http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. elokuuta 2016

Kokoomus valmistelemassa ohituskaistaa maahanmuuttajilleKokoomuksen eduskuntaryhmä ja Juhana Vartiainen ovat seonneet totaalisesti.

Nyt he ovat valmistelemassa aloitetta 2017 syksyksi, joka mahdollistaisi ns. startup-viisumin maahanmuuttajille, joita kokoomus nimittää huippuosaajiksi. 

Tässä asiayhteydessä olisi hyvin tärkeää, että kokoomus hieman valottaisi, että mistä huippuosaamisesta tässä oikein nyt on kysymys. Kun nämä tähän mennessä viimeisen vuoden sisällä suomeen solutetut lähi-idän sotarikollisten huippuosaaminen on siviilien tappaminen, joten sitäkö huippuosamista kokoomus tässä nyt on suomeen hakemassa ? 


Suomen sisäministeriö lähetti jo vuosi sitten salaisen kyselyn kaikkiin suomen hautaustoimistoihin ja tiedusteli, että paljonko suomen kaikista hautaustoimistoista löytyy ruumisarkkuja.

Jos Juhana Vartiainen ja kokoomus puhuu lähi-idästä ja afrikasta suomeen tulleista maahanmuuttajista "huippuosaajina", niin tuskin sieltä mitään monitoimikirvesmiehiä ja hirsirakentamisen erikoisosaajia tänne tulee.

Kauppalehden tietojen mukaan tätä kokoomuksen aloitetta tukevat myös Keskustalaiset. 

Vartiainen vielä nolaa itsensä totaalisesti kun hän totetaa, että kuinka monet digiajan yritykset kärsivät, jos ei yrityksen tarvitsema ohjelmoija pääse maahan. No löytyykö näitä lahjakkaita tietokoneohjelmoijia Irakista tai Syyriasta ? 

Lähde: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/hallitus-rustaa-huippuosaajille-ohituskaistaa/qLjW95bi?ref=facebook:81b5