http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 31. elokuuta 2024

Rumblen toimitusjohtaja Chris Pavlosvki lähti maanpakoon

 


Rumblen toimitusjohtaja Chris Pavloski on lähtenyt maanpakoon heti sen jälkeen, kun hän kuuli viestisovellus Telegramin perustajan Pavel Durovin pidätyksestä. 

Pavlovski twiittasi nettiin tästä näin:


"Olen hieman myöhässä tämän johdosta - Mutta laskeuduin juuri turvallisesti Eurooppaan.

Ranska alkoi uhkailemaan Rumblea, ja nyt he ovat ylittäneet jo punaisen rajan yli kun pidättivät Telegramin toimitusjohtajan Pavel Durovin mikä tietojen mukaan johtui, että hän ei sensuroinut siellä puheita.


Rumble ei tule sallimaan tällaista käytöstä ja tulee käyttämään kaikki mahdolliset käytettävissä olevat keinot vapaaseen tiedon ilmaisuun, universaalina ihmisoikeutena. Me taistelemme parhaillaan tästä oikeudessa Ranskassa ja toivomme, että he vapauttaisivat Pavel Durovin pian."


Durovista mätkäistiin samalla hänen pidätyksensä yhteydessä iso nippu syytteitä sekä maastapoistumiskielto lähes neljä päivää kestäneiden kuulustelujen jälkeen.

Tämän jälkeen pariisilainen tuomioistuin vapautti Durovin viiden miljoonan euron takuita vastaan, mutta pariisin syyttäjä Laure Beccuau ilmoitti samalla että Durovin on ilmoittauduttava poliisiasemalle kahdesti viikossa ja pysyttävä Ranskassa.

Viranomaiset ovat nyt käynnistäneet poliisitutkinnan, jonka mukaan Durovin väitetään kohdelleen lastaan väkivaltaisesti ja teot tapahtuivat syyttäjän mukaan pariisissa ja pojan äiti on viranomaisten mukaan nostanut asiasta oikeuskanteen viime vuonna Sveitsissä.

Venäjä taas alkoi häiritsemään Telegramin toimintaa jo vuonna 2017, jolloin FSB vaati Venäjän haltuun Telegramin viestejä kryptanneita salausavaimia. Mutta Durov kieltäytyi luovuttamasta näitä FSB:n haltuun.

Mutta FSB:n Telegramiin kohdistunut häirintä loppui vuonna 2020, jolloin Venäjällä toimiva televiranomainen Roskomnadzor sanoi luopuneensa häirinnästä maan syyttäjäviraston kanssa tehdyn sopimuksen perusteella.


Durovin poliittisessa vainossa on nyt pieni juridinen ongelma

Mutta tässä Pavel Durovin poliittisessa vainossa on nyt pieni juridinen ongelma, että perhesuhteisiin liittyviä ongelmia on aika vaikea lähteä sotkemaan yleismaailmallisen YK:n julistuksessa julkistettujen mielenilmaisuvapauden ja sananvapauden kanssa yhteen, koska ne ovat kaksi täysin eri asiaa, jotka eivät Telegramin kryptatun viestintäsalaisuuden kanssa sovi ollenkaan yhteen, joka osoittaa toteen sen, että Duroviin on kohdistettu nyt poliittista vainoa, jonka poliittinen motiivi ei liitty hänen perheessä tapahtuneisiin väärinkäytöksiin mm. lastaan kohtaan. 

Vaan kyseessä on täysin poliittinen ajojahti joka on kohdistettu Pavel Duroviin, koska tämän ylläpitämän Telegram viestisovelluksen data ei ole vieläkään päässyt eri maiden viranomaisten haltuun.


Nyt vielä Ranskan nykyinen Presidentti Emmanuel Macron räväytti ilmoille kunnon valheen, kun sanoi julkisesti ettei Durovin pidätys ole luonteeltaan poliittinen.

Yhdysvaltalainen varainhoitoyhtiö BlackRock on melko varmasti yrittänyt havitella Rumblea itselleen, jonka seurauksena myös Rumbleen saataisiin tämä sama Youtuben kaltainen totaalitaarinen sensuuri, ettei niiden videoilla saisi sen jälkeen sanoa enää yhtään lääkevastaista sisästöä, tai muuten videot poistettaisiin. Tai nythän Youtube aloitti tällaisen algoritmeihin perustuvan sensuurin, että jos videoilla esiintyy lääkevastaista tai rokotusvastaista sisältöä, niin videot jäävät algoritmeista näkyvyyden ulkopuolelle.

BlackRock tosiaan pyörittelee sellaisista bisneksistä kuin lapsien kidnappausksista, adrenokromikaupasta, asekaupoista ja huumekaupoista saatuja rahoja ja sijoittelee niitä sitten hajautetusti eri puolille maailmaa, joiden tarkoituksena on saada aikaiseksi tämä YK AGENDA 21 mukainen UUSI MAAILMANJÄRJESTYS ja 15 minuutin kaupungit, jolloin et enää siellä asuessasi omista yhtään mitään ja totalitaristinen hallitus käskee sinua pysymään vain kotona, koska jos käynnissä on ILMASTO LOCKDOWN, niin jälleen pitää pysyä kotona ja koronarajoitusten koronalockdownit olivat tästä 15 minuutin kaupunkien lockdown sekoilusta jo eräänlainen kenraaliharjoitus.


Nythän jopa ihan nämä Viherhullut ovat näistä ilmasto lockdowneista alkaneet puhumaan jo ihan julkisestikin.

Kiinassakin on jo näitä mm. Shangaihin rakennettuja 8 neliön sinkkuyksiöitä, että mitäs luulette jos vielä hamassa tulevaisuudessa ihmisiä lukittuu näihin 8 m2 kokoisiin sinkkuyksiöihinsä ilmasto lockdowneihin, niin mitäs luulette että käy näiden lockdowneihin suostuneiden ihmisten mielenterveydelle, kun mm. ulkona liikkuminen kielletään ja myös lenkillä käyminen sekä omasta kunnosta huolehtiminen kiellettäisiin lockdownien aikana, kun totalitaristiset hallitukset valvoisivat, että saisit liikkua vain korkeintaan 15 minuuttia tai edes tunnin vain päivässä ulkona ? 

Eli lähes samat säännöt kuin vankilassa vangeille.

Mutta asian nurjempi puoli on siinä, että tämä koko ILMASTO LOCKDOWN on pelkkä idiooteille ihmisille suunnattu tottelevaisuuskoe, jonka ikävä kyllä jo myös Suomessa 2020 koronakeväänä kaikki ne koteihinsa lukittautuneet ihmiset reputtivat jo. Koska se oli oikeasti pelkkä poliittinen älykkyystesti, jolla ei ollut oikeasti mitään tekemistä minkään terveysturvallisuuden kanssa, koska mitään koronavirusta ei levinnyt missään muualla kuin sellaisen pelkäävän mielikuvituksessa. 

Mutta taas tämä "tutkittu ja turvallinen" oli taas immuunipuolustusjärjestelmän tuhoava myrkkypiikki.

Sitten siitä koronakeväästä lähtien nämä "KUOLI ÄKILLISESTI" tapaukset jäivät elämään ihan aikansa ilmiöksi, kun edelleen näitä ennen täysin terveitä ja työikäisiä ihmisiä vain kuolee äkillisesti, mutta koska valtamedia saa rahaa näiltä myrkkypiikittäjien lääkeyhtiöiltä, niin he ovat salaamassa näitä äkillisten rokotehaittakuolemien syitä, sekä näitä salaavat myös Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL), Suomen terveysministeriö, HUS jne. 

Holokausti tehtiin nyt uudestaan, mutta nyt hävityksen kohteena ei ollut mikään juutalaisväestö, vaan ihan maailman väestö, jonka vähentämistarve on näiden elitistien mukaan se noin 7,1 miljardia, jonka jälkeen lopulta tänne jäisi enää ne 500 miljoonaa ihmistä jäljelle.


Näitä sitten YK haluaisi alkaa hallitsemaan sillä maailmanlaajuisella maailmanhallituksellaan, jolloin sitten se heidän haluamansa Uusi Maailmanjärjestuys (Latinaksi: NOVO ORDO SECLORUM) toteutuisi, jonka he ovat myös Amerikan dollarin seteliinkin latinaksi kirjoittaneet.

Vielä yksi syy tälle maailman väestön hävittämiselle on melkoisen brutaali, koska kyseessä on myös työssäkäyvien ihmisten eliminointi, koska lähitulevaisuudessa koneet, eli nämä kyborgit tulevat tekemään lähes kaikki nämä raskaammat työt täällä ja taas tämä työväestö, joka nämä työt vielä tänään tekee, niin näiden BlackRock sijoitusyhtiön omistajien mielestä tämä työväestö on enää sen jälkeen pelkkiä hyödyttömiä suursyömäreitä, jotka eivät enää tuota valtioille mitään. 

Samoin myös eläkeläiset ovat se ihmisvästö, joka näiden BIG PHARMA lääkeyhtiöiden toimesta halutaan aina ensimmäisenä rokottaa pois, minkä vuoksi eläkeläisistä kutsutaan tätä nimitystä, kuinka he kuuluvat riskiryhmään.


Mutta tämä Teollisuuden 4 vallankumous kun on jo ovella, niin kun tilalle tulevat nämä kyborgit, niin se suurin taistelu sen jälkeen nähdään ylipäänsä siinä, että suostuvatko nämä BlackRock yhtiön pääomistajat salliman edes ihmisarvon näille ei rokotetuille ja ei sirutetuille ihmisille, koska hehän halusivat jo 1800-luvulla luoda teollistumisen seurauksena täydellisen palkkaorjan.


Heitä hallitsee tuo täysi rahanahneus ja työssä käyvä ihminen edustaa heille kuin lehmää, joka märehtii laitumella ja on navetassa omassa karsinassaan ja lypsää maitoa.

Palkkaorja taas ei lypsä maitoa navetassa, vaan häneltä pankki lypsää niitä asuntolainan lyhennyksiä, jos kyseessä on maksukykyinen ihminen, jolla on luottotiedot kunnossa.


Pikavippi ja perintäyhtiöt sekä ulosottomies taas ovat näitä nykyajan maaorjien (työtön velallinen) isäntiä, jotka pitävät huolen, että joku muutaman tuhannen euron pikavippilaina viedään aina joka 20 vuosi uudelleen oikeuteen, jolloin tätä velallista voidaan pitää kuin löysässä hirressä vuosikymmenestä toiseen ja arvatkaas mikä puolue nämä pikavippiroistot päästivät Suomeen 2003 ?


Vastaus: KOKOOMUS 

Tuo puolue, joka on tuhonnut Suomen talouden ja aikoo viedä tämän valtion talouden aina konkurssikypsäksi asti, että se on lopulta valmis liitettäväksi Saksan liittovaltioon.


Sodilla nämä roistot käärivät äärimmäisiä voittoja ja tällä hetkellä mm. Ukraina edustaa heille tuota suunnatonta pääomaa, joka on eräällä tavalla vielä viimeinen Euroopan maa, jossa FIAT-valuutat käyvät kauppaa. Mutta ei enää kauan, koska Ukraina on tarkoitus pilkkoa tämän Venäjän ja Ukrainan välisen sodan seurauksena, jonka jälleenrakennushankkeet ollaan jo nyt sovittu BlackRock sijoitusyhtiölle.

Joten kun Ukraina häviää sen sodan, niin Ukraina alkaa maksamaan Venäjälle sotakorvauksia, jotka taas matkaavat BlackRock sijoitus- ja varainhoitoyhtiön tileille.

Sitten BlackRock varainhoitoyhtiön liikemiesroistot alkavat jälleenrakentamaan Ukrainaa ja yksityistävät sieltä yritykset ja pyrkii kitkemään pois heitä uhkaavat pienyritykset pois näiden Wall Street sijoittajien tieltä.

Tämän jälkeen sitten Euroopan Union liittää Ukrainan taas yhdeksi jäsenvaltioksi, jonka seurauksena Ukrainan valtio köyhtyy entistäkin enemmän ja ajautuu niin suureen valtion velkaan, että taas muut EU maat rientävät apuun ja nämä useiden tuhansien miljardien eurojen tukipakettirahat taas matkaavat jälleen näiden samojen BlackRock varainhallintayhtiöiden lapsikauppiaiden ja ase sekä huumekauppiaiden tileille.


Toki Ukrainan sodassa on kysymys myös ydinvoimasta, jonka imperiumia tälläkin hetkellä hallitsee kansainvälinen Atomienergiayhtiö IAEA, jolla on paljon Venäläistä hallinnointiperää. 

Mutta vieläkin kiinnostavampi asia on se, että kuinka tätä IAEA:n ydinimperiumia johdetaan YK:sta käsin.

Saihan tämä säteilyllä tappava ydinvoimajärjestö IAEA peräti vuoden 2005 Nobelin rauhanpalkinnon.


Lähteet: Cointelegraph

Green Matters



perjantai 30. elokuuta 2024

Mainos

 

FI85 3939 0033 2259 47 
maksun saaja: TEEMU VEHKALA 

Bitcoin: 1NM8uKBUM3dYLEpRiuh8uLF8Uuw8djqRkk 

paypal.com/donate/?hosted_button_id=NZUN3XMY86S2C

Monero:4Ar6wN4WJUuaDqeRHpEeuqVxyw7Pqq4stjJeWuSHMBtgYLywnpMzF1SZ9uGCMVmVXEMFbDVudDViN2Y2BCBvXYjN6FLAbrB

keskiviikko 28. elokuuta 2024

Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli menossa tapaamaan Ranskan presidentti Macronia, seuraavaksi poliisi pidätti


Telegramin kehittäjä Pavel Durov oli muutama päivä sitten sopinut tapaamisen Ranskan presidentti Emmanuel Macronin kanssa.

Mutta hän ei ehtinyt tapaamiseen, kun Ranskan poliisi ehti pidättää hänet Pariisissa sitä ennen Orlyn kentällä.

Durov joutui Ranskan viranomaisten hampaisiin, koska hän ei ole suostunut myymään Telegram sovelluksen käyttäjien tietoja mm. CIA:lle, koska Facebook mm. on jo ajat sitten luovuttanut täyden takaportin CIA:lle käyttäjistään. 

Joten ei ole epäselvää, että minkä asian tiimoilta Durovia kovistellaan näiden Pariisin puolella pidettyjen kuulustelujen aikana.

Durov oli muutama vuosi sitten vielä yksi Venäjän Facebookiksi kutsutun VKontakten osakkaista, mutta myi osuutensa pois vuonna 2014 ja kertoi jo tuolloin, ettei hänellä ole enää asiaa Venäjälle, koska hän kieltäytyi yhteistyöstä Venäjän viranomaisten kanssa.

Hieman myöhemmin Durov julkaisi vielä seitsemän kohtaisen manifestin, jossa hän mainitsi nämä 7 eri syytä, jonka vuoksi hänen on syytä olla palaamatta Venäjälle ja siinä mainittiin mm. Venäjän verotus, koulutusjärjestelmä, oikeuslaitos jne.


Durovia pidetään nyt vangittuna Pariisissa Ivry-sur-Seinessä Ranskan petoksentoruntapoliisin tiloissa.


Psykopaatit eivät kestä, jos heillä ei ole täydellistä kontrollia viestisovelluksista

Tästä Durovin pidätyksestä huomaa sen, että kuinka näillä eräillä psykopaateilla alkaa nousemaan verenpaine sen jälkeen, kun he eivät saa näitä kaikkia maailman viestisovelluksia CIA:n ja muiden tiedustelupalveluiden täydelliseen hallintaan.

Kun tämä koko Internet luotiin aikanaan pelkän sotilastietokannan voimin, niin jos sinne tuleekin yks kaks joku tällainen viestisovellus, jonka viestit ovat kryptattuja, niin jossain vaiheessa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA alkaa kiinnostumaan näiden mm. Telegramin datan ostamisesta. 

Mutta sitten syntyy ongelmia, jos ei näiden käyttäjien yksityiset tiedot ole sittenkään ostettavissa pois ja tämän jälkeen nämä kontollifriikit psykopaatit ottavat sitten käyttöön tuon kidnappauksen ja Stasimaiset kuulustelukeinot.

Diplomatiakeinot näiltä psykopaateilta on selvästi kateissa, joka nähtiin jo mm. Julian Assangen kiduttamisella vankimielisairaalassa 5 vuotta.

Mutta tuskin ne tuota Durovia minnekään Guantanamoon vie pehmitettäväksi, että eiköhän se mies kohta vapauteta sieltä ulos.

Lähteet: X

Verkkouutiset



tiistai 27. elokuuta 2024

Onko PROJECT BLUEBEAM alkanut ?

  

Amerikassa on viime aikoina bongattu mystisiä lentokoneita lentelemässä ja skannaamassa maata mm. vihreillä laser beam säteillä.

Nämä koneet kuuluvat Randigo LLC nimiselle yhtiölle, jonka omistuksessa on maailmalla yhteensä 33 lentokonetta.

Floridassa myös eräs silminnäkijä kertoi, että kuinka yhdestä koneesta levisi todella pahan hajuista hajua ilmaan.

Eli onkohan se CIA:n BLUEBEAM PROJECT jo alkanut ? 

Lähde: Quora


Lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden luento vuodelta 2013


Tässä on lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilden  (15. marraskuuta 1939 Värtsilä – k. 8. helmikuuta 2015 Vaasaluento vuodelta 2013.

Koko luennon sisältö aukeaa nyt varmasti paljon enemmän ihmisille, joka myös todistaa sen, että miten Rauni-Leena oli omaa aikaansa edellä.


keskiviikko 21. elokuuta 2024

Konsulttiyhtiö McKinsey tutkimuksen mukaan 6 eri ammattia ovat tulevaisuudessa vaarassa tekoälyn vuoksi

 


Amerikkalainen konsulttiyhtiö Mckinsey on tehnyt tutkimuksen, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä monia kymmeniä amerikkalaisia duunareita uhkaa irtisanomiset, koska A.I. (keinoäly) on rynnimässä noille aloille kovaa vauhtia.

Kuusi ammattiryhmää joihin A.I. muutokset osuvat kovimmin ovat McKinseyn mukaan

1.) Toimistosihteerit

2.) Vastaanottovirkailijat

3.) Logistiikkakirjanpitäjät

4.) Kassahenkilöt 

5.) Sihteerit 

6.) Tuotantotyöntekijät


Mutta tähän se Jerusalemin heprealaisen yliopiston historian professori Yuval Harrarin ehdotus, että syrjääntyneille työttömille nuorille tilalle huumeita ja videopelejä on vähän huono ratkaisu tuohon pulmaan.


Mutta kun tämä koko länsimaalainen talousjärjestelmä on perustunut pelkälle rahajärjestelmän ponzihuijaukselle, joka on vieläpä kaikenlisäksi "valveuni", johon uskova ihminen on niin pitkään tuossa valveunessa tästä omistamisen harhasta, kunnes hän lopulta ehkä jopa jonkun konkurssin kokeneena pystyy viimein avaamaan nuo tietoisen mielen peittämät silmänsä ja näkemään lopulta sen, että kaikki tuo omistamiseen ja työuraan liittyvä unelma, tai jopa se AMERIKKALAINNE UNELMA (American Dream) oli vain pelkkä mielesi tuottama harha, jonka nämä jenkkiläiset markkinamiehet olivat kehitelleet sinulle aikojen saatossa.


Kun työssäkäyvästä ihmisestä on jo tehty aikojen saatossa miltei tällainen biologinen robotti, jonka todellisena tarkoituksena on pitää häntä tuossa keinotekoisessa oravanpyörässä, joka on rakennettu tuon kuluttamisen valveunelle, jottei syntyisi kapina.

Koska se kapina olisi niin suuri, jos tämä totuus viimein tulisi julki siitä, että miten suuret miljardit ja jopa biljoonat summat ovat kulkeutuneet näiden lukuisten työssäkäyvien ihmisten eläkerahoja, jotka sitten kotiutetaan veroparatiiseihin, jonka jälkeen ne rahat eivät enää näe minkäänlaista päivänvaloa näiden työläisten tileillä, koska ne menivät jo näiden tiettyjen valtioiden rikkaampien mafiasukujen haltuun.

Vaikka esim. muurahaisten hyönteisten heimosta löytyy näitä ns. loisijamuurahaisia ja orjamuurahaisia, niin ei siellä silti löydy mitään BLACKROCK sijoitusyhtiön kaltaisia roistomuurahaisia, jotka pääsisivät lentämään yksityisomisteisilla sudenkorennoilla (vertauksena Learjet yksityiskone) muurahaispesistä pesiin ja katsomaan miten heidän muiden muurahaispesien sijoitukset olisivat alkaneet tuottaa näille roistomuurahaisille voittoa.

Mutta myös muurahaispesissä on ns. sotilasmuurahaisia, joiden tehtävänä on vartijoida pesää.

Samoin myös ihmiskunnallakin ovat nämä suurvaltojen armeijat, joiden tehtävänä olisi oikeasti vartijoida näitä maita. Mutta jos nyt vaikkapa katsotaan Amerikkaa, niin eipä sinne oikein aikojen saatossa juuri mikään toinen maa ole vieläkään hyökännyt, vaikka siellä toki on näitä MOSSADIN ja CIA:n johtamien terroristisolujen terrori-iskuja tehty ja lavastettu ne ISIS tai Al-Qaida terroristien tekemiksi, jotta mm. saatiin USA:n armeijalle oikeutus hyökätä mm. 2001 vuonna Afganistaniin, jotta Afganistanin ooppiumsadot saatiin turvattua.

Muurahaiset eivät taas ole mitään huumekauppaa ja asekauppaa sekä ihmiskauppaa harjoittavia rikollisia.

Mutta sitten kun mennään tähän sotilasteolliseen DRONE ja kyborg teknologiaan, niin DARPA on jo kehittänyt mm. DRONE tankin, jolla on vielä tuollaiset vihreät silmät, jotka on selvästi rakennettu siihen vain pelotteeksi.

ILLUMINATI elitisteillähän olisi jo suunnaton kiihko päästä tuollaisia DRONE ohjattuja tankkeja käyttämään muiden maiden valtauksissa tulevaisuudessa.


Elon Musk on Tesla yhtiön pääjohtajana kehittelemässä tällä hetkellä jo ihmisen päähän asennettavaa implanttia, eli mikrosirua ja tämäkin kehitys on huippuvaarallista, jos annamme näiden armeijan ja DARPA:n kaltaisten organisaatioiden hyödyntää sitä jo sotateollisuuden käyttöön, vaikka toisaalta CIA ja MK-ULTRA projekti alkoi jo 1950-luvulla kehittelemään näitä juttuja Saksalaisten tiedemiestensä johdolla.

Ja implantti päähän teknologia on aina mennyt yleensä niin, että ensiksi nämä teknologiat tulevat armeijan käyttöön ja vasta sen jälkeen ihmisten vapaaseen käyttöön. Joten missähän hamassa tulevaisuudessa sitten se joku THL:n kaltainen organisaatio alkaa suosittelemaan aivoimplanttien asennusta kantaväestölle ? 

Kun se on totta, että tuota aivoimplanttiteknologiaa voisi käyttää vaikka myös positiivisellakin tavalla, kuten vaikkapa jollekin vanhukselle saisi sillä enemmän laskentatehoa aivoihin, jolloin se rollaattorivanhus saattaisi yhtäkkiä saada itselleen paljon enemmän voimaa suoriutua arkipäivistään, jos heillä olisi vaikkapa mm. alzheimer ja aivojen suorituskyky heikompi.

Kun nämä monet scifi-elokuvat kuten Bladerunner antavat kyllä ihan viitteitä potentiaalisesta tulevaisuudesta, jos annamme tämän A.I. teknologian, eli keinoälyn tunkea ihmiskunnan keskelle sotkemaan ihmisten asioita.

Lähteet: ILTALEHTI











 





.



Zelenskyi on sulkenut eräiden Ortodoksi kirkkojen ovet Ukrainassa

Brittimiljardööri kuoli kun luksusjahti upotettiin Italian rannikolla


Viime päivinä uutismediassa on ollut otsikoissa tämä mystinen jahtiturma, jossa teknologiateollisuudella rikastunut brittimiljardööri Mike Lynch kuoli sekä myös kyydissä ollut eräs Morgan Stanley International pankin hallituksen ulkopuolinen puheenjohtaja ja vakuutusyhtiö Hiscoxin puheenjohtaja Jonathan Bloomer.

Kateissa on myös teknologiamiljardöörin tytär Hannah Lynch (18), joka oli juuri ennen jahdin upotusta saanut opiskelupaikan Oxfordin yliopistosta.

Korusuunnittelija Neda Morvillo katosi myös tässä jahtiturmassa ja hän on Morvillon puoliso.

Uponneiden joukossa oli myös asianajaja Chris Morvillo, joka juuri työskenteli tässä Yhdysvalloissa käydyssä oikeusjutussa. 

Sekä myös jahdin mukana katosi entinen kiinteistöguru Judy Bloomer. Että melkoinen määrä isoja kihoja upotettiin siinä samalla.

Media kuitenkin kääntää huomion tästä koko jutusta nyt väärään suuntaan, koska sieltä on selvästi tullut käsky, ettei tästä jahtiturmasta saa mm. kyseenalaistaa, että oliko se edes "turma", koska tämä jahti selvästi käytiin upottamassa jonkun käskystä mereen.

Sillä syy jahdin upottamiselle oli Mike Lynchin parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä oleva oikeusjuttu, jossa jopa 20 vuoden linnatuomio uhkasi Lynchiä. 

Petossyytteet liittyivät Lynchin ohjelmistoyrityksen Autonomyn myyntiin, kun Lynch oli myynyt yrityksensä 11 miljardilla dollarilla Hewlett-Packardille vuonna 2011, jonka jälkeen Hewlett-Packard alensi yrityksen arvoa 8,8 miljardilla dollarilla.

Valamiehistö oli Lynhin puolella ja vapautti hänet lopulta kaikista syytteistä uutisoi BBC 7. kesäkuuta 2024.

Mutta nyt tämä joku kyseisen oikeudenkäynnin osapuoli päätti vapauttaa Lynchin myös maallisesta elämästä, kun tämä hänen jahtinsa käytiin upottamassa ja tästä on suoraa näyttöä, koska myös Lynchin ex kolleega Stephen Chamberlain (52) kuoli sairaalassa jonne joutui, kun auto ajoi hänen ylitseen Cambridgeshiressä kesken juoksulenkin. 

Että mikä yhteensattuma, että juurikin nämä kaksi entistä saman it-yhtiön kolleegaa kuolevat kumpikin tapaturmaisesti aivan vuorokausien sisään ja toinen kolleega hukkuu Italian rannikolla, kun jahti muka uppoaa, vaikka se "upotettiin".

Sekään ei ole enää onnettomuus, jos joku tiedustelupalveluille keikkoja tekevä gangsteri ajaa tahallaan jonkun yli autolla, josta hänelle on vielä maksettu. 

Mutta näin se menee, että sitten tulee valtamedia paikalle ja alkaa vielä siivoomaan jälkiä, jottei tämä ei vielä tietoista mieltään käyttävä uutistenlukija pääsisi viimein kärryille, että miksi tämäkin huvijahti upposi ja miksi se upotettiin.

Tämän vuoksi nämä valtamedian toimittajat ovat usein juuri tästä syystä CIA:n lahjomia, jotta he voisivat suoltaa viikosta toiseen tuota heidän päätoimittajiensa vaatimaa propagandaa.

Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte paljasti tämän muutama vuosi sitten, kun sanoi suoraan kuinka kaikkien toimittajien ja johtavien uutislehtien julkaiseman materiaalin alkuperänä on CIA ja muut lännen tiedustelupalvelut ja propagandajärjestöt.

Lähteet: The Guardian





tiistai 20. elokuuta 2024

Lääkärit olivat matkalla seminaariin aikeissa paljastaa koronarokotteiden turbosyövät - Kuolivat kaikki lento-onnettomuudessa Brasiliassa

 


Brasiliassa sattui äskettäin tuhoisa lento-onnettomuus, jossa 62 ihmistä kuljettanut suihkukone putosi maahan ja tuhoutui, jonka seurauksena kaikki koneen kyydissä ollutta 62 matkustajaa kuolivat.

Koneessa oli kyydissä 6 maailman johtavimpia alansa tiedemiehiä ja lääkäreitä 

Dr. José Roberto Leonel Ferreira (radiologi)

Dr. Mariana Belim (teho-osaston intesiivilääkäri Länsi-Paranan yliopistollisessa sairaalassa)

Dr. Ariane Risso (Cascavelin syöpäsairaala)  

Edison Hobolt (Maataloustekniikan professori)

Raquel Ribeiro Moreira (Kirjallisuuden professori, Cascavelin kampus)

Deonir Secco (Maataloustekniikan professori)

Kaikki nämä kuusi alansa asiantuntijaa olivat matkalla kansainväliseen lääkäriseminaariin, jossa heidän oli tarkoitus tuoda julki tämä asia, kuinka koronarokotteet ovat yhteydessä näihin mediassakin jo kohuttuihin turbosyöpiin.

Mutta eivät sitten jostain tuntemattomasta syystä päässeetkään paikalle, kun kone onnistuttiin pudottamaan tuhoisasti alas.

Siinähän olisi melkoinen työ vielä selvittää, että mikä lääkeyhtiö tämän lento-onnettomuuden tilasi, sillä jäljet vievät aivan varmasti jonkun tod. Pfizerin sylttytehtaalle. 

Eikä tässä turbosyöpien salailussa varsinaisesti näiden myrkkypiikkien rahastus ole se asia, jota siinä varjellaan. Vaan se on tämä kauhistuttava totuus siitä, että nämä tutkittuina ja turvallisina markkinoidut koronarokotteet olivatkin maailman liikaväestön harvennukseen tarkoitettuja myrkkypiikkejä ja mitään koronaa ei ollutkaan, kun se oli vain syötti, jolla harvennettavat ihmiset saatiin houkuteltua sinne kansan teurastamoihin, eli koronarokotusjonoihin.

Lähde: INFOWARS


Teemu Vehkala Show #172 - WHO painostaa salaisesti valtioita lockdowneihin

torstai 15. elokuuta 2024

Onko HUS:lla on nyt niin suuri hoitajapula filippiiniläisistä hoitajista, että se aikoo irtisanoa suomalaista HUS:lle työskentelevää hoitajia 50 miljoonan euron edestä

Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) järkytti eilen työntekijöitään, kun se järjesti julkisen tilaisuuden, jossa se ilmoitti järjestävänsä YT-neuvottelut, joissa olisi määrä irtisanoa jopa 50 miljoonan eurosta suomalaista hoitajia, joka vastaisi enimmillään 990 henkilötyövuoden vähennystä. Muutosneuvottelujen piirissä on nyt 28 000 työntekijää.

Tästä ei ole paljonkaan aikaa, kun Talouselämässä oli juttu siitä, että kuinka Suomalaiset sairaalat rekrytoivat hoitajapulasta kärsivältä Filippiineiltä sairaanhoitajia Suomeen töihin.

Kerrottiin kuinka Suomeen on tulevina vuosina tarkoitus tulla ennätysmäärä filippiiniläisiä hoitajia.


Tehyn johtaja Millariikka Rytkänen kertoi taas tämän vaarantavan jopa potilasturvallisuuden.


Henkilöstövuokrausyhtiö Barona on onnistunut jo vedättämään mm. näiltä Pohjois-Savossa työskentelevältä kahdelta filippiiniläishoitajalta mm. sen, että filippiiniläishoitajat maksavat mm. asunnostaan 780 euron kuukausivuokran, vaikka sen saisi normaalisti 410 eurolla. Eli siinä on tällainen 370 euron extraveloitus.

Tällainen toiminta miltä tahansa henkilöstövuokrausyhtiöltä on jo itsessään täysin ihmiskauppaa, mutta koska Suomessa nämä palkkaorjan välitysyhtiöt saavat mellastaa täysin vapaasti, koska niitä suojelee HYVÄ VELI verkostot.

Mutta selvästi tässä näkee, että suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä halutaan nyt ajaa alas ja rakentaa tilalle tämä amerikanmallinen yksityinen terveydenhuoltojärjestelmä, jossa sitten aina sen sairaslomankin hakeminen maksaisi lähitulevaisuudessa jopa sen 200-300 euroa per käynti ja tämä amerikan malli on tulossa tilalle, koska Suomen valtiota johtavat tällä hetkellä nämä sielunsa Saatanalle myyneet roistot.

Heille on yhdentekevää, että säilyykö hyvinvointivaltio, koska he ovat valinneet puolen jolla toimivat ja se on pahuus sekä pimeys. Tämän vuoksi nämä roistot ovat päättäneet tuhota Suomen hyvinvointivaltion ja myös EU-maat ovat tässä tuhottavien maiden listalla, koska näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa on nyt se talousjärjestelmän viimeinen siirtymävaihe, joka on infran romuttaminen ennen III-maailmansotaa.

Tämä on julmaa katsoa vierestä kun nyt sitten vuoden päästä 2025 EU:n komissio aikoo kieltää kaikki dieselautot EU-alueella, koska armeijan tankeille tarvitaan dieseliä.

Saksa haluaa jo varautua nyt suursotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan.


Nyt vielä Kurskissa erään yhdysvaltalaisen ajatushautomon mukaan Venäjällä kuulemma aletaan kaivamaan juoksuhautoja, joten tykinruokaa on taas tarjolla sekä Ukrainan että Venäjän armeijan puolella.


Mutta nyt kaikki te Suomen sairaanhoitajat, joiden työpaikka tässä on uhattuna, niin Tehyn pitäisi olla nyt teidän puolellanne ja jos ei ole, niin silloin Tehy on äärimmäisen korruptoitunut tämän homman edessä, koska tässä ei todellakaan mistään säästötoimista ole kysymys, vaan puhtaasti kysymys on vain ahneudesta.

Koska näitä tahoja, jotka pyörittävät HUS:n toimintaa haluaa nyt päästä hyödyntämään sitä, että aletaan tuhoamaan monien Helsinkiläisten sairaanhoitajien työura vetämällä heiltä matto jalkojen alta ja laittamalla heidät kortistoon ja korvaamalla heidät halvemmilla filippiiniläisillä sairaanhoitajilla.

HUS mm. rikkoo tuossa filippiiniläishoitajien rekrytoimisessa jo heti Suomen perustuslain yhdenvertaisuuslakia 

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella

Eli jos siis se filippiiniläinen sairaanhoitaja saakin pienempää palkkaa kuin suomalainen sairaanhoitaja ja hänet laitetaan maksamaan vielä suurempaa vuokraa kuin suomalainen, niin silloinhan se on jo suoraan yhdenvertaisuuslain mukaista ihmisen kielellisyyteen (filippiinit) sekä henkilöön liittyvällä syyllä  tapahtuvaa syrjintää. 

Mutta tämä globalisaatio mahdollistaa edelleen tämän ulkomaalaisten työntekijöiden taloudellisen hyväksikäyttämisen sekä ihmiskaupan. 





 












keskiviikko 14. elokuuta 2024

WHO:lla taas uusia juonia mielessä - Julisti nyt hätätilan apinarokon vuoksi



WHO julisti nyt kansainvälisen hätätilan apinarokon vuoksi, joka oli heidän puolelta luotu nyt Afrikkalaiseen väestöön ja kansanosaan pelotteeksi, vaikka siellä oikeasti mitään apinarokkoa ei leviä.

Kaksi vuotta sittenhän nettiin levisi paljon huhuja siitä, että WHO oli suunnitellut Apinarokko pelottelukampanjoita jo tuolloin, niin tämä sai lopulta internetin faktantarkistajat hyppimään seinille.


Tässä alla on kuitenkin mikroskooppikuva siitä vaarallisesta apinarokosta miltä se näyttää näille rokotteen valmistajille.

Afrikassa kun on näiden WHO:n elitistien mielestä edelleen liikaväestöä, jota täytyisi alkaa jälleen harventamaan, niin luultavasti tällä kerralla tämä Apinarokko plandemia keskitetään etunenässä Afrikkaan.

Saa nyt nähdä, että johtaako tämä seuraavaksi sitten Afrikan lentoliikenteen rajoituksiin ja tarjotaanko kohta Afrikan lentoasemilla taas PCR-tikkua nenäraiskaukseksi sekä pakotetaan taas naamavaippoja ihmisten naamoille ? 

Kun Tansanian presidentti John Magfuli paljasti vuonna 2020, kuinka tämä koronapositiivinen testitulos tuli jopa papaijahedelmästä, joka osoitti näiden kyseisten PCR-testien täydellisen epäluotettavuuden. Sitten yllättäen aika pian tämän julkitulonsa jälkeen presidentti Magfuli kuoli hämäräperäisesti kuulemma sydänoireisiin. 

Että tiedä sitten saiko juomaansa kenties jotain coctaileja dioksiinista tai syanidista, sitä emme tiedä, mutta aika usein näidenkin presidenttien ympärillä alkaa helposti tällaisten huuteluiden jälkeen esiintymään CIA:lle työskenteleviä tatuoituja kokkeja, joilta yleensä löytyy vähän myrkyllisemmät aineet keittiöstä ja työsuhde sitten yllättäen aina loppuu sen jälkeen, kun presidentti sairastuu siihen sydänoireisiin ja kuolee. Näin niillä palkkasotilailla yleensä aina käy näiden operaatioidensa jälkeen.


Afrikan maaperät pursuavat edelleen äärimmäisyyksiin näitä monia mineraaleja, jotka sitten taas valitettavasti ovat näiden New Yorkin ja Lontoon Pörssiin listautuneiden pankkiirien hallussa.

Näille suursijoittajille taas se Afrikan väestö niissä omissa maissaan nähdään edelleen vähän kuin se Aasiassa 0.30 senttiä tunti työskentelevä hikipajaorja.


Eli se Afrikan kantaväestö on omissa maissaan orjina ja syyhän on edelleen se, koska näitä maita siellä käytetään edelleen tuon monikansallisten kaivosyhtiöiden kaivosorjina.

Mutta tuo tilannehan muuttuisi jos se mustaihoinen nigeriläismies siellä jonkun brittiläis-australialaisen kaivoksen uumenissa saisikin yllättäen sen 5000-6000 dollaria liksaa niistä hommistaan. Silloin nämä mustat miehet vaurastuisivat ja heidän ei tarvitsisi enää rakennella niitä savimajojaan. 

Mutta tätä nämä länsimaalaiset orjapiiskurit eivät heille salli vieläkään länsimaan tasoisia palkkoja, koska heitä käytetään siellä edelleen kaivosorjina.

Mutta jos Apple laittaisikin niihin Iphone puhelimiinsa tämän ylläolevan valokuvan näistä Afrikkalaisista koboltinkaivajistaan, niin moniko sen jälkeen ostaisi sen IPHONE älyluurinsa, jos tietäisi tukevansa sillä ostoksella tätä afrikkalaista lapsityövoimaa












Teemu Vehkala Show #171 - EU:n komissio kieltää diesel autot 2025

maanantai 12. elokuuta 2024

Ranskan presidentti Macron on myös miehiin päin



Ranskan presidentistä Emmanuel Macronista levisi äsken melko paljastavia valokuvia, joissa näkyy, että hänellä on myös seksuaalisia kiinnostuksen kohteita miehiin, kun hänet nähtiin suutelemassa suulle erään miespuolisen henkilön kanssa huvijahdilla.

Sanoihan Alex Jones jo vuosia sitten kuinka siellä Kalifornian Sonoman piirikunnassa joka vuoden heinäkuussa järjestettävässä Bohemian Groven herrasmiesklubissa käy myös joka vuosi homoprostituoituja tarjoamassa seuraansa mm. republikaani poliitikoille ja nämä republikaani poliitikkojen miehet harrastavat näiden homoprostituoitujen kanssa siellä homoseksiä.

Ilmeisesti vapaamuurareissa tämä ruskeamman reijän aatemaailma itää, jos tätä lähtee tarkemmin analysoimaan, koska olen kuullut, että vapaamuurarit uskovat sillä saavutettavan mm. ikuisen elämän.

Sitten mitäs se USA:n ex presidentti Richard Nixon totesi Bohemian Grovesta: "It's the most faggy god dammed thing you could ever imagine". 

Eli pikaisesti suomennettuna "se on miltei jumalattoman homoin paikka, mitä voitte ikinä kuvitella".

Mikähän siinä sitten on, että jos tulee herroille ensin miljoonia pankkitilille ja poliittista valtaa, niin ei enää sen jälkeen edes maksulliset naiset kiinnosta, vaan heitä alkaa kiinnostaa maksulliset homomiehet ? 













lauantai 10. elokuuta 2024

Australian hallitus valmistelee salassa asuntojen pakkolunastusta valtiolle

Tällä hetkellä jos sitä Maailman Talousfoorumin (WEF) Klaus Schwabin vuosia sitten lipsauttamaa GREAT RESET hanketta, eli talouden nollaushanketta tutkailee, niin se maa jossa tämä on toteutuslistalla ensimmäisenä on Australia.

Sieltä kuuluukin nyt Australiasta kummia, kun nyt Australian hallitus on valmistelemassa salassa asuntojen pakkolunastusta takaisin valtiolle.


Australian pääministeri Anthony Albanese on jo ehtinyt julkisesti haukkua tätä ylläolevassa Twitter videossa esiintyvää naista salaliittoteoreetikoksi.

Nythän tämä nainen tuossa vielä selventää, että kuinka Albanesen tulisi nyt julkisesti sanoa se kaikille Australian ihmisille, että kuinka hallitus haluaa seuraavaksi pakkolunastaa asunnot takaisin valtiolle, jonka jälkeen sitten et enää asunnon entisenä haltijana omista enää mitään.

Eli jo on suuret suunnitelmat näillä roistoilla siellä ja pankkijärjestelmäähän tässä nyt pörssikurssien kanssa romutetaan parhaillaan ja miljardöörit myyvät on kilpaa keskenään omaisuuttaan pois, koska tietävät tulevan.

 

keskiviikko 7. elokuuta 2024

Joe Rogania uhkaa vankila, koska päästeli 6 v. tauon jälkeen stand-up keikallaan liikaa totuuksia suustaan ulos

@daltonwelbern Pray for Joe Rogan 💔 #joerogan #comedy #netflix #burntheboats ♬ Past Lives - Mason
Amerikkalaista Joe Rogania uhkaa kuulemma nyt vankila, koska mies teki äsken kuuden vuoden tauon jälkeen julkisen stand-up komediashown, jossa päästeli vähän liikaa totuuksia suustaan ulos mm. koronasta. 

Joten nyt kuulemma miestä uhataan vankilatuomiolla.

Että minne on kadonnut USA:n sananvapaus ? 





tiistai 6. elokuuta 2024

Näitä kuvia ette lehdissä tai uutisissa näe

Näitä kuvia ette lehdissä tai uutisissa näe, kun Israel on pommittanut pakolaisleirin maan tasalle.