http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 15. elokuuta 2016

USA:n neokonservatiivien salattu valtaannousuUSA:n hallinnon sisällä nämä pahimman luokan globalistit ovat aina olleet neokonservatiiveja ja heidän poliittinen ideologia on pitkälti koostunut hyvin kommunistisesta ja troskilaisesta ajattelusta. 

Tämä video kertoo näiden USA:n neokonservatiivien salatusta valtaannoususta ja siitä, kuinka he ovat kamppailleet jo viimeisenkin 30 vuoden sisällä valta-asemastaan Valkoisen Talon kulisseissa.


Bill Clinton, Richard Nixon ja Jimmy Cartet mm. eivät aikanaan USA:n presidentteinä edustaneet näitä neokonservatiiveja ja varsinkin Carter toteutti välittömästi valtaan astuessaan CIA:n puhdistusoperaation, jossa hän erotti välittömästi yli 2000 agenttia.

Noina 60 ja 70-luvun aikoina USA:n sisällä vallitsi tilanne, jossa CIA:n tiedustelijat raportoivat, ettei Neuvostoliittoa enää nähty uhkana. Mutta neokonservatiivi-tahot taas tekivät kaikkensa, jotta saivat julkisuudessa näytettyä Neuvostoliiton yhtä pahana, kuin tälläkin hetkellä USA:n neokonservatiivit ovat pääosin tämän Venäjävastaisen propagandan takana.

Tämä valtataistelu neokonservatiivien ja muiden poliittisten siipien välillä on jatkunut aina näihin päiviin saakka. 

Lisäksi USA:n neokonservatiivien sisällä vaikuttaa hyvin vahva juutalaisten sionistien poliittinen liike, joista jokainen pyrkii samaan kuin YK sekä nämä muutkin hämärät salaseurat. Eli yhteen maailmanhallitukseen ja ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta tämä heidän suunnitelmansa toteutuisi.


Project for the New American Century (PNAC)

Kun 90-luvulla Bill Clintonin ollessa USA:n presidenttinä joutuivat neokonservatiivit perääntymään, kun ei saatu USA:n armeijaa tappamaan siviilejä entiseen malliin, mitä se oli tehnyt vielä 1991 vuoden Persianlahden sodassa Herbert Walker Bushin presidenttiyden aikoihin.

Joten Neokonservatiivien globalistirikollisten (George Bush sr, Dick Cheney, Paul Wolfowitz jne.)  täytyi kehittää tuolloin vuonna 1993 oma rikollisen eliitin ajatushautomo (Project for the New American Century/PNAC), joka suunnitteli jo tuolloin vuonna 90-luvulla  sen, että kuinka USA:n hallinto tulisi myöhemmin hyökkäämään mm. Irakiin 2003. Tästä kun oli päätetty jo etukäteen ja tämän paljasti myöhemmin yksi huippusalainen sähköpostivuoto.


Project for the New American Century (PNAC) oli alusta asti tätä neokonservatiivien ylimielistä ideologiaa, jossa  "USA on maailmanpoliisi ja sen tulee pitää yllä maailmalla järjestystä sotimalla".

Mutta tähän ajatushautomon tavoitteisiin on myös kuulunut se, että USA:n presidentin tulee olla jokainen kerta näiden neokonservatiivien puolella ja tällä hetkellä Donald Trump ei kuulu heidän puolelleen. Vaan tämä Hillary Clinton kuuluu tähän  neokonservatiivien siipeen, koska hänellä on erittäin tiiviit välit mm. pankkiiri Evelyn de Rothschildiin.


Watergate-skandali toteutettiin, koska Richard Nixonistä piti päästä eroon jollain konstilla


Richard Nixon toimi USA:n presidenttinä 70-luvun alussa ja hän ei ollut näiden neokonservatiivien eliittirikolliskerhon kanssa hyvissä väleissä, eikä suostunut tekemään heidän kanssaan juuri sen suurempaa yhteistyötä, joten tästä syystä Watergate-skandaali toteutettiin vain, jotta Nixonista päästiin sillä keinoin eroon.


PNAC vaati myös USA:han uutta Pearl Harporia 


Tämä rikollinen PNAC:n ajatushautomo vaati myös USA:han uutta Pearl Harporia, jolla voitiin laukaista tulevat sotatoimet Irakin ja Afganistanin kanssa.


9/11 terrori-iskut kun oltiin jo suunniteltu PNAC:n ajatushautomon sisällä etukäteen, mutta niiden suunnitteluun sekaantuivat myös monet muutamat muutkin rikollisten eliitin salaiset ajatushautomot.


Syyskuun 11. päivän terrori-iskut olivat siis tämän neokonservatiivisen ja troskilaisen eliitin suorittama kansanmurha oman maan sisällä. Vaikka toki eivät nämä roistot ole missään muotoa koskaan tunteneet itseään Amerikkalaisiksi, koska ovat täysiä ihmissaastoja, joilta puuttuu kaikki empatiakyky. Siksi he yrittävät näillä verellä tahritulla miljoonilla näytellä hyväntekijää filantropian muodossa.


Mutta näille psykopaateille neokonservatiiveille ei riittänyt se, että he saivat istua USA:n poliittisessa johdossa, vaan heidän täytyi omistaa vielä koko maailma. 


Joten tästä syystä tämä TTIP-sopimus salaisine neuvotteluineen, joka ovat tekemässä EU:sta Euroopan Yhdysvaltoja on näiden samojen seinähullujen neokonservatiivien ja troskilaisten projekti. Heille ei riitä sekään, vaikka saisivat koko maailman valtiot haltuunsa. Sen jälkeen he alkavat tappamaan vielä yli 90 % koko maailman väestöstä, koska he kokevat sen olevan heidän tehtävänsä. Tämä he ovat vielä oikein hakanneet tähän yksityisellä rahalla rakennettuun Georgia Guidestonesin kivimonumenttiin.


Mutta vieläkin karmeampi juttu on se, että miltä näyttää tämän Georgia Guidestonesin kivimonumentin päällä. Sinne on vielä laitettu symbolinen veriuhraus rituaalin veritahra. 

Lähde: http://mvlehti.net/2016/08/15/kuinka-kommunistit-neokonservatiivit-nousivat-usassa-valtaan/