http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 10. elokuuta 2024

Australian hallitus valmistelee salassa asuntojen pakkolunastusta valtiolle

Tällä hetkellä jos sitä Maailman Talousfoorumin (WEF) Klaus Schwabin vuosia sitten lipsauttamaa GREAT RESET hanketta, eli talouden nollaushanketta tutkailee, niin se maa jossa tämä on toteutuslistalla ensimmäisenä on Australia.

Sieltä kuuluukin nyt Australiasta kummia, kun nyt Australian hallitus on valmistelemassa salassa asuntojen pakkolunastusta takaisin valtiolle.


Australian pääministeri Anthony Albanese on jo ehtinyt julkisesti haukkua tätä ylläolevassa Twitter videossa esiintyvää naista salaliittoteoreetikoksi.

Nythän tämä nainen tuossa vielä selventää, että kuinka Albanesen tulisi nyt julkisesti sanoa se kaikille Australian ihmisille, että kuinka hallitus haluaa seuraavaksi pakkolunastaa asunnot takaisin valtiolle, jonka jälkeen sitten et enää asunnon entisenä haltijana omista enää mitään.

Eli jo on suuret suunnitelmat näillä roistoilla siellä ja pankkijärjestelmäähän tässä nyt pörssikurssien kanssa romutetaan parhaillaan ja miljardöörit myyvät on kilpaa keskenään omaisuuttaan pois, koska tietävät tulevan.