http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 21. elokuuta 2024

Konsulttiyhtiö McKinsey tutkimuksen mukaan 6 eri ammattia ovat tulevaisuudessa vaarassa tekoälyn vuoksi

 


Amerikkalainen konsulttiyhtiö Mckinsey on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä monia kymmeniä amerikkalaisia duunareita uhkaa irtisanomiset, koska A.I. (keinoäly) on rynnimässä noille aloille kovaa vauhtia.

Kuusi ammattiryhmää joihin A.I. muutokset osuvat kovimmin ovat McKinseyn mukaan

1.) Toimistosihteerit

2.) Vastaanottovirkailijat

3.) Logistiikkakirjanpitäjät

4.) Kassahenkilöt 

5.) Sihteerit 

6.) Tuotantotyöntekijät


Mutta tähän se Jerusalemin heprealaisen yliopiston historian professori Yuval Harrarin ehdotus, että syrjääntyneille työttömille nuorille tilalle huumeita ja videopelejä on vähän huono ratkaisu tuohon pulmaan.


Mutta kun tämä koko länsimaalainen talousjärjestelmä on perustunut pelkälle rahajärjestelmän ponzihuijaukselle, joka on vieläpä kaikenlisäksi "valveuni", johon uskova ihminen on niin pitkään tuossa valveunessa tästä omistamisen harhasta, kunnes hän lopulta ehkä jopa jonkun konkurssin kokeneena pystyy viimein avaamaan nuo tietoisen mielen peittämät silmänsä ja näkemään lopulta sen, että kaikki tuo omistamiseen ja työuraan liittyvä unelma, tai jopa se AMERIKKALAINNE UNELMA (American Dream) oli vain pelkkä mielesi tuottama harha, jonka nämä jenkkiläiset markkinamiehet olivat kehitelleet sinulle aikojen saatossa.


Kun työssäkäyvästä ihmisestä on jo tehty aikojen saatossa miltei tällainen biologinen robotti, jonka todellisena tarkoituksena on pitää häntä tuossa keinotekoisessa oravanpyörässä, joka on rakennettu tuon kuluttamisen valveunelle, jottei syntyisi kapina.

Koska se kapina olisi niin suuri, jos tämä totuus viimein tulisi julki siitä, että miten suuret miljardit ja jopa biljoonat summat ovat kulkeutuneet näiden lukuisten työssäkäyvien ihmisten eläkerahoja, jotka sitten kotiutetaan veroparatiiseihin, jonka jälkeen ne rahat eivät enää näe minkäänlaista päivänvaloa näiden työläisten tileillä, koska ne menivät jo näiden tiettyjen valtioiden rikkaampien mafiasukujen haltuun.

Vaikka esim. muurahaisten hyönteisten heimosta löytyy näitä ns. loisijamuurahaisia ja orjamuurahaisia, niin ei siellä silti löydy mitään BLACKROCK sijoitusyhtiön kaltaisia roistomuurahaisia, jotka pääsisivät lentämään yksityisomisteisilla sudenkorennoilla (vertauksena Learjet yksityiskone) muurahaispesistä pesiin ja katsomaan miten heidän muiden muurahaispesien sijoitukset olisivat alkaneet tuottaa näille roistomuurahaisille voittoa.

Mutta myös muurahaispesissä on ns. sotilasmuurahaisia, joiden tehtävänä on vartijoida pesää.

Samoin myös ihmiskunnallakin ovat nämä suurvaltojen armeijat, joiden tehtävänä olisi oikeasti vartijoida näitä maita. Mutta jos nyt vaikkapa katsotaan Amerikkaa, niin eipä sinne oikein aikojen saatossa juuri mikään toinen maa ole vieläkään hyökännyt, vaikka siellä toki on näitä MOSSADIN ja CIA:n johtamien terroristisolujen terrori-iskuja tehty ja lavastettu ne ISIS tai Al-Qaida terroristien tekemiksi, jotta mm. saatiin USA:n armeijalle oikeutus hyökätä mm. 2001 vuonna Afganistaniin, jotta Afganistanin ooppiumsadot saatiin turvattua.

Muurahaiset eivät taas ole mitään huumekauppaa ja asekauppaa sekä ihmiskauppaa harjoittavia rikollisia.

Mutta sitten kun mennään tähän sotilasteolliseen DRONE ja kyborg teknologiaan, niin DARPA on jo kehittänyt mm. DRONE tankin, jolla on vielä tuollaiset vihreät silmät, jotka on selvästi rakennettu siihen vain pelotteeksi.

ILLUMINATI elitisteillähän olisi jo suunnaton kiihko päästä tuollaisia DRONE ohjattuja tankkeja käyttämään muiden maiden valtauksissa tulevaisuudessa.


Elon Musk on Tesla yhtiön pääjohtajana kehittelemässä tällä hetkellä jo ihmisen päähän asennettavaa implanttia, eli mikrosirua ja tämäkin kehitys on huippuvaarallista, jos annamme näiden armeijan ja DARPA:n kaltaisten organisaatioiden hyödyntää sitä jo sotateollisuuden käyttöön, vaikka toisaalta CIA ja MK-ULTRA projekti alkoi jo 1950-luvulla kehittelemään näitä juttuja Saksalaisten tiedemiestensä johdolla.

Ja implantti päähän teknologia on aina mennyt yleensä niin, että ensiksi nämä teknologiat tulevat armeijan käyttöön ja vasta sen jälkeen ihmisten vapaaseen käyttöön. Joten missähän hamassa tulevaisuudessa sitten se joku THL:n kaltainen organisaatio alkaa suosittelemaan aivoimplanttien asennusta kantaväestölle ? 

Kun se on totta, että tuota aivoimplanttiteknologiaa voisi käyttää vaikka myös positiivisellakin tavalla, kuten vaikkapa jollekin vanhukselle saisi sillä enemmän laskentatehoa aivoihin, jolloin se rollaattorivanhus saattaisi yhtäkkiä saada itselleen paljon enemmän voimaa suoriutua arkipäivistään, jos heillä olisi vaikkapa mm. alzheimer ja aivojen suorituskyky heikompi.

Kun nämä monet scifi-elokuvat kuten Bladerunner antavat kyllä ihan viitteitä potentiaalisesta tulevaisuudesta, jos annamme tämän A.I. teknologian, eli keinoälyn tunkea ihmiskunnan keskelle sotkemaan ihmisten asioita.

Lähteet: ILTALEHTI











 





.