http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 14. elokuuta 2024

WHO:lla taas uusia juonia mielessä - Julisti nyt hätätilan apinarokon vuoksi



WHO julisti nyt kansainvälisen hätätilan apinarokon vuoksi, joka oli heidän puolelta luotu nyt Afrikkalaiseen väestöön ja kansanosaan pelotteeksi, vaikka siellä oikeasti mitään apinarokkoa ei leviä.

Kaksi vuotta sittenhän nettiin levisi paljon huhuja siitä, että WHO oli suunnitellut Apinarokko pelottelukampanjoita jo tuolloin, niin tämä sai lopulta internetin faktantarkistajat hyppimään seinille.


Tässä alla on kuitenkin mikroskooppikuva siitä vaarallisesta apinarokosta miltä se näyttää näille rokotteen valmistajille.

Afrikassa kun on näiden WHO:n elitistien mielestä edelleen liikaväestöä, jota täytyisi alkaa jälleen harventamaan, niin luultavasti tällä kerralla tämä Apinarokko plandemia keskitetään etunenässä Afrikkaan.

Saa nyt nähdä, että johtaako tämä seuraavaksi sitten Afrikan lentoliikenteen rajoituksiin ja tarjotaanko kohta Afrikan lentoasemilla taas PCR-tikkua nenäraiskaukseksi sekä pakotetaan taas naamavaippoja ihmisten naamoille ? 

Kun Tansanian presidentti John Magfuli paljasti vuonna 2020, kuinka tämä koronapositiivinen testitulos tuli jopa papaijahedelmästä, joka osoitti näiden kyseisten PCR-testien täydellisen epäluotettavuuden. Sitten yllättäen aika pian tämän julkitulonsa jälkeen presidentti Magfuli kuoli hämäräperäisesti kuulemma sydänoireisiin. 

Että tiedä sitten saiko juomaansa kenties jotain coctaileja dioksiinista tai syanidista, sitä emme tiedä, mutta aika usein näidenkin presidenttien ympärillä alkaa helposti tällaisten huuteluiden jälkeen esiintymään CIA:lle työskenteleviä tatuoituja kokkeja, joilta yleensä löytyy vähän myrkyllisemmät aineet keittiöstä ja työsuhde sitten yllättäen aina loppuu sen jälkeen, kun presidentti sairastuu siihen sydänoireisiin ja kuolee. Näin niillä palkkasotilailla yleensä aina käy näiden operaatioidensa jälkeen.


Afrikan maaperät pursuavat edelleen äärimmäisyyksiin näitä monia mineraaleja, jotka sitten taas valitettavasti ovat näiden New Yorkin ja Lontoon Pörssiin listautuneiden pankkiirien hallussa.

Näille suursijoittajille taas se Afrikan väestö niissä omissa maissaan nähdään edelleen vähän kuin se Aasiassa 0.30 senttiä tunti työskentelevä hikipajaorja.


Eli se Afrikan kantaväestö on omissa maissaan orjina ja syyhän on edelleen se, koska näitä maita siellä käytetään edelleen tuon monikansallisten kaivosyhtiöiden kaivosorjina.

Mutta tuo tilannehan muuttuisi jos se mustaihoinen nigeriläismies siellä jonkun brittiläis-australialaisen kaivoksen uumenissa saisikin yllättäen sen 5000-6000 dollaria liksaa niistä hommistaan. Silloin nämä mustat miehet vaurastuisivat ja heidän ei tarvitsisi enää rakennella niitä savimajojaan. 

Mutta tätä nämä länsimaalaiset orjapiiskurit eivät heille salli vieläkään länsimaan tasoisia palkkoja, koska heitä käytetään siellä edelleen kaivosorjina.

Mutta jos Apple laittaisikin niihin Iphone puhelimiinsa tämän ylläolevan valokuvan näistä Afrikkalaisista koboltinkaivajistaan, niin moniko sen jälkeen ostaisi sen IPHONE älyluurinsa, jos tietäisi tukevansa sillä ostoksella tätä afrikkalaista lapsityövoimaa