http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 15. elokuuta 2016

Hyrylässä vuosi sitten perheenäidin surmannut todettiin syyntakeettomaksi


Hyrylässä vuosi sitten 48-vuotiaan perheenäidin surmannut 34-vuotias mies todettiin mielentilatutkimuksessa syyntakeettomaksi. 

Mielentilatutkimuksessa todettiin, ettei surmaaja ymmärtänyt tekonsa laatua.

Miehellä ei kuitenkaan ollut aikaisemmin diagnosoitu mielenterveydellisiä ongelmia.

Lääkkeiden käytöstä taas ei media kertonut mitään.

Henkirikos tapahtui  Hyrylässä viime vuoden marraskuussa 2015, kun 48-vuotias nainen oli tullut Hyrylään perjantai-iltana työkavereidensa kanssa marraskuun 27. päivä. 

Seurue vietti ensin aikaa paikallisessa ravintolassa, josta nainen poistui hieman enne yhtä yöllä.

Sieltä nainen soitti aviomiehelleen ja pyysi häntä hakemaan hänet kotiinsa Vantaalle. Mies lähti heti liikkeelle, mutta sai sitten lopulta puhelun vaimoltaan, jossa puhelimessa oli hätääntynyt ääni.

Mies kuuli kuinka vaimo sanoi puhelimessa kolme kertaa "ai" ja sen jälkeen puhelin hiljeni. 

Surmaaja oli iskenyt uhriaan 41 kertaa puukolla. Uhri ja surmaaja eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Mies anasti lisäksi uhrilta omaisuutta, kuten käsilaukun, jonka vuoksi häntä syytetään myös törkeästä ryöstöstä. 

Poliisi otti murhasta epäillyn kiinni surman jälkeisenä päivänä, koska mies oli tallentunut alueen valvontakameroihin.

Viime huhtikuussa surmaaja kertoi oikeudelle muistavansa surmayöstä vain sen, että lähti kotoaan yöllä ja kävi jonkun kimppuun. Hän tiesi surmanneensa jonkun, mutta hän ei taas muistanut teosta sen enempää.

Olen hakenut hoitoa, että alkaisin muistamaan, 34-vuotias mies totesi oikeudessa.

Hyvin paljon viitteitä MK ULTRA-käytökseen


Juuri tämän kaltainen käyttäytyminen surmaamishetkellä viittaa hyvin paljon MK ULTRA -käytökseen.

MK ULTRA ohjelmointi kun perustuu personallisuuden rikkoutumiselle, jolloin tietyistä triggereistä kaksoispersoonan alter-ego kytkeytyy päälle.

MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin sisälle perustuva alter-ego on se, jolle tämä selittämätön käytös perustuu ja sillä myös selittyy se, miksi MK ULTRA:n ohjelmoinnin alla oleva henkilö ei muista alter-egonsa käyttäytymisestä juuri paljoakaan.

Hyrylän surmaajan lääkereseptit kun kuitenkin ovat salaisia tietoja, kuten myös jokaisen potilaan mahdollinen potilasrekisterikin. Joten tässä suhteessa on hyvin vaikea lähteä selvittämään, että käyttikö Hyrylän surmaaja mahdollisesti ennen tekoaan SSRI-masennuslääkkeitä, joita jokin paikallisen terveyskeskuksen lääkäri oli hänelle mahdollisesti aikaisempina vuosina määrännyt keskilievään masennukseen.


Suomalaisten lääkärien lahjontaan käytetään vuosittain n. 30 miljoonaa euroa lahjontarahaa


Keskimäärin per lääkäri lahjontarahaa tulee n. 10 000 euroa per lääkäri näiltä monikansallisilta lääketehtailta. 

Syy siihen on yksinkertainen, sillä näitä masennuslääkkeitä täytyy saada YK:n Agenda 21 mukaan myytyä niin paljon, että se on näille lääkejäteille kannattava bisnes. 

Mutta siihen sisältyy vielä sellainenkin puoli, että nämä useat masennuslääkkeet saavat käyttäjänsä vieläkin huonompaan kuntoon. Jolloin se ajaa usein potilaat mm. itsemurhiin ja jopa väkivaltaiseen käyttäytymiseen, milloin tämänlainen kehitys edistää suoraan YK:n Agenda 21 mukaista depopulaatiota. 


SSRI:n serotoiininestäjät ovat kuitenkin masennuslääkkeistä siinä erityisiä kapseleita, että ne saavat käyttäjillään usein aikaan hyvin voimakasta agressiivista käyttäytymistä sekä ajattelua aikaan. 

Nämä agressiiviset ajatukset ja käyttäytyminen on seurausta serotoiinin toiminnan lamaannuttamisella, jonka nämä SSRI-masennuslääkkeet saavat aikaan.

Mutta satanisteista koostuva SSRI-lääkkeiden lääketehtaiden johto taas pirullisesti ja salakavalasti markkinoi näitä SSRI-lääkkeitä eräänlaisina Prozacin kaltaisina "onnellisuuspillereinä." Vaikka ne ovat todellisuudessa juurikin päinvastaisia.  

Serotoiinin toiminta onkin täysin tahallisesti ymmärretty väärin lääketeollisuudessa, koska todellisuudessa serotoiinin toiminta on se, joka määrittää ihmisen terveen mielenterveyden sekä onnellisuuden. Sillä esimerkiksi henkilöt, jotka juovat hyvin paljon alkoholia ja lukeutuvat tähän ns. rappioalkoholistien joukkoon. Niin juuri heillä serotoiinin määrä heikkenee radikaalisti ja tämä sitten aiheuttaa tämän voikammaan masennuksen, joka on tämän ns. rappioalkoholismin pääaiheuttaja. 

Että jos rappioalkkiksella on jo juomisesta vähentynyt serotoiinin määrä suuresti, niin pitäisikö hänelle vielä sen lisäksi määrätä SSRI-masennuslääkkeitä, joka vähentäisi vieläkin enemmän heidän serotoiininsa määrää, joka sitten mahdollisesti jo altistaisi itsetuhoisuudelle jne.

Mutta tämä koko serotoiini asia on hyvin suuri tabu, josta varsinkin lääketeollisuuden puolella ei juuri kenelläkään edes asiantuntijalla ole oikeutta puhua julkisuudessa. Koska se voisi pahimmillaan aiheuttaa näiden SSRI-lääkkeiden miljardivoittojen tulovirran katkaisun.

SSRI-lääkkeet ovat aina aiheuttaneet käyttäjilleen voimakkaita agressiivisia reaktioita käyttäytymiseen sekä ajatteluun ja kaikki johtuu siitä, että nämä SSRI-lääkkeet estävät aivojen serotoiinin kulkeutumisen eteenpäin. 

Tämän takia miltei kaikki koulusurmaajat käyttivät SSRI-lääkeryhmän masennuslääkkeitä ja tämä on ihan dokumentoitu fakta jonka tilastot löytyvät internet-sivustolta: https://ssristories.org/


Jokainen SSRI-lääkkeitä käyttävä väkivaltainen henkilö on vaaraksi yhteiskunnalle 

SSRI-lääkkeet ovat aiheuttaneet sen, että jokainen niiden käyttäjä jolla on väkivaltaisia taipumuksia mm. käyttäytymisen suhteen. Niin heistä jokainen on eräällä tavalla vaaraksi yhteiskunnalle, koska nämä kaksi Suomen koulusurmaajaa Jokelan sekä Kauhajoen koulusurmaajat käyttivät molemmat lääkärin heille määräämiä SSRI-masennuslääkkeitä. 

Nämä koulusurmat olivat seurausta kummankin Pekka-Eric Auvisen sekä Matti-Juhani Saaren heikentyneestä serotoiinin toiminnasta, joka johtui SSRI-lääkkeistä.

Mutta taas tämä ei vielä tee SSRI-lääkkeiden käyttäjästä surmaajaa, vaan siihen tarvitaan vielä tarpeeksi rikki oleva persoona. 

Joten vasta tarpeeksi heikko psyyke valmiiksi sekä rikkinäinen persoona, niin tällainen henkilö on paljon helpompi ohjelmoida vaikka koulusurmaajaksi. 

Hyrylän vuodentakainen surma vaikuttaa hyvin selvästi siltä, että sen tekijä ei ole ollut aivan täydessä ymmärryksessä ja mikäli hän oli SSRI-lääkkeiden käyttäjä, niin hänet saatettiin etä-ohjelmoida tekemään tuo surma.

CIA:lla on mm. jo 1950-luvulta lähtien kokemusta MK ULTRA kokeiluissa siitä, että miten ohjelmoidaan surmaajia ja nykyään tämä hoituu jo suoraan satelliiteista. Koska sieltä kautta voidaan jo lähettää näiden psyykkisesti heikkojen ja SSRI-lääkkeitä käyttävien MK ULTRA-ohjelmassa olevien kandidaattien tajuntaan erilaisia triggerointeja. Eli viestejä jotka voivat nykyteknologialla olla vaikka eräänlaisia päähän lähetettäviä signaaleja, joita pystytään jo nykyteknologialla lähettämään mm. radio-signaaleina. 

Mutta näistä asioista kuitenkaan ei vieläkään saa julkisesti puhua, koska USA:n armeija ja CIA on salannut ne suurimpaan mahdollisimpaan luokkaan. Mikä tarkoittaa sitä, ettei USA:n presidentilläkään riittäisi turvaluokitukset näiden salaisten MK ULTRA dokumenttien selaamiseen.

Mutta vaikka USA:n armeijalla ja CIA:lla on olemassa TOP SECRET-leimat näissä dokumenteissa, niin se ei estä saamasta selville sitä miten tämä heidän salainen mielenhallinta teknologia oikein toimii. 

Tavallisilla ihmisillä jotka pelkäävät näitä asioita ei kuitenkaan vielä riitä tarpeeksi avointa mieltä ja mielenkiintoa ottaa näistä asioista enemmän selville. 

Mutta monet MK ULTRA projektin parissakin työskennelleet tiedemiehet ovat viime vuosikymmenten aikana vaihtaneet mm. leiriä hyppäämällä toiselle puolelle ja tällä tarkoitan sitä, etteivät he enää koe omatunnolliseksi asiaksi työskennellä USA:n hallinnolle, joka ajaa satanistista agendaa eteenpäin. Koska kaikki tämä MK ULTRA-mielenhallinta projektissa käytetty teknologia on käytetty vain pahuuden vallan edistämiseen.


SUPO vuoti nämä jutut vasta vuonna 2013 julkisuuteen, mutta silloinkaan tuosta ei ollut lupa kirjoittaa kuin vain tähän erääseen suomalaiseen iltapäivälehden paperilehteen. Mutta nettiin ei tullut mitään, jottei vaan tästä syntynyt minkäänlaista kohua.

Totuus kun on, että MK ULTRA mielenhallintaprojekti toimii edelleen ja sitä ei olla vieläkään lakkautettu. Vaikka siitä syntyi kohu 1970-luvulla USA:ssa, niin se jatkoi edelleen toimintaansa salaisesti kuten aikaisemminkin.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081522125587_uu.shtml