http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 18. elokuuta 2016

Case Ilja Janitskin - Tuomitaan jo ennen kuulusteluja


Suomen fasistinen oikeusvaltio taisi saada aivan uuden sulan hattuun, kun se kutsui vuorokausi sitten MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin Suomeen poliisikuulusteluihin 5.9.2016.

Poliisi pyytää kuulusteltavaa varaamaan vähintään 2 päivää, jotta kuulustelut saataisiin suoritettua. 

Todennäköisesti tässä nyt suunnitellaan 2 vuorokauden mittaista koppikomennusta, jonka aikana kuulusteltava vangitaan eritysselliin 2 vuorokauden ajaksi ja pidetään siellä epäihmismäisissä olosuhteissa ilman vettä ja ruokaa. Tätä konstia kun he Pasilassa yrittivät jo vuosi sitten Juha Molarin tapauksessa yrittää, mutteivat saaneet mieltä nujerrettua siinä ajassa.

Menee kyllä kieltämättä joka tapauksessa jo aika hulluksi tämä Suomalaisten toisinajattelijoiden poliittinen vaino jo, jossa Ilja Janitskinista nyt yritetään tehdä ensimmäistä kunnon varoittavaa esimerkkiä, että mihin nettikirjoittelu voi lopulta johtaa.Mutta 8 tuntia ennen tuli ensimmäisenä ilmoitus, että syyttäjän valmistelema tuomio tulee ennen kuulusteluja. Miten tällainen on oikein mahdollista suomalaisessa oikeusvaltiossa ?

Noitavainot 2000-luvulla 

Vielä tuolloin joskus kauan aikaa sitten vääriä mielipiteitä esittäviä ihmisiä vietiin lopulta roviolle, jossa heidät poltettiin julkisesti kaikkien nähden.

Ihmiset kerääntyivät noiden rovioiden ympärille juhlimaan, kun nämä mm. noidiksi syytetyt poltettiin näissä rovioissa.

Mutta ei tämä noitarovio-kulttuuri ole suinkaan 2000-luvulle tultaessa symbolisesti hävinnyt mistään.

Nykyään näitä noitarovioita ovat ne kaikki suomalaisia toisinajattelijoita halveeraavat kansankiihotukselliset kirjoitukset, joita mm. Janne "Hyrsky" Riiheläinen kirjoittaa Helsingin-Sanomien ja CIA:n laskuun.

Näitä väärinajattelijoita on aina Suomenkin sisäministeriön lupa vainota poliittisesti ja yllyttää mediassa myös suomalaisten vainoamaan heitä.

Mutta lisäksi nykyajan noitarovioita ovat myös lukuisat psykiatriset sairaalat, joihin näitä toisinajattelijoita viedään näiden lukuisten psykiatrian ammattilaisten mm. lääkärien kidutettaviksi, joilla yritetään saada heidän tahtonsa ja mielensä nujerrettua.

Sitten jos jokin tunnettu toisinajattelija joutuu noihin huumeluoliin kidutettavaksi, niin näiden toisinajattelijoiden vihamiehet juhlivat sitä ja vielä nauttivat tilanteesta, koska narsisteina kokevat siitä mielihyvää, jos heidän vihamiehiään kidutetaan psykiatrian keinoin.

Mutta aivan samalla tavoin nyt, jos Ilja Janitskin joudutaan hakemaan Suomeen poliisin kiinniottamana kuulusteltavaksi näinkin olemattomista asioista kuin internet-kirjoittelu. Niin tällaisenkin episodin jälkeen siitä uutisoidaan tietenkin näyttävästi Suomen mediassa ja nämä toisinajattelijoita vainoavat suomalaiset hurraisivat siitä oikein suurella nautinnolla ja saisivat melkein orgasmin, jos alettaisiin puhua jo ehdottomasta vankeustuomiosta.

Mutta nämä 1918 vuoden tapahtumat kuitenkin ovat oma erittäin synkkä lukunsa Suomen historiassa, jolloin täällä toimineet toisinajattelijat vietiin kylmästi teloitettaviksi välittömästi siinä vaiheessa, kunnes tämän suomenruotsalaisen eliitin yksityisarmeija, Saksan jääkärit olivat astuneet maihin.

Suomen museovirasto kieltäytyy vieläkin avaamasta näitä vanhoja joukkohautoja, ettei vain se fasismin karu kääntöpuoli paljastuisi, että mitä tuolloin 1918 sisällissodan aikoina todellisesti täällä tapahtui.

Ilja Janitskia syytetään sellaisista rikoksista, jotka ovat jo rikosnimikkeeltään aivan naurettavia. Se että hän on vain MV-lehden kautta pyytänyt mm. lahjoituksia toiminnalleen. 

Törkeä kunnianloukkaus on taas tapaus, josta häntä myös epäillään ja tässä suhteessa voi olla, että jokin hyvin rikkaan suomenruotsalaisen suvun pedofiili on nyt antanut rahansa palaa siihen, että hän saisi hänestä totuuksia kirjoittelevan vankilaan likaisella rahallaan ? 

Mutta sen sijaan tämä korruptoitunut eliitti ei uskalla syyttää Janitskinia mm. eliitin rikosten paljastamisesta, koska se on taas kansalaisvelvollisuus, eikä mikään rikos.

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/08/18/mita-pelleilya-tama-suomen-viranomaisilta-oikein-on-onko-vitsikirja-syoty-pavalliseksi/