinen presidentti Barack Obama ja Hillary Clinton ovat terroristijärjestö ISIS:sin alkuperäisiä perustajia

Tämä kertoo jo hieman sen, että millä tasolla USA:n presidentinvaalien peli on jo tällä hetkellä.

Hillaryn suosio laskee globalistien silmissä ja he yrittävät vielä epätoivoisesti pitää Hillaryn puhtoista kiiltokuvaa esillä syöttämällä näitä valheita Hillary Clintonin hyvyydestä. Jopa suomen Helsingin-Sanomat julkaisi artikkelin eilen siitä, kuinka Hillary viha kasvaa maailmalla.

Helsingin-sanomat kun nyt sattuu olemaan kasaarijuutalaisen eliitin omistuksessa ja heidän omistamiensa medioiden poliittinen agenda on sionistinen, johon kuuluu USA:n hallinnon palvominen.

Joten jos olet hesarin toimittaja, niin silloin joudut syleilemään jokaisessa Amerikkaa koskevassa artikkelissa yhdysvaltoja ja halaamaan amerikkaa kaikilla verbeillä, tai muuten tulee potkut jos erehdyt kritisoimaan yhdysvaltain hallintoa.

Nämä sotaa ja niiden joukkomurhia ihannoivat eliitin globalistit ovat sitten vielä keksineet keinon, jolla he hyökkäävät näitä mm. USA:n hallintoa kritisoivien kimppuun syyttäen heitä Venäjän hallintoa kannattaviksi trolleiksi. Vaikka todellisuudessa mitä suurin osa näistä aktivisteista, jotka eivät siedä USA:n hallinnon sotapolitiikkaa, eivät ole kiinnostuneita mitä Venäjän hallinto tekee tai puuhaa.

Tämän vuoksi tämä koko Venäjän trollien ajojahti sekä poliittinen vaino on ollutkin Naton kybersodan salainen strategia, jota myös YLE:n toimittajat noudattavat. Vaikka suomen perustuslaki kieltää poliittisen vainonnan mielipiteiden vuoksi, niin Naton kybersota sallii sen kaikissa EU-maissa, jos se noudattaa salaista Naton kybersodan strategiaa, jossa toisinajattelijoiden poliittinen vainonta on sallittua ja nykyaikana toisinajattelijat ovat yhä suuremmissa määrin internetissä vaikuttavia ja kirjoittavia mm. bloggareita. Koska siellä heidän sananvapauttaa ei rajoita vielä toistaiseksi juuri yksikään blogi-portaali. Mutta sen sijaan Facebookista on tullut jo ankara sensuurin kehto.


Erityisesti sellaiset henkilöt, joilla on paljon poliittistakin vaikutusvaltaa internetissä, joutuvat nykyään kärsimään näitä 30 vuorokauden banneja Facebookissa. 

MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin julkaisi tämän postauksen, jossa kyseenalaisti Isiksen toiminnan. 

Niin siitä seurasi välittömästi 30 vuorokauden mittainen kirjoituskielto ilman mitään asiallista perustetta.

Ex-verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen sai myös tämän kuun alussa 30 vuorokauden mittaiset bannit Facebookkiin, vain sen takia koska hän on nykyään Itä-Ukrainan kapinallisalueella Donetskissa vaikuttava mediatoimija, jolla on yhteyksiä myös Johan Bäckmaniin asti. 

Mutta jos taas olisit vain joku Facebookkia käyttävä vähemmän tunnettu henkilö, niin ei silloin Facebookin sensoreita kiinnota alkaa sinua tuolta bannaamaan vain tuollaisten päivitysten takia, koska sosiaalinen verkostosi ja tunnettavuutesi ei olisi tarpeeksi suuri poliittiseen sensuuriin asti.

MV-lehteä vastaan taistelevat sensorit ja heidän suurin tappio tähänkin asti on ollut se, etteivät heidän resurssit riitä bannaamaan kaikkia niitä yli 100 000 päivittäistä MV-lehden lukijaa Facebookista, jotka näitä MV-lehden artikkeleita linkittävät omille Facebook seinilleen. Tässä suhteessa päätoimittajan bannaaminen kuukaudeksi on kuin ampuisi tykillä kärpäsiä.

Lähteet: http://theduran.com/senator-rand-paul-says-hillary-clinton-in-prison-she-biggest-advocate-arming-isis-syria-video/

http://www.dailywire.com/news/7960/wikileaks-hacked-emails-include-hillary-arming-james-barrett  

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1470802295942