http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 26. syyskuuta 2015

NSA:n ja tiedustelupalveluiden telehäirintäkeinot


Viime aikoina mediassa on ollut esillä muutamien ministerien epäillyt siitä, että heidän puhelimiaan on salakuunneltu. 
Ylläoleva video on itse allekirjoittaneen yhdestä puhelinkeskustelusta, jossa linjaa häirittiin ns. viivästys delayn avulla. Tämä siis tarkoittaa sitä, että seuranta/salakuuntelulistalla olevan puhelimesta tuleva ääni kierrätetään jonkun tiedustelupalvelun tai NSA:n keskuksen kautta ja ajetaan samalle linjalle takaisin. Näin sitten saadaan puhelua häirittyä niin, että kumpikin linjalla oleva kuulee oman äänensä jälkikaikuna. 
Näillä konsteilla NSA sekä vieraan vallan tiedustelupalvelut haluavat antaa seurantalistalla oleville sellaisen kuvan, että heitä seurataan. Jolla sitten toivotaan, että henkilöt alkavat pelkäämään ja, että se lisäisi heidän valtiollisen vainoharhan tunnetta. 

Vieraan vallan tiedustelupalveluilla sekä Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:lla on monia keinoja hyödyntää telesalakuuntelua. Niitä ovat: 


1.) Puhelinlinjan häiriköinti lähettämällä sinne mm. tuollaista ylläolevan kaltaista viivästys delay efektiä, tai muuta rätinää


2.) Puhelinlinja voidaan myös blokata kokonaan, niin ettei vastapuoli kuule sieltä mitään. Tähän keinoon turvauduttiin mm. silloin, kun itse allekirjoittanut yritettiin myrkyttää Helsinki-Tallinna välisellä laivamatkalla Helmikuussa 2011. Kun itse allekirjoittanut oli ehtinyt jo soittaa suomen alueelliseen hätänumeroon. Koska myrkytysoperaatio oli vielä käynnissä ja jos tuon hätäpuhelun olisi annettu mennä suorana läpi suomeen, niin sen olisi katsottu muuten vaarantavan suomen sisäisen turvallisuuden.

Kävi kuitenkin niin, että itse asianomainen ehti vielä mennä Viking Linen infotiskille ja ilmoittaa sinne, että laivalla olisi tapahtumassa tiedustelupalveuiden tekemä henkirikos, josta työntekijä sai yhteyden suomen hätänumeroon. Tästä tuli sitten seurauksena työporttikielto Viking Linen aluksille.

Kun itse asianomainen sitten karkoitettiin kesken työreissun Viking XPRS aluksesta, niin alukseen lähetettiin paarit ja katajanokan terminaalissa oli ulkomaalaisen näköinen mies, jolla oli kädessään videokamera, joka kuvasi kun asianomaista kuljetettiin pois aluksesta. Paarit oli tuotu sinne sen vuoksi, koska alkuperäinen tilaus olisi ollut saada itse asianomainen bloggaaja myrkytettyä hiljaiseksi ja joku halusi vielä erikseen videokuvalliset todisteet operaation onnistumisesta. 

Operaatio kun ei sitten onnistunut alkuperäisen toimeksiannon mukaisesti, niin asianomainen toimitettiinkin tuolloin Hämeenlinnan psykiatriseen sairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, jonka aikana henkilökunta yritti uhkailemalla painostaa itse asianomaista lopettamaan internet bloggaamisen. 

Tässä ei kuitenkaan lopulta onnistuttu, jolloin asianomainen oli pakko päästää pois 16.06.2011 pakkohoidosta.Vietin siis toisinsanottuna 2011 keväällä kokonaiset 4kk poliittisena mielipidevankina psykiatrisella suljetulla osastolla. 


3.) Puhelinsignaalia pystytään silti salakuuntelemaan ilman, että asianomainen sitä huomaa ja tätä harvat edelleenkään tietävät. Koska yleisesti uskotaan, että linja rätisisi aina silloin, kun linjaa salakuunnellaan. Näin ei kuitenkaan ole.