http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 22. helmikuuta 2023

KELA:n sairaspäivärahojen nostajien määrä kasvoi 2020-2022 vuoden aikana 338 528 kpl määrällä

KELA:n sairaspäivärahaa maksettiin viime vuosina ennätysmäärä. Jos katsoo tätä tilastoa pelkästään sen valossa, että kuinka paljon KELA:n sairaspäivärahan nostelijoita tuli tilastoihin lisää koronarokotusten alkamisesta, eli vuodesta 2020 ja mitoittaa sen sitten kahden vuoden tilastolla 2020-2022, niin luvuksi tulee huima 338 528 ihmistä.

Joten tästä voidaan jo suoraan nähdä, kuinka peräti 338 528 ihmistä Suomessa sairastui koronarokotusvuosien 2020-2022 aikana. 

Vielä tätä nyt kuluvan vuoden 2023 tilastoa emme näe, mutta todennäköisesti tuo koronarokotteista sairastuneiden määrä sen kuin kasvaa. 

Mutta asian vakavempi puoli on sitten se, että kun koronarokotteen salaisena tarkoituksena oli tuhota rokotteiden ottaneiden työikäisten ihmisten immuniteetti, niin lopulta kun se immuniteetti käy liian heikoksi, niin koituu näille ihmisille kuolema ja silloin nämä veronmaksajat päätyvät mullan alle, jonka jälkeen luonnollisesti he eivät enää toimi veronmaksajina tälle valtiolle.

Virallisen tilaston mukaan Suomen väestöstä on nyt täyden koronarokotussarjan saanut jo 78,5 % väestöstä.

Joten jos Suomen nykyinen väkiluku on se 5,5 miljoonaa, niin jos nuo 78,5 % täysin rokotetut ihmiset vaikka jokainen 4,3 miljoonaa ihmistä kuolisi koronarokotteiden aiheuttamaan immuunikatoon, niin sen jälkeen tässä maassa olisi enää väestöä n. 1,1 miljoonaa ihmistä hengissä.

Että mitäs luulette, että mitä korruptoitunut valtamedia kertoisi meille sen jälkeen ? 

Varmasti sadut koronasta jatkuisivat ja ilmoitettaisiin, että kuinka nämä 4,3 miljoonaa suomalaista kuolivat koronaan. Sillä koronarokotteiden kansanmurhaa eivät nämä vallan  vahtikoirat Iltasanomat, Iltalehti, YLE, Helsingin-Sanomat suostuisi kertomaan, koska toimivat tämän saman väestöä maailmalla harventavan eliitin rahahuorina, koska Helsingin-Sanomilla on mm. Pfizer lääkeyhtiön osakkeita ja nämä lääkejätit tukevat näitä medioita rahallisesti.


Tämä maailmanhallitusta puuhaava eliitti, joka on näiden koronarokotteiden takana suunnitteli koronan, jolla he pelottelivat koko maailmassa ihmiset sinne rokotuksille. 

Korona siis suunniteltiin vain pelkästään psykologisen sodankäynnin operaatioksi, mutta samalla mitään oikeaa virusta ei levinnyt missään.

Tämä lopullinen maailmanväestön harvennusluku, johon he tähtäävät on 500 miljoonaa.

Se olisi tämä heidän lopullinen tavoite, johon nämä elitistit pyrkivät, koska heidän mukaansa meitä on maailmassa liikaa. 

Meitä on siis liikaa ihmisiä maailmassa, joita eivät nämä vallanhimoiset psykopaatit enää kykene hallitsevansa riittävän hyvin.



Tuo 500 miljoonan loppuväestön tavoite oli myös kaiverrettu tuohon Gerogiassa sijainneeseen Guidestonesin kivimonumentin kylkeen, mutta nyt kun vuonna 2020 tämä maailmanväestön harvennus lähti käyntiin koronarokottamisen myötä, niin lopulta nämä todisteet tästä maailmanlaajuisesta väestönmurhasta piti myös hävittää, jonka takia tämä Guidestonesin kivimonumentti räjäytettiin maan tasalle muutama kuukausi sitten, jonka seurauksena siitä jäljelle enää jäivät viimeiset kivien rippeet.


Tämä sama salaseura on jättänyt jälkensä aina USA:n dollarin seteliin, jossa näkyy tuo kaikkinäkevä silmä ja pyramidi, joka kuvastaa vapaamuurarien salaista maailmanvaltaa.

Sen alla on vielä ISOILLA KIRJAIMILLA tämä latinaksi kirjoitettu teksti NOVUS ORDO SECLORUM, joka tarkoittaa latinaksi UUSI AIKAKAUSI JÄRJESTYS.


Sen lisäsi amerikan dollarin setelin kääntöpuolelle aikanaan vuonna 1782 USA:n kongressin sihteeri Charles Thompson.

Tämä vielä, että miksi se NOVUS ORDO SECLORUM teksti lukee siellä USA:n dollarin setelin kääntöpuolella juuri latinaksi viestii siitä, että missä piilee se todellinen maailmanvalta edelleen.

No Roomassa ja Vatikaanissa, missä tuo latinankieli on edelleen olemassa.