http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 4. syyskuuta 2015

Miksi vihapuhe (Totuus) on eliitille myrkkyäElämme nyt niitä aikoja, jolloin isovelihallinto koko virkamiesten voimien, yrittää saada viimeisiä kuristusotteitaan internetin sanavapaudesta aisoihin. 

Suomen maanpuolustuskorkeakoulun professori Aki-Mauri Huhtinen otti äsken mediassa kantaa "nettitrollaukseen". 

Eliitti tarkoittaa nettitrollauksella Suomen valveutuneiden kansalaisten sosiaalisen median käyttäytymistä, mutta kuten "vihapuhe" leimakirveen kanssa, on myös "nettitrollaus" -kortti vedettävä vain tiettyjä poliittisia motiiveja varten esiin ja se on suomalaisen sananvapauden tukahduttaminen.

Totuus on eliitille vihapuhetta, koska he ovat totuuden leviämisestä hyvin vihaisia ja tässä myös näemme sen, että miksi he juuri tilittävät valtamediassa tuota "nettitrollaamisen" tai "vihapuheen" haitallisuutta kansalaisille. Koska se on vain heille itselleen vahingollista, ei kansalaisille.

Samalla tavalla myös sionistien omistamien mediakorporaatioiden propaganda heikkenee sitä mukaan, mitä vähemmän heidän valheitaan ostetaan. Tästä sitten on pakko heidän alkaa tilittämään ja valittamaan hallinoimiensa tiedotusvälineiden kautta. Elämme nyt jo ns. kybersodan aikakautta, jolla tarkoitetaan sitä, että internetissä liikkuvaa tietoa ei enää kyetä viranomaisten ja valtiovallan taholta sensuroimaan. Joten tämän johdosta eliitti joutuu alkaa käymään kybersotaa kansalaisiaan vastaan. 

Mutta kuten aina tämänkaltaiset kansalaisia vastaan suunnatut taistelutoimet pitää naamioida jollain nimellä, niin kybersota ollaankin esitetty kansalaisille täysin väärässä valossa. Uskotellaan että se tarkoittaa aina joitain ulkomaalaisia hakkereita, jotka murtautuvat suurien yritysten, pankkien tai jopa valtioiden salaisiin tietokantoihin. 

Totuuden asialla olevista nettikirjoittelijoista voitaisiin käyttää vaikka nimitystä "totuushakkeri", koska heillä on luontainen ja intuitiivinen kyky hankkia valtiovaltojen salaamia tietoja ja paljastaa ne netissä. Joten siksi kaikki tämänkaltainen "totuustrollaus" katsotaan valtaeliitin puolelta heille hyvinkin vahingolliseksi toiminnaksi, jonka takia nettiaktivistit pääsevät seurantalistoille luokiteltuina valtiovaltaa uhkaaviksi terroristeiksi.

Kyllä kuitenkin sen verran voisi sanoa esim. Facebookista, että vaikka se on CIA:n ja FBI:n, sekä muiden viranomaisten seurannassa. Niin siitäkin huolimatta sosiaalinen media on syrjäyttänyt jo vanhanaikaisen propagandamedian, mikä huolestuttaa isovelihallinnon sionisteja hyvin paljon.

Suomen kybersotakeskuksen professori Huhtinen toteaakin lopuksi tiedotusvälineilleen antamassaan haastattelussa, että "propagandaan ei kannata vastata propagandalla". Tämä on kyllä aika lailla totta, koska propaganda ei häviä propagandalla, vaan se katoaa totuudella.  Valheet kun unohtuvat nopeasti, mutta totuus ei pala tulessakaan, että ilmankos tämä sionistien propagandaa joutuu tiedotusvälineet toistelemaan jatkuvasti, ettei vain valheet unohtuisi.