http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. elokuuta 2024

Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli menossa tapaamaan Ranskan presidentti Macronia, seuraavaksi poliisi pidätti


Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli muutama päivä sitten sopinut tapaamisen Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa.

Mutta hän ei ehtinyt tapaamiseen, kun Ranskan poliisi ehti pidättää hänet Pariisissa sitä ennen Orlyn kentällä.

Durov joutui Ranskan viranomaisten hampaisiin, koska hän ei ole suostunut myymään Telegram sovelluksen käyttäjien tietoja mm. CIA:lle, koska Facebook mm. on jo ajat sitten luovuttanut täyden takaportin CIA:lle käyttäjistään. 

Joten ei ole epäselvää, että minkä asian tiimoilta Durovia kovistellaan näiden Pariisin puolella pidettyjen kuulustelujen aikana.

Durov oli muutama vuosi sitten vielä yksi Venäjän Facebookiksi kutsutun VKontakten osakkaista, mutta myi osuutensa pois vuonna 2014 ja kertoi jo tuolloin, ettei hänellä ole enää asiaa Venäjälle, koska hän kieltäytyi yhteistyöstä Venäjän viranomaisten kanssa.

Hieman myöhemmin Durov julkaisi vielä seitsemän kohtaisen manifestin, jossa hän mainitsi nämä 7 eri syytä, jonka vuoksi hänen on syytä olla palaamatta Venäjälle ja siinä mainittiin mm. Venäjän verotus, koulutusjärjestelmä, oikeuslaitos jne.


Durovia pidetään nyt vangittuna Pariisissa Ivry-sur-Seinessä Ranskan petoksentoruntapoliisin tiloissa.


Psykopaatit eivät kestä, jos heillä ei ole täydellistä kontrollia viestisovelluksista

Tästä Durovin pidätyksestä huomaa sen, että kuinka näillä eräillä psykopaateilla alkaa nousemaan verenpaine sen jälkeen, kun he eivät saa näitä kaikkia maailman viestisovelluksia CIA:n ja muiden tiedustelupalveluiden täydelliseen hallintaan.

Kun tämä koko Internet luotiin aikanaan pelkän sotilastietokannan voimin, niin jos sinne tuleekin yks kaks joku tällainen viestisovellus, jonka viestit ovat kryptattuja, niin jossain vaiheessa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA alkaa kiinnostumaan näiden mm. Telegramin datan ostamisesta. 

Mutta sitten syntyy ongelmia, jos ei näiden käyttäjien yksityiset tiedot ole sittenkään ostettavissa pois ja tämän jälkeen nämä kontollifriikit psykopaatit ottavat sitten käyttöön tuon kidnappauksen ja Stasimaiset kuulustelukeinot.

Diplomatiakeinot näiltä psykopaateilta on selvästi kateissa, joka nähtiin jo mm. Julian Assangen kiduttamisella vankimielisairaalassa 5 vuotta.

Mutta tuskin ne tuota Durovia minnekään Guantanamoon vie pehmitettäväksi, että eiköhän se mies kohta vapauteta sieltä ulos.

Lähteet: X

Verkkouutiset