http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 17. syyskuuta 2015

Vaihtoehtohoidoista tuttu lääkäri löydettiin kuolleena New Yorkissa


Vaihtoehtolääkärien murha-aalto sai jälleen jatkoa yhdysvalloissa, kun vaihtoehtoisista syöpähoidoista tuttu holistinen lääkäri Mitchell L. Gaynor löytyi kuolleena New Yorkin osavaltiossa sijainneen kotinsa lähettyviltä. Hänen päälleen oli ajettu aiemmin autolla ja hän kuoli myöhemmin tod. autolla yliajosta saatuihin vammoihin sairaalassa. 

Miehellä oli oma yksityinen vaihtoehtohoitoja antava klinikka Gaynor Interactive Oncology.


Ylläolevassa Youtube videossa eräs luontaishoitoja ajava naisaktivisti kertoo tunteneensa miehen hyvin, ja kertoi vielä joutuneensa itse ruokamyrkytyksen kohteeksi n. kuukausi sitten.  

Tämä tod. henkirikoksen kohteeksi joutunut Mitchell L. Gaynorilla oli selvästikin motiiveja päästä hit listalle, koska hän oli paljon julkisuudessa ja toi vaihtoehtoisen syöpähoidon metodeja julki ihan julkisilla tv-kanavilla ja kaikki tämän kaltainen vaihtoehtohoitoja lobbaava julkisuus katsotaan BIG PHARMA:n puolelta lääketeollisuuden syöpähoitobisnekselle suureksi uhaksi. Joten tämän vuoksi lääketeollisuuden mafia pistää sitten aina CIA:n perään eliminoimaan nämä julkisuudessa toimivat vaihtoehtohoitoja antavat lääkärit. 

Gaynor oli myös tunnettu terveysalan kirjailija ja hänen kirjat myivät hyvin, joissa mm. kerrottiin liikalihavuuden ongelmista ja miten niistä pääsisi eroon. Mies oli kehittänyt vielä oman vaihtoehtohoitonsa toiminimellä Gene Therapy

Pelkästään amerikassa syöpälääkkeisiin käytetään vuodessa yli 100 miljardia dollaria rahaa.  


Syöpäteollisuudesta on tehty lukuisia dokumentteja, joiden julkinen esittäminen on kielletty miltei kaikilla kaupallisilla tv-kanavilla. Syöpää kun ei saa parantaa, koska se on lääketeollisuuden BIG PHARMA:n  mafialle todella kova bisnes.
Tämän vuoden loppukeväästä näitä vaihtoehtohoitoja antaneita lääkäreitä murhattiin oikein sarjassa. Vaihtoehtoääkäri James Jeffrey Bradstreet löytyi kuolleena kellumasta joesta Pohjois-Carolinasta ja häntä oli ammuttu useita kertoja. 

Vain vuorokausi Bradstreetin tapauksesta vaihtoehtolääkäri dr. Bruce Hedenthal löydettiin kuolleena auton alta 21. kesäkuuta.

Sitten viikko Bradstreetin murhasta, niin jälleen vaihtoehtohoitoja myös syöpään antanut lääkäri tri. Gonzales löytyi kuolleena. 

1. Heinäkuuta sitten vielä vaihtoehtohoidoistaan tunnettu lääkäri Lisa Riley löytyi murhattuna kotoaan, Lee Countryssa, Georgian osavaltiossa.
Näiden vaihtoehtohoitoja antaneiden lääkärien murhien toimeksiannot ovat tulleet mitä todennäköisimmin näiltä maailman suurimmilta lääkeyhtiöiltä ja ne on tilattu CIA:lta. 

On sen vuoksi hyvin vaikeaa näitä henkirikoksia selvittää FBI:n toimesta, jos niiden takana on yhdysvaltain tiedustelupalvelu.


Lähteet: http://yournewswire.com/holistic-doctor-mitchell-gaynor-md-found-dead/ 

http://www.healthnutnews.com/famous-nyc-holistic-doctor-mitchell-gaynor-md-found-dead/ 

https://www.youtube.com/watch?t=7&v=tkU_Ds1wK7A