http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Israelin pääministeri: Ehdotin rauhansopimusta Putinille ja Zelenskylle 4.3.2022 kummatkin suostuivat, mutta länsi halusi jatkaa sotaa


Israelin ex pääministeri Naftali Bennett kertoi matkanneensa Venäjälle 4.3.2022, jolloin hän tapasi siellä Venäjän presidentti Vladimir Putinin sekä neuvotteluun liittyi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky. Ukrainan presidentti osallistui neuvotteluun ilmeisesti etäyhteydellä. Mutta homman nimi oli seuraava.

Bennett väitti, että sekä Putin ja Zelenskyi hyväksyivät rauhanehdot. Mutta siinä kävi kuitenkin näin, että länsi halusi jatkaa sotimista Ukrainassa.

"When asked if the Western powers "blocked" the meditation efforts, Bennett said, "Basically, yes. They blocked it, and i thought they were wrong".


Kuka Ukrainan sotaa oikein johtaa ?

Kuka Ukrainan sotaa sitten oikein johtaa ? 

Tähän kysymykseen ei ihan perusidiootti löydä vastausta Iltalehdestä, Ylen uutisista tai ede MTV3:n kympin uutisista, koska siihen tarvitaan jo vähän enemmän älykkyyttä, että mitä vaatii tuon laatikon tuijottamiseen nimeltä televisio.

Televisiossa näytettävät uutiset, iltapäivälehdet, Helsingin Sanomat kertovat Ukrainan sodasta vain lännen kertoman version, joka on täyttä sotapropagandaa.



Tuoreimpien Ukrainan sodasta kentältä lähteneiden "oikeiden tietojen" mukaan on enää muutaman viikon päästä, kun Kiova on vallattu. Joten sen näemme kohta.

Mutta tämän Ukrainan sodan rahoitus on tullut aivan samoilta pankkisuvuilta kuin ennenkin sotien rahoitus tuli Rothschildien omistamilta keskuspankeilta.

Tällä Ukrainan sodalla Rothschildit ajavat omaa bisnes agendaansa ja haluavat tehdä Ukrainasta Israelin kaltaisen valtion, muttei ihan kuitenkaan Israelin kaltaista apartheid valtiota.

Mutta nämä kasaariliikemiehet Lontoossa sekä New Yorkissa ovat hyvin määrätietoisia, etttei mm. Ukrainan eteläosissa olevat öljyvarat päädy mm. Venäläisomistukseen.


Lännen medialla on Venäjä viha strategia

Jos katsotte näitä ihmisiä, joihin Ukrainan sota on aikaansaanut tuon median aivopesemän sotapsykoosin, niin heistä miltei kaikki on Ukrainan sodasta sitä mieltä, että "se Putin pitäisi tappaa". "Venäjälle on hyökättävä nyt ydinaseilla Naton toimesta".

Näillä ihmisillä on järki lähtenyt jo ajat sitten, ja sen on korvannut tuo lapsenomainen uho ja syvä viha, joka sitten on kohdistettu median opettamaan kohteeseen, eli Venäjään.

Tällä viha agressiolla lännen media ajaa vain yhtä agendaansa eteenpäin.

Eli kun lähivuosina Saksan on määrä rakentaa yhteinen armeija, niin se ensimmäinen EU-armeijan sotaretki tulisi olemaan se Venäjää ja mahdollisesti myös Kiinaa käytävä suursota, niin nämä globalisti pankkiirit ovat juuri tämän takia suunnitelleet, että se tuleva vastustaja vihollinen on jo hyvä nyt iskostaa jokaisen länsimaalaisen milleniaalinkin päähän, jotta ovat valmiina nuorina miehinä sitten lähdössä ryssiä vastaan tykin ruoaksi näihin tuleviin EU-sotiin.

Ja jos näimme jo silloin 1939-1944 kuinka nämä silloiset sotapsykoosiin sairastuneet alkoivat kiihkolla vaatimaan suursuomea, jota lähdettiin silloin luomaan sen natsisaksan armeijan kanssa. Niin kyllä nämä sotapsykoosiin sairastuneet ihmiset alkavat tälläkin kerralla vielä vaatimaan jälleen sitä suursuomea ja vaatimaan, kuinka Naton ja EU-armeijan täytyy hyökätä aina Moskovaan asti, jonka me sitten Suomen kanssa lunastamme itsellemme.

Ja kaikki jotka ovat tätä suursotaa vastaan ovat ryssiä. Näin toimii sotapsykoosia oirehtivan agressiivinen ja vihaa täynnä oleva mieli.


Ei nämä sotakiihkoilijat ymmärrä, kuinka tälläkin hetkellä muuan Jacob de Rothschild rikastuu jättimäisesti pelkällä Ukrainan sodalla, koska hänen sukunsa osake-enemmistöt löytyy myös Euroopan Keskuspankista, IMF:stä ja näistä samoista yksityisomisteisista liikepankeista, joista tuo Ukrainan ja Venäjänkin armeijan sotalainat rahoitetaan.  


Mutta tuon kyseisen Rothschild suvun historia on seuraava. SEn pankkisuvun perusti aikanaan vuonna 1700-luvun loppupuolella muuan Mayer Amschel Rothschild.

Hän aloitti tuolloin pankkitoiminnan Franfurtissa ja lähetti samalla viisi poikaansa perustamaan pankkeja eri puolille Eurooppaa.

Kyseinen Rothschildien suku alkoi vaurastumaan todella äveriäästi jo 1800-luvulla, jonka seurauksena he alkoivat pankkiensa kautta rahoittamaan mm. useiden maiden hallituksia, kaivostoimintaa, rautatieliikennettä jne.

Mutta tässä kyseisen pankkisuvun toiminnassa on suoria yhteyksiä Venäjälle, jotka mm. 1800-luvun loppupuolella näyttäytyivät sellaisessa valossa, ettei sen suvun päämiehet olleet mitään ns. hyvää pataa niiden Venäjän tsaarien kanssa ja siihenkin löytyy syynsä.

Vuonna 1863 USA:n silloinen presidentti Abraham Lincoln huomasi, kuinka Venäjän silloisella Aleksanteri II:lla oli suuria vaikeuksia Rothschildien pankkisuvun kanssa, jotka yrittivät jo tuolloin tunkeutua Venäjälle. Koska tarjosivat heille pankkitoimintaansa, jos sen olisi saanut perustettua sinne yksityisenä rahalaitoksena.

Tästä seurasi se, että Aleksanteri II ehdotti presidentti Lincolnille, että he tukisivat Venäjältä USA:n sisällissotaa Lincolnille. Tästä ei enää mennyt kauan, kunnes Lincoln murhattiin siellä teatterissa ja eipä jäänyt enää epäselväksi, että mikä pankkimafia suku hänen murhansa tilasi ? 

Aiemmatkin USA:n presidentit joutuivat tekemisiin näiden saman Rothschild pankkimafian kanssa, kun Vuonna 30. Tammikuuta 1835 presidentti Andrew Jackson joutui murhayrityksen kohteeksi, mutta molemmat pistoolilla ammutut laukauksest menivät ohi. Myöhemmin tämän jälkeen Jackson kertoi tienneensä, että Rothschildit olivat suunnitelleet hänen salamurhaamista.


Kuitenkin kuluneena vuonna 1836 presidentti Jackson vihdoin onnistui taistelussaan ja Rothschildien omistama yksityinen keskuspankki joutui jälleen lähtemään nöyrtyneenä ulos Yhdysvalloista.


Vuonna 1841 Yhdysvaltojen presidentti John Tyler sai aikaan äänestyksen, jonka nojalla Yhdysvaltojen keskuspankin valta palautui sen alkuperäiseen tilaan. Hän sai välittömästi tämän jälkeen satoja kirjeitä tappouhkauksia.


Yhdysvaltojen seuraava presidentti Abraham Lincoln sai presidenttiydensä aikana voimaan New Yorkin keskuspankin, joka tuki mm. käynnissä ollutta sisällissotaa isoilla lainoilla.Nämä pankit kuitenkin käännytettiin takaisin Rothschildien valtaan heidän lainattua näille pankeille suuria lainoja.


Rothschildien ja Venäjän viileät välit

Rothschildien pankkisuvulla ja Venäjällä oli viileät välit jo vuonna 1815, jolloin Tsaari Nikolai II kieltäytyi Rothschild pankkisuvun ehdotuksesta perustaa Venäjälle oma keskuspankki.

Tämä bisnes ehdotuksen tyrmäys sai silloisen Rothschild pankkisuvun raivoihinsa ja huhutaan, että jopa se 1917 Venäjällä Rothschild pankkisuvun rahoittama ja toteuttama vallankaappaus oli vielä erityinen kosto tästä vuoden 1815 tapahtumista, koska kyseinen sukuhan toimii samoin periaattein kuin Casa Nostra. Eli italian mafia.


Siellähän on sellainen mafioosojen nyrkkisääntö, että jos estät näiden rottien bisnekset, niin silloin sinut saa tappaa pois ja tätä samaa käytäntöään he ovat toteuttaneet edelleen. Siksihän se Japanin ex pääministeri Shinto Abe sai aseen luodista ja kuoli viime kesänä, koska oli vuotta aikaisemmin toimittanut lääkeyhtiö Pfizerille takaisin useiden miljoonien dollarien koronarokoteannokset. Se sitten meni näiden lääkeyhtiö Pfizerin pääomistajien mm. Rothschild pankkiperheellä tunteisiin ja se kostettiin lopulta poliittisella murhalla. 



Haitilla kävi kanssa sama homma, kun siellä presidentin Jovenel Moisen kävi murhaamassa yli 26 palkkasotilasta. Hänkin pääsi CIA:n kansainväliselle tappolistalla kieltämällä koronarokotteiden tilaamisen maahansa.


Mitä oikein sitten tekisimme näille yli-ihmisille  

Mutta mitä me sitten tekisimme näille yli-ihmisille, kuten Rothschildi suvulle, joka terrorisoi valtioita edelleen, eikä touhu lopu.

Israelissa on jo näillä muutamilla Illuminatin pankkiperheillä omat kadut heidän sukunimillään. 

Mutta ei vielä käsittääkseni näistä pankkiireista ole mitään patsaita valettu ympäri maailmaa.

Eivätkä nämä pankkiiri miehet halua itse tulla julkisuuteen esittelemään itseään, että "Hei me muuten sitten omistetaan teidän valtiostanne käytännössä kokonaan, kun te persaukiset työläiset käytte sitten meille töissä ja maksatte verojakin meille, että antaa heittää tää maa on nyt meidän ja te muutatte telttoihin ja syötte heinäsirkkoja".

Ei ne tuollaista logiikkaa käytä, vaan nämä pankkiirit keskittävät valtioiden hallinnan velalle, jonka tarjoajia he ovat kauttaaltaan aina olleet.

Mutta koko asian ydinongelma on koko tämä nykyinen rahajärjestelmä, joka on ponzi-huijaus, koska kaikki liikkeellä oleva raha on jonkun toisen ihmisen tai valtion velkaa.


Nämä Rothschild-suvun pankkiiritkin harjoittavat tätä samaa uskontoa, mitä myös vapaamuurarit 33-asteen jälkeen, eli satanismia.

Vaikka näistä okkultistisista menoista on myös Kabbalah versio juutalaisessa uskonnossa. Mutta heidän ydintavoite on aina sama... Keskittää kaikki palvonta pimeyden laariin, koska saatananpalvojat ovat myyneet sielunsa sekä vannoneet valansa Luciferille.

Eli tämän pimeyden henkivaltoihin päin kumartamisen takia nämä Rothschild pankkiiritkin kuvittelevat, että heillä on täysin oikeus tuhota maailma tuolla pankkitoiminnallaan, jonka ovat itse perustaneet rikastuakseen ja tuhotakseen valtiot.

Tämä maailman väestön orjuuttaminen ja alistaminen on heille siis pelkkää peliä, kuten myös Ukrainan sotakin on heille kuin shakkia, jonka voittajallakaan heille ei ole mitään väliä. 


Mutta jos tältä mr. Burnsilta itseltään, eli Jacob de Rothschildilta kysyisi, että minne hän haluaisi Ukrainan sodan vielä kehittyvän, niin aivan varmasti hän haluaisi seuraavaksi vipata Saksalle muutaman miljardin uuden armeijan kokoamiseen ja näin heidän Rothschild sukunsa tulee aivan varmasti vielä tekemään.