http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. helmikuuta 2023

Pentagonissa viritellään jo lavastettua ALIEN INVAASIOTA - Aivan selvät merkit

 

Nyt Yhdysvallat väittää ampuneensa alas Alaskassa tuntemattoman salaperäisen lentävän kohteen.

Jo pelkästään tämä aiheesta järjestetty lehdistötilaisuus vaikutti siltä, että koko tarina oli sepitetty, kun Valkoisen talon tiedottaja John Kirby asiasta kertoi lehdistölle.

Kirbyn mukaan tämä mystinen lentävä kohde havaittiin lähellä Alaskaa torstai-iltana ja vielä ei kuulemma tiedetä, että kuka sen omisti.

Onkohan USA:n hallituksella vielä tiedot toispaikkakuntalaisten ufoista, että kuka omistaa vaikka Valon Galaktisen liiton Plejadilaisten dronet sarjanumeroineen ? Tuskin...

Mutta tästä lehtijutusta kyllä näkee nyt kaiken olennaisen, kuinka Pentagon alkaa jo nyt valmistautua tulevaan eliitin korttiin, joka on lavastettu alien invaasio. Avaruuden ulkopuolinen uhka kortti, jonka nämä sen keksineet tahot alkavat sen avulla ajamaan varmasti koronarajoitusten kaltaisia sulkutiloja, kunhan tämä ulkoavaruuden ulkopuolinen uhka on ensin onnistuttu myymään lännelle lehdissä ja mediassa.

Tässä ei siis tarvitse olla mikään ruudinkeksijä nähdäkseen sen, että jos tuo ALIEN INVAASIO lavastusoperaatio isketään Pentagonissa pöytään, niin siihen kuuluu tod. joku hologrammina taivaalle heijastettu ufo, jonka sitten sieltä ampuu vaikka jonkun laser säteen johonkin New Yorkilaiseen kerrostaloon, joka samalla sorretaan hallitulla purkuräjäytyksellä. 

Sitten nämä Pentagonin asiantuntijat alkavat lietsomaan pelkoa mediassa, että emme tiedä keitä nämä lentävät kohteet olivat, mutta nyt me lähdemme USA:n ilmavoimilla jahtaamaan näitä ufoja taivaalla. Mutta sitä varten teidän kansalaisten on taas lukittauduttava koteihinne, että olette turvassa ufojen hyökkäykseltä.

Jonka jälkeen nämä samat hölmöt ihmiset, jotka laittoivat Facebook ja Twitter seinilleen näitä STAY HOME I COULD SAVE LIVES.

Se päivitys logo vaihtuu varmaan STAY HOME FOR THE ALIEN INVASION - I COULD SAVE LIVES


Alien Invasio agenda edes lavastettuna muuttaa täysin CIA:n ja NSA:n turvaluokitus protokolaa


Aina tähän päivään asti CIA:lla sekä NSA:lla kaikki ufoihin liittyvät asiakirjat sekä humanoidi kontakti ovat olleet huippusalattuja, joiden turvaluokitukset eivät riitä jenkeissä edes Presidentillä nähdä.

MJ-12 ryhmä perustettiin 1950-luvulla Roswellin ufo-onnettomuuden jäljiltä, joka tapahtui vuoden 1947 kesänä New Mexicossa, Roswellin kaupungin lähellä.

Tuolloin jenkkiläisen karjatilan omistaja W.W. Mac löysi tilaltaan pudonneen avaruusaluksen, joka kuului Zetoille (harmaiden humanoidien alarotu).


Aika pian paikalle tuli USA:n armeijan sotilaita, jotka kävivät aluksen sisältä poimimassa jokaisen jo kuolleen alienin autoihinsa ja nämä humanoidien ruumiit kuljetettiin armeijan tukikohtaan.



Roswellin tukikohdan tiedotusupseeri luutnantti Walter G. Hault julkaisi sen jälkeen julkisen lehdistötiedotteen, jossa esiteltiin materiaalia, joiden selituksenä todettiin lentävän lautasen iskeytyneen Rosweliin. Tämä uutinen levisi maailmalla ja julkaistiin myös tuolloin Helsingin Sanomissa asti.

Sen jälkeen paniikki levisi, kun media sai tietoa tapahtuneesta. Sen seurauksena eräs komentaja määräsi erään USA:n ilmavoimien majurin toimittamaankin paikalle ison kasan foliota, jolloin lopulta keksittiin peitetarina, ettei sinne mikään ufo osunut, vaan se olikin pelkkä säähavaintopallo.

Vasta vuonna 1984 julkaistiin asiakirjoja, jotka kuuluivat tälle MJ-12 ryhmälle, joita väitettiin silloisen USA:n presidentti Harry S. Trumanin aloittamaksi.

Roswellin operaatio oli näiden dokumenttien mukaan määritelty huippusalaiseki operaatioksi.

Mutta aika pian tuon paljastuksen jälkeen taas väitettiin, että nämä MJ-12 asiakirjat eivät olleetkaan aitoja.

Vuonna 1995 taas julkaistiin video, jossa väitettiin tehtävän ruumiinavausta näille Roswellin onnettomuuden alieneille. Mutta sitten myöhemmin tämän videon ohjaaja myönsikin, että video olikin väärennös.

Sitten vielä järjestettiin tällainen naurettava lehdistötilaisuus, jossa USA:n ilmavoimien ja paikallisen sotilaspoliisin toimesta sörkittin näitä folionpaloja lattialla hölmistyneelle medialle.


Kenellä on valta aloittaa lavastettu alien invaasio ? 

Nämä maapallon ulkopuoliseen elämään liittyvät asiakirjat kun ovat olleet jo MJ-12 toimesta sekä CIA:n ja NSA:n alaisuudessa huippusalaisia, niin jo pelkästään kynnys jonkun lavastetun alien invaasion toteuttamiseen käskyn täytyisi tulla hyvin korkealta taholta.

Puhuttaisiin jo miltei Vatikaanista, joka voisi tuollaisen määräyksen antaa Pentagonille.

Sillä Vatikaani istuu tämän salaisuuden päällä jo itsestään sen vuoksi, koska ufoihin liittyvät asiat ja humanoidi paljastukset saisivat aikaiseksi massiivisen paniikin maailmalla ja ne romahduttaisivat uskontojen dogmat yhdessä yössä. 

Joten kyllä silloin Vatikaani tietää, että minkä mittaluokan asioista silloin olisi kyse.

Mutta tämä feikattu alien invaasio on jo niin suuri toimi ihmiskuntaa vastaan pelon alistuksella, että tämä on niin houkutteleva kortti Illuminaateilla, että he aivan varmasti aikovat sen vielä jossain kohtaa käyttää aseenaan Uuden Maailmanjärjstyksen toteutukselle ja nyt näitä ensimmäisiä siihen viittaavia merkkejä on jo nähtävissä Pentagonissa.


Miksei Pentagon julkaissut kuvaa alas ammutusta kohteesta ? 

Jo heti ensimmäinen merkki siitä, että tämä Pentagonin väite jostain alasammutusta kohteesta on pelkkä Pentagonin huru-ukkojen keksimä valhe johtuu siitä, ettei Pentagonilla ole esittää edes valokuvaa siitä, vaan kaikki kerrotaan vain tuollaisena satuna maailmalle julkisessa lehdistötilaisuudessa.

Toki Roswellin ufostakin oli ne valokuvat olemassa, mutta lehdistössä ne sensuroitiin ja myöhemmin paikalle tuotiin niitä folion palasia, joiden väitettiin olevan peräisin säähavaintopallosta.

Lähde: ILTALEHTI