http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 1. syyskuuta 2015

Iltalehti ja Verkkouutiset mukaan sensuurin


Nyt se todella alkoi, tämä lehtitalojen internet sensuuri. Helsingin-Sanomat ja MTV ilmoittivat jo sensuroivansa nettikeskustelujaan, mutta nyt mukaan astuivat myös Iltalehti ja Verkkouutiset. 

Tämä kertoo jo suoraan sen, että ns. sensuurin toimeksianto on tullut ns. ylempää aina sionististen mediakorporaatioiden tahoilta.

Elämme nyt todellakin niitä aikoja, jolloin totuudesta on tullut vihapuhetta, jonka nämä suomessa vaikuttavien medioiden sionistiset omistajatahot katsovat vaaralliseksi dialogiksi kansalaisten kesken. 

Syy tähän on ensisijaisesti siinä, että kansalaisten keskinen kommunikointi sionististen mediakorporaatioiden omistamilla nettifoorumeilla katsotaan valtiollisen turvallisuuden vaarantamiseksi, jos siellä käydään asioista ns. valaisevaa keskustelua.


Eliitti on keksinyt jo aikoja sitten tälle totuuden leviämiselle oman suojansa kansalaisten keskuudessa ja sitä he nimittävät "vihapuheeksi". 

Mediassa se kuitenkin esitetään aina vain johonkin muukalaisväestöön kohdistettuna vihana. 

Tulemme näkemään seuraavina vuosina yhä ankarampaa poliisivaltiokehitystä ja näiden sionististen valtatahojen uusia yrityksiä, päästä käsiksi kontrolloimaan internetin sananvapautta. Sen he tulevat tekemään mm. juuri tämän vihapuheen verukkeilla, sekä EU:sta kaavaillun pakollisen nettihenkilöllisyyden kautta. 

Tämä aivan kujalla olevien teknokraattien suunnitelma on ollut jo kauan pöydällä EU:n kulisseissa, mutta Euroopan unionin maiden sisällä ajetaan vieläkin liian vahvasti ihmisten digitaalisia oikeuksia. Joten tämän vuoksi Internet Gestapo kehitys ei ole edennyt eliitin haluamassa aikataulussa. 

Uudessa-Seelannissa toki jo näimme, että minkälaisia fasistisia teknokraattisia lakeja tänne EU:n sisällekin ollaan vielä tuomassa, kun aletaan uhkailemaan poliisihallinnon kautta nettitrollaamisesta jopa 2 vuoden vankeustuomioilla. Sionististen mediakorporaatioiden suurin huolenaihe on keskittynyt siihen, että he eivät koe pystyvänsä vieläkään kontrolloida tarpeeksi Internetin sosiaalisen median sananvapautta, joten tästä syystä he nyt ensimmäisenä alkoivat rajoittaa omien korruptoituneiden mediatalojensa internet-keskusteluja. 

Internetin sananvapauden tukahduttaminen on ollut jo kautta vuosien yksiä eliitin salaisten ajatushautomoiden kokousten kestopuheenaiheita, ja suurin ongelma on ollut se, että näiden sosiaalisten medioiden tahoilla kuten Facebook sekä Twitter, on myös sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole ns. pimeyden asialla, ja se sapettaa suunnattomasti tämän satanistisen valtapuolen osastoja.


Pahamaineisen pankkiirisuvun senaattorina tunnettu Jay Rockefeller totesi jo muutama vuosi sitten USA:n komitean edessä, kuinka televisio on edelleen hyvin voimakas ihmistenhallinta väline. Mutta raivosi siihen, kuinka internet oli täysin virhe ja sitä ei olisi koskaan tullut päästää ihmisten ulottuville.

Rockefeller totesi myös, että kuinka internet ei palvele mediakorporaatioita tarpeeksi hyvin, joka johtuu siitä että kansalaisilla on internetin avulla paljon enemmän heille kuuluvia henkilökohtaisia vapauksia ja nämä juuri eliitti haluaisi meiltä kieltää. Mikä ottaa heitä suunnattomasti päähän, etteivät he ole onnistuneet saamaan internetin sanavapautta kuristusotteeseensa. 

Valtamedia oli aikoinaan heidän täydellisessä kuristusotteessa, mutta internetin tietoisuuden vallankumous ja evoluutio vapautti tuon kuristusotteen, ja sionistiset mediakorporaatiot alkoivat tuntea suurta hätää sen jälkeen. Koska he eivät millään kestä sitä totutta, että heidän valtansa on murenemassa.  Eli kaikki ne nukkehallinnot, jotka he ovat aikojen saatossa pystyttänee, alkaa nyt rapistua ja heikentää otettaan koko ihmiskuntaan. Perinteisen korruptoituneen ja yksipuolisen median aika on tullut päätökseen, ja sen tilalle on saatava uusi ja totuudenmukainen sekä lahjomaton media. Mutta sitä mediaa eivät nämä sionistiset mediakorporaatio tahot kykene luomaan, koska he ovat vain pimeyden ja valheen asialla, eivät totuuden. 
Jopa Walt Disneyn klassikoissa on paljon piilotettua totuutta, kuten esim. Prinsessa Ruusunen, jossa tämä ns. ilkeä noita antoi prinsessalle omenan, jolla vaipui ns. ikuiseen uneen. Tätä nukuttavaa omenaa voisi kuvata hyvin vaikka sionistiten mediakorporaatioiden propagandana, joka on myös vaivuttanut enemmistön valtaväestöstä kollektiiviseen uneen. 
Sionistien kontrolloiman valtamedia tehtävä kautta aikojen, on ollut vain pitää yllä tuota kollektiiviseen uneen perustuvaa valheellista todellisuutta. Siis sitä tilaa, jossa ihminen ei kykene käyttämään kaikkia resurssejaan mm. määritellä  ja ajatella itsenäisesti asioita. Tämä on täysin tätä ns. mielenhallintaa, jota rahoitetaan ja organisoidaan jatkuvasti mm. Pentagonista, jolla myös on täysin sotilas ja geopoliittinen agenda takanaan. 


Sionistinen Illuminati -eliitti on parasiitteja ja psykopaateille sekä narsisteillekin ominaista on jatkuva alaistensa hallinta. Mutta negatiivisesti valaistunut Illuminatin klaani pitää itseään vähintäänkin jumalan asemassa ja heille on vain ja ainoastaan pääasia, että he pystyvät pitämään ja säilyttämään tämän itse luomansa salaisen maailmanherruutensa. Joten ilmankos tästä ns. maailmanherruudesta on kautta aikojen aina jossain vaiheessa sodittu suurissa sodissa, ja sionistinen osapuoli on miltei aina ollut se sotien päärahoittaja. 


Rothschildien pankkisuku on rahoittanut myös I, II-maailmansodan, mutta myös Suomen ja Venäjän välinen sota sponsorointi tuli myös pääosin Rothschildien kautta. He  myös organisoivat ja rahoittivat Ranskan ja Venäjän vallankumouksen. Napoleonin sotien aikana, kun Napoleon hävisi viimeisen taistelunsa, niin Rothschildien pankkisuvun päämies Nathan Rothschild sai kuulla Napoleonin tappiosta yli 20 tuntia ennen, kuin tieto tavoitti Englannin median. Joten Rothschild laittoi sitten huhun kiertämään, että Napoleon olisi voittanut sodan ja tämän johdosta koko Englannin pörssi koki täydellisen mahalaskun ja kun seuraavana päivänä selvisikin, että Napoleon oli hävinnyt sodan, niin osakekurssit nousivat jälleen. Tämä mahdollisti sitten sen, että Nathan Rothschild osti käytännössä osakkeiden ja pörssin laskun myötä miltei koko Englannin pörssin itselleen pilkkahinnalla.

Olisi kyllä kieltämättä mielenkiintoista tietää, että kuinka suuri osuus tällä Rothschildien klaanilla tai Rockefellerien klaanilla on esim. Helsingin-Sanomien romahtaneesta osakeannista ? 

Sillä jos Sanoma menee konkurssiin, niin en yhtään ihmettelisi, jos jokin jomman kumman sionistisen pankkiirisuvun omistama mediakorporaatio söisi Hesarin osake-enemmistön kuin teurasporsaan.


http://mvlehti.net/2015/09/01/lukija-suomen-kansalta-suut-suppuun/ 

http://mvlehti.net/2015/09/01/verkkouutiset-mukaan-sensuuriin/ 

http://mvlehti.net/2015/09/01/iltalehti-mukaan-sensuuriin/