http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 15. elokuuta 2024

Onko HUS:lla on nyt niin suuri hoitajapula filippiiniläisistä hoitajista, että se aikoo irtisanoa suomalaista HUS:lle työskentelevää hoitajia 50 miljoonan euron edestä

Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) järkytti eilen työntekijöitään, kun se järjesti julkisen tilaisuuden, jossa se ilmoitti järjestävänsä YT-neuvottelut, joissa olisi määrä irtisanoa jopa 50 miljoonan eurosta suomalaista hoitajia, joka vastaisi enimmillään 990 henkilötyövuoden vähennystä. Muutosneuvottelujen piirissä on nyt 28 000 työntekijää.

Tästä ei ole paljonkaan aikaa, kun Talouselämässä oli juttu siitä, että kuinka Suomalaiset sairaalat rekrytoivat hoitajapulasta kärsivältä Filippiineiltä sairaanhoitajia Suomeen töihin.

Kerrottiin kuinka Suomeen on tulevina vuosina tarkoitus tulla ennätysmäärä filippiiniläisiä hoitajia.


Tehyn johtaja Millariikka Rytkänen kertoi taas tämän vaarantavan jopa potilasturvallisuuden.


Henkilöstövuokrausyhtiö Barona on onnistunut jo vedättämään mm. näiltä Pohjois-Savossa työskentelevältä kahdelta filippiiniläishoitajalta mm. sen, että filippiiniläishoitajat maksavat mm. asunnostaan 780 euron kuukausivuokran, vaikka sen saisi normaalisti 410 eurolla. Eli siinä on tällainen 370 euron extraveloitus.

Tällainen toiminta miltä tahansa henkilöstövuokrausyhtiöltä on jo itsessään täysin ihmiskauppaa, mutta koska Suomessa nämä palkkaorjan välitysyhtiöt saavat mellastaa täysin vapaasti, koska niitä suojelee HYVÄ VELI verkostot.

Mutta selvästi tässä näkee, että suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä halutaan nyt ajaa alas ja rakentaa tilalle tämä amerikanmallinen yksityinen terveydenhuoltojärjestelmä, jossa sitten aina sen sairaslomankin hakeminen maksaisi lähitulevaisuudessa jopa sen 200-300 euroa per käynti ja tämä amerikan malli on tulossa tilalle, koska Suomen valtiota johtavat tällä hetkellä nämä sielunsa Saatanalle myyneet roistot.

Heille on yhdentekevää, että säilyykö hyvinvointivaltio, koska he ovat valinneet puolen jolla toimivat ja se on pahuus sekä pimeys. Tämän vuoksi nämä roistot ovat päättäneet tuhota Suomen hyvinvointivaltion ja myös EU-maat ovat tässä tuhottavien maiden listalla, koska näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa on nyt se talousjärjestelmän viimeinen siirtymävaihe, joka on infran romuttaminen ennen III-maailmansotaa.

Tämä on julmaa katsoa vierestä kun nyt sitten vuoden päästä 2025 EU:n komissio aikoo kieltää kaikki dieselautot EU-alueella, koska armeijan tankeille tarvitaan dieseliä.

Saksa haluaa jo varautua nyt suursotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan.


Nyt vielä Kurskissa erään yhdysvaltalaisen ajatushautomon mukaan Venäjällä kuulemma aletaan kaivamaan juoksuhautoja, joten tykinruokaa on taas tarjolla sekä Ukrainan että Venäjän armeijan puolella.


Mutta nyt kaikki te Suomen sairaanhoitajat, joiden työpaikka tässä on uhattuna, niin Tehyn pitäisi olla nyt teidän puolellanne ja jos ei ole, niin silloin Tehy on äärimmäisen korruptoitunut tämän homman edessä, koska tässä ei todellakaan mistään säästötoimista ole kysymys, vaan puhtaasti kysymys on vain ahneudesta.

Koska näitä tahoja, jotka pyörittävät HUS:n toimintaa haluaa nyt päästä hyödyntämään sitä, että aletaan tuhoamaan monien Helsinkiläisten sairaanhoitajien työura vetämällä heiltä matto jalkojen alta ja laittamalla heidät kortistoon ja korvaamalla heidät halvemmilla filippiiniläisillä sairaanhoitajilla.

HUS mm. rikkoo tuossa filippiiniläishoitajien rekrytoimisessa jo heti Suomen perustuslain yhdenvertaisuuslakia 

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella

Eli jos siis se filippiiniläinen sairaanhoitaja saakin pienempää palkkaa kuin suomalainen sairaanhoitaja ja hänet laitetaan maksamaan vielä suurempaa vuokraa kuin suomalainen, niin silloinhan se on jo suoraan yhdenvertaisuuslain mukaista ihmisen kielellisyyteen (filippiinit) sekä henkilöön liittyvällä syyllä  tapahtuvaa syrjintää. 

Mutta tämä globalisaatio mahdollistaa edelleen tämän ulkomaalaisten työntekijöiden taloudellisen hyväksikäyttämisen sekä ihmiskaupan.