http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Maahanmuuttokriittisyys tuo viihdeteollisuuden musta vaate


Kaikki te jotka olette ns. virallista mediaa seuranneet, niin olette varmaan huomanneet sen, kuinka näistä julkisuudenhenkilöistä miltei kukaan ei uskalla julkisesti ottaa kriittistä äänensävyä näihin ns. pakolaiskysymyksiin. Oli se sitten Anssi Kela tai J. Karjalainen, Jari Tervo jne. Syy siihen löytyy siitä, että kun he ovat aikoinaan solmineet näiden monikansallisten kustantamoiden tai levy-yhtiöiden sopimuksen. Niin siellä sopimuksessa on määritelty tarkkaan se, että onko itse taiteilijalla oikeus julkisuudessa esittää esim. politiikasta minkäänlaisia mielipiteitä. 


Monikansallisten levy-yhtiöiden artistit ovat salaisissa levysopimuksissaan sitoutettuja usein näiden monikansallisten levy-yhtiöiden ajamiin poliittisten agendojen, kuten maahanmuutto edistämiseen mm. hyväntekeväisyyskonserteilla. Tästä  oli esimerkkinä tämä Heinäkuussa Helsingissä järjestetty "MEILLÄ ON UNELMA" tapahtuma, jonne otti osaa mm. J. Karjalainen. 

Nämä kirjailijat ja levylaulajat voivat henkilökohtaisessa elämässään olla vaikka mitä tahansa mieltä esim. suomen sisäisestä maahanmuutto kysymyksestä, mutta heidän kätensä ovat sidottuja, koska levy-yhtiö näin sanoo. Kirjailijana tunnettu Jari Tervo on erityisesti viime vuosina laitettu kulttuurimarxistisen eliitin toimesta kirjoittamaan yhä provosoivimpia bloggauksia valtamediaan, joissa halveerataan suomalaisuudesta välittäviä suomalaisia. 

Uusin Tervon taidonnäyte oli tämä blogiteksti otsikolla "Seitsemänsataatuhatta rasistia".

Kun taas kaikkea tätä suomalaista isänmaallisuutta tämä kulttuurimarxistinen eliitti halveeraa yhdessä.   

Tämän kaltainen käytös ei anna näistä monista viihdeteollisuuden keulakuvista kovinkaan asiallista kuvaa. Vaan se osoittaa enemmän sen, että minkälaisia eliitin sylikoiria nämä monikansallisten yhtiöiden valitut taiteilijat todellisuudessa ovat. Sillä eivät he oikeasti uskalla alkaa julkisesti kritisoimaan tätä eliittiä, joka heidät on lahjonut ja korruptoinut, nostamalla tuolle kansalliselle jalustalle. 

Totuus on kuitenkin se, että tämä suomen nukkehallinnon takana piilotteleva eliitti on rasisti. Se on kohdellut jo aikanaan 400 vuotta suomen kansalaisia rasistisesti Ruotsin vallan aikana, ja halveksuu edelleen suomen kulttuuria niin paljon, että tekee mitä vain tuhotakseen sen humanitaarisella maahanmuutolla.  

Sionismi itsessään on mitä äärimmäistä rasismia, joka on pääasiallisesti kohdistettu juuri valkoista väestöä kohtaan.

Mutta jos nyt mennään vielä tähän pää aiheeseen, eli näihin viihdeteollisuuden kulttuurihenkilöihin ja heidän henkilökohtaisiin mielipiteisiinsä, niin heidän monien kohdalla ei toteudu sanavapauden 19. artikla. Minkä toimesta "jokaisella suomalaisella on oikeus mielipiteisiin- ja sanavapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus, sekä rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta."

Mutta se mikä tulee internet blogeihin, on se seuraava asia jonka sionistien jengi haluaa kieltää ja sitä varten he yrittävät jälleen turvautua vanhaan tuttuun olkinukkeen, vetoamalla "vihapuheeseen".