http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Nähtiinkö Floridassa toispaikkakuntalaisiaYhdysvaltojen, Floridassa tehtiin pari päivää sitten merkittävä ufo havainto Miamin lentokentän lähellä, kun taivaalla lensi omituisen muotoinen hohtava kohde. Silminnäkijät eivät osanneet kuvailla, että mikä oli kyseessä. 


Oliko siis toispaikkakuntalaiset ilmestyneet Floridaan, vai oliko sittenkin kyse USA:n armeijan salaisesta sotateknologiasta, koska sanotaan, että jopa Project Bluebeam on erikoistunut heijastamaan hologrammeja taivaalle.  


Project Bluebeam on Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n salainen toimintaohjelma, joka on toiminut jo vuosikymmeniä, mutta sen toiminnasta ei juuri julkisuudessa olla puhuttu mitään.


No joka tapauksessa oli sitten tässä Floridan tapauksessa kyse aidosta ufo havainnosta, tai USA:n Nasan/armeijan vehkeilystä. Niin se on selvää, että jos kyseessä oli toispaikkakuntalaisten ilmaantuminen Yhdysvaltojen ilmatilaan, niin nämä saavat aina paikalliset ilmavoimat hälytystilaan. 

Sillä oli sitten mikä tahansa NATO maa, niin tulee minkä tahansa ns. toispaikkakuntalaisten alukset tutkaan, niin siinä on aina joka maan armeijat rannikkovartiostoa myöten kusessa, koska he eivät voi tehdä näille mitään. 


Ufoja on ollut myös suomen ilmatilassa, mutta nämä asiat ollaan pyritty kaikki salaamaan viranomaisten toimesta, koska ne katsotaan valtiollista turvallisuutta vaarantaviksi tekijöiksi.Kuvassa näkyy suomen armeijan viranomaisten kuvaama infrapunavideo, joka
kuvattiin 27-28-4-2005 n. klo 23-02 välisenä aikana. Näistä asioista ei vaan
jostain syystä puhuta julkisesti, vaan niistä vaietaan. Koska suomen ilmavoimat
ja Finnair on aina kiistänyt nämä ilmiöt, vaikka lentäjät niitä toistuvasti näkevät.
Mutta kaikki tämä salaus johtuu lentäjien salassapitovelvollisuudesta. Sen katsotaan
vaarantavan valtiollista turvallisuutta, jos suomen mediassa kerrotaankin, ettemme
ole yksin maailmankaikkeudessa, eikä ihminen ollutkaan maailmankaikkeuden napa.


Tätä Floridan ufo havaintoa voisi sen verran kommentoida, että jos kyseessä on toispaikkakuntalaiset, niin mikä on heidän motiivinsa ilmestyä aluksineen tuolla tavalla näkyviin ? 

Heidän käyttämänsä alukset kun ovat myös ns. antimateriaa, eli voivat tarvittaessa hävitä tutkasta. Mutta ne myös voivat näkyä tuonkaltaisina hologrammimaisina objekteina. 


Jo perinteisessä ns. kupolimaisessa lentävässä lautasessa idea on, että sen sisällä kumotaan fysiikan lait. Eli siellä ei käytännössä antigravitaation avulla ole lainkaan aikaa, joten tämän takia se voi leijua ilmassa. 


Ylläoleva piirustus on peräisin Natsi-Saksan ajoilta, ja jo silloin näitä lentäviä lautasia kehiteltiin salassa. Mutta myös USA:n armeijalla oli oma salainen ufo-ohjelmansa. 
 

Jos kerta tällainen teknologia on ollut jo 40-luvulta käytössä, niin miksei sitä olla vieläkään julkisettu kansainvälisien markkinoiden käyttöön ? 

Mutta suurvalloilla on aina ollut omat intressinsä ns. monikansallisten yhtiöiden markkinoiden suhteen, ja se mitä tulee ufoihin onkin itse ydin asia. Eli ufo sana tulee sanoista "tuntematon lentävä esine" ja kautta aikojen nämä havainnot ollaan yhdistetty kaukaa tuleviin muukalaisiin (humanoidit). 

Joten jos jo lentävillä lautasilla on tällainen historia takanaan, niin ei siitä syystä näitä antigravitaatio ajoneuvoja tuoda minkään General Motorsin sarjatuotantoon.
New Mexicon autiomaahan vuonna 1947 syösynyt ufo (Roswellin tapaus), oli USA:n armeijalle liian kova pala nieltäväksi. Joten tämän takia CIA sekä armeija ja muut alemmat organisaatiot aloittivat ns. ufo-salailu ohjelman. 
USA:n armeija mm. laati mediaan laadittua propaganda, jossa kaikki ufoa muistuttavat kohteet julistettiin automaattisesti "säähavaintopalloksi".

Tämä kuvasti hyvin paljon tuota infernaalista paniikkia, jossa silloinen valtaeliitti eli. Tarkoitan tällä sitä, että tämä pankkiirien rikollisklaani on alusta asti tiennyt sen, ettei sen hallinnoimat sotavoimat (USA ja NATO) mahda mitään näille toispaikkakuntalaisten galaktisen liiton tahoille, jos alettaisiin oikein tähtien sotimaan. Mutta kuitenkin jo vuonna 1985 USA:n armeijan lanseeratessaan oman tähtien sota ohjelmansa, kuvasti tämä jo heidän paranoidisuuttaan tuon pelkonsa kanssa, että "entäs jos ne muukalaiset sittenkin hyökkäävät tänne maahan".Suurin pelko mitä tämä korruptoitunut pankkiirien talous ja valtaeliitti on kokenut näitä avaruusolentoja kohtaan, on se että nämä avaruusolennot voivat tarvittaessa laittaa tälle eliitin totaalitaariselle imperiumille lopun. Mutta asiassa on vain ollut tiellä ihmiskunnan vapaan tahdon laki. Planetta telluksemme kun on edelleen ns. elämän kokeilu planeetta, että täällä annetaankin kaikkien asioiden mennä päin persettä. Ihmiskunta on selkeästi valinnut itselleen tuhon ja turmion tien, joten eivät nämä muukalaiset sitä tietä voi muuttaa. Mutta on heillä silti joitain poikkeusvaltuutuksia annettu tulla tänne väliin, esim. jos täällä on käynnissä ydinsodan uhka, johon he ovat jo useita kertoja joutuneet puuttumaan. Entinen astronautti Edgar Mitchell uskaltautui puhumaan tästä aiheesta julkisesti, vasta vanhoilla päivillään.   

  Mitchell kertoi, että monet 70- luvulla työskennelleet USA:n armeijan upseerit tekivät paljon ufo- havaintoja, jolloin toispaikkakuntalaiset tekivät armeijan ydinohjukset toimintakyvyttömiksi. 

Yksi näistä ufo havainnon tehneistä entisistä USA:n armeijan upseereista tuli julkisuuteen muutama vuosi sitten, ja kertoi kuinka ufot ilmestyivät ilmatilaan ja tekivät ydinohjuksen toimintakyvyttömäksi.